|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Już nie mówiąc o tym iż wolę model cichego właściciela jak Cupiał niż koralika co to nie potrafi przeżyć dnia bez udzielenia wywiadu. A tak nawiasem mówiąc to co by na takiej konferencji nie powiedział to i tak nie ukróciłoby spekulacji że stoją za nim illuminaci i Jarosław Kaczyński, bo on wszędzie wstawia za siebie słupy.
Ostatnio edytowane przez Rob_Zombie : 04.08.2016 o godz. 11:02.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Sorry to nawet nie styl koralika - wg mnie jest jeszcze gorzej... Patrzę na tę hucpę i chyba mam takie same okulary jak Plankton/7kotów, a może chodzi tutaj nie o okulary tylko o oczekiwania i doświadczenia zdobyte przez kilkanaście lat? Jak na razie styl "wejścia" nowych właścicieli w klub jest daleki od uznawanej przez mnie normy i bynajmniej nie oczekuję tutaj hasła: dzisiaj przychodzi X, jutro Y, w sobotę Z i oczekujemy zdobycia 81 punktów w sezonie zasadniczym. Chciałbym wiedzieć kto faktycznie nabył akcje spółki, jakie plany w zakresie zmiany sposobu zarządzania spółką przyjmuje, kto będzie zarządzał klubem. Rzucenie na klubowym tłyterze hasła o "nawet 5 transferach w tym jednym tuż, tuż..." czy jako podał nasz forumowicz zmięty "jeżeli ktoś tu jest kilkanaście lat, to nie znaczy, że będzie jutro (na spotkaniu z piłkarzami)..." to jasne wykazanie, że określenia rzucone w kierunku "nowych właścicieli" są jak najbardziej uprawnione..... Leśnodorski latający po mediach czy twitterze zachowuje się zdecydowanie bardziej normalnie.... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Poza tym ludzie... Lanser i pozer, bo jego dziewczyna wrzuciła zdjęcia na instagrama.. miejscie litość. Jakby kierował nim lans to przecież już dawno udzielałby wywiadów jako właściciel Wisły Kraków. Ale że nie udziela, ale trzeva się na siłę przypieprzyć to.. "ALE JEGO DZIEWCZYNA WRZUCIŁA ZDJĘCIE NA INSTA. Żenujący typ!". |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Wg mnie jest to powiernicze nabycie akcji w imieniu albo jakiegoś podmiotu albo grupy podmiotów, bo w to, że Panowie właściciele dysponują możliwościami finansowymi nie tylko na zakup klubu, ale również na jego funkcjonowanie raczej nie jestem w stanie uwierzyć..... Natomiast biorąc pod uwagę kondycję finansową klubu, który od kilku lat przynosi spor straty a na dodatek nie ma zbyt wielu zawodników, których można sprzedać (jak chociażby Legia, która z transferów ma regularnie spore pieniądze) to z bieżących środków trudno będzie sfinansować koszty nabycia klubu przez obu Panów, jak zrobili to chociażby Glazer w MU... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Według części forum 4 liga ma być co pół roku. Tylko po co ten wieczny nieuzasadniony pesymizm?
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|