kk23 napisał(a):

|
Jak dla mnie jest to powiernicze nabycie praw udziałowych. Obaj panowie de facto reprezentują czyjeś interesy i zgodnie z ideą całej instytucji prawnej nie dowiemy się czyje.
|
Jeśli miałybś lub masz rację, dla owej osoby nie ma znaczenia jaki klub kupi - czy Wisłę z milionowego miasta czy Koronę z 200 tysięcznego. W Kielcach Meresińskiego radni ocenili negatywnie - nie dobił targu. Oficjalnie z powodu nieudolnych negocjacji i specyficznej kulturze osobistej. Słabo jak na powiernika.
Prywatnie nie sądze że za tymi Panami jest ktokolwiek kto ma na prawde duże pieniądze.
Cóż, kredyt zaufania dany, powodzenia i trzymam kciuki.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA