The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 02.08.2016, 22:29
Ajax napisał(a):Wyświetl post
Nowi właściciele czy są ci źli czy ci ok dowiemy się za jakiś czas. Teraz w czasie przemian musimy im dać poparcie i kredy zaufania.
Tak nie można. 7 kotów powiedział, że to pajace i ciężko z tym polemizować. On ma czuja do ludzi w przeciwieństwie do innych. Żadnych kredytów zaufania. Bojkot od wczoraj.

Też mnie bawi większość wpisów na tym forum. Nieufność to jedno, ale mieszanie z błotem to już przegięcie.

Mi się dzisiejszy wpis o planowanych transferach podobał. Zrobił się pozytywny szum o klubie. Paru kibiców może pod tym wpływem rozważy kupno karnetu. Właściciele chcą pokazać, 'że się nie .......** w tańcu". Na efekty ich pracy będzie trzeba poczekać, a tak przynajmniej wiemy, że trwa walka by coś ugrać w tym sezonie.

Jedno jest pewne, będziemy mieć bardzo ciekawy sierpień.
czaro
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 02.08.2016, 23:50
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Tak nie można. 7 kotów powiedział, że to pajace i ciężko z tym polemizować. On ma czuja do ludzi w przeciwieństwie do innych. Żadnych kredytów zaufania. Bojkot od wczoraj.

Też mnie bawi większość wpisów na tym forum. Nieufność to jedno, ale mieszanie z błotem to już przegięcie.

Mi się dzisiejszy wpis o planowanych transferach podobał. Zrobił się pozytywny szum o klubie. Paru kibiców może pod tym wpływem rozważy kupno karnetu. Właściciele chcą pokazać, 'że się nie .......** w tańcu". Na efekty ich pracy będzie trzeba poczekać, a tak przynajmniej wiemy, że trwa walka by coś ugrać w tym sezonie.

Jedno jest pewne, będziemy mieć bardzo ciekawy sierpień.
Nikt ich tu z błotem nie miesza.

To niech pokażą. Najlepiej niech zaczną od przedstawienia się.
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 14.08.2016, 21:39
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Czasem warto byc nieufnym

W świetle informacji o Giannim; czy to czasem nie jest ten tajemniczy "znany komentator telewizyjny" zamieszany w vatowskie oszustwa z meresinskim ?
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 14.08.2016 o godz. 21:44.
Boia chi molla !
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 14.08.2016, 22:41
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem na ile to przeczucie, na ile ślepy strzał, ale raczej nie cieszysz się z tego, że miałeś racje.

Meresiński, jeśli k... masz chociaż grosz honoru, ba jeśli masz chociaż grosz rozumu to oddaj klub TF lub komukolwiek kto ma jakiekolwiek pojęcie o prowadzeniu klubu piłkarskiego.
arti
Guest

Stary 15.08.2016, 10:23
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
W świetle informacji o Giannim; czy to czasem nie jest ten tajemniczy "znany komentator telewizyjny" zamieszany w vatowskie oszustwa z meresinskim ?
Hajto w Wiśle = kolejna fatalna wiadomość, ale czego innego można oczekiwać?
Tuman, który zarobił dużo kasy grając wiele lat zagranicą i wszystko stracił przez hazard i wystawne życie.
Udawany trener i marny "ekspert", na swoje szczęście kumpluje się z Borkiem.
Oczywiście wydaje się, że mentalnie i światopoglądowo świetnie pasuje do JM?
O jakim następnym idiocie w Wiśle wkrótce usłyszymy - Jacuś Bąk? Świr?
I co nas z takimi może czekać innego niż upadek?
Baryl
Member

Od: 06.2003

Stary 15.08.2016, 10:30
arti napisał(a):Wyświetl post
Hajto w Wiśle = kolejna fatalna wiadomość, ale czego innego można oczekiwać?
Tuman, który zarobił dużo kasy grając wiele lat zagranicą i wszystko stracił przez hazard i wystawne życie.
Udawany trener i marny "ekspert", na swoje szczęście kumpluje się z Borkiem.
Oczywiście wydaje się, że mentalnie i światopoglądowo świetnie pasuje do JM?
O jakim następnym idiocie w Wiśle wkrótce usłyszymy - Jacuś Bąk? Świr?
I co nas z takimi może czekać innego niż upadek?

Jaki upadek, gdyby nie instrukcje Hajty to by nasi z Euro już po 1. meczu odpadli!!!

Sorry ale klimat już taki się zrobił, że można dostać albo głupawki albo depresji. Wybieram to pierwsze.

Hej chłopcy! Słyszałem o promo na kostki z Maroko! Niebieskie koszule i czarne burki- nowe C4. Była rewolucja ze sprzętem teraz będzie z pasami szahida.
It's nothing four sticks of dynamite and a match can't fix

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów