|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Też mnie bawi większość wpisów na tym forum. Nieufność to jedno, ale mieszanie z błotem to już przegięcie. Mi się dzisiejszy wpis o planowanych transferach podobał. Zrobił się pozytywny szum o klubie. Paru kibiców może pod tym wpływem rozważy kupno karnetu. Właściciele chcą pokazać, 'że się nie .......** w tańcu". Na efekty ich pracy będzie trzeba poczekać, a tak przynajmniej wiemy, że trwa walka by coś ugrać w tym sezonie. Jedno jest pewne, będziemy mieć bardzo ciekawy sierpień. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
To niech pokażą. Najlepiej niech zaczną od przedstawienia się. ![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() W świetle informacji o Giannim; czy to czasem nie jest ten tajemniczy "znany komentator telewizyjny" zamieszany w vatowskie oszustwa z meresinskim ?
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 14.08.2016 o godz. 21:44.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie wiem na ile to przeczucie, na ile ślepy strzał, ale raczej nie cieszysz się z tego, że miałeś racje.
Meresiński, jeśli k... masz chociaż grosz honoru, ba jeśli masz chociaż grosz rozumu to oddaj klub TF lub komukolwiek kto ma jakiekolwiek pojęcie o prowadzeniu klubu piłkarskiego. |
|
|
|
Guest
|
|
Tuman, który zarobił dużo kasy grając wiele lat zagranicą i wszystko stracił przez hazard i wystawne życie. Udawany trener i marny "ekspert", na swoje szczęście kumpluje się z Borkiem. Oczywiście wydaje się, że mentalnie i światopoglądowo świetnie pasuje do JM? O jakim następnym idiocie w Wiśle wkrótce usłyszymy - Jacuś Bąk? Świr? I co nas z takimi może czekać innego niż upadek? |
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Jaki upadek, gdyby nie instrukcje Hajty to by nasi z Euro już po 1. meczu odpadli!!! Sorry ale klimat już taki się zrobił, że można dostać albo głupawki albo depresji. Wybieram to pierwsze. Hej chłopcy! Słyszałem o promo na kostki z Maroko! Niebieskie koszule i czarne burki- nowe C4. Była rewolucja ze sprzętem teraz będzie z pasami szahida. ![]()
It's nothing four sticks of dynamite and a match can't fix
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|