|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Widziałem dzisiaj Marka Citkę w Warszawie w CH Promenada bo byłem w kinie a on się przechadzał i wyglądało na to jakby czegoś lub kogoś szukał. Zdziwiło mnie, że nie jest w Krakowie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
może umówił się z agentem na rozmowę. Zważywszy na obraną miejscówkę, wiadomo, jaki to będzie piłkarz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To nie jest możliwe, bo współwłaściciela widziałem przed 13 a Andrzej Klemba wrzucił tweeta o rozmowie z MC po 13 i lokalizacja na jego Twitterze pokazała "Kraków". Pewnie ich rozmowa odbyła się telefonicznie i AK nagrał rozmowę i ją spisał. O 19 wywiad ma być na krakow.sport.pl
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Masz rację ale oficjalnie to nikt nie wie jaka jest rola Marka Citki dopiero wszystko ujawni się po konferencji prasowej.
P.S Już jest wywiad z MC http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...ml#indeks_news |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Tzn. Citko w wywiadzie powiedział, że nie jest, czy to a propos rozmowy kolegów? Bo nasz klub wydał oświadczenie, w którym było napisane, że Citko jest współwłaścicielem.
edit: Ok, widzę wywiad. Tylko jak się to ma do oświadczeń klubu? http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._wisly_krakow/ >>Oświadczenie nowych właścicieli Wisły Kraków: Jesteśmy dumni (...). Jakub Meresiński, Marek Citko<< >>Pan też jest właścicielem Wisły? - Nie, tylko Jakub Meresiński. Ja odpowiadam za budowę drużyny. <<
Ostatnio edytowane przez czaro : 06.08.2016 o godz. 19:10.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
rozmowa nie była przeprowadzona w cztery oczy, była nagrywana, przepisywana i redagowana, jestem ciekaw treści
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
strasznie krótki ten wywiad
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może był dłuższy tylko po autoryzacji się skrócił
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Spokojnie to są słupy. Za nimi stoja sponsorzy z milionami w rece!
- kvrwa kabaret, jak sie tu pustakow czyta! ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
gdbym tylko mogl kupic ....och ....jesli faktycznie dali ....to w sumie grosze ( co nie znaczy ze mnie stac )
na nowego Astona mnie stac zeby kupic co nie znaczy ze stac mnie na strate na nim w 3 lata calej wartosci auta (50% mniej za auto plus serwisy ) Tobie i mi zalezy na Wisle i chialbym zeby okazlo sie ze wszystko wyjdzie super tylko ze mam 39 lat i jakies minimalne doswiadczenie w interesach i bardzo slabo to wyglada ...konferencje mozna robic codziennie ...bo ilosc klikniec a co z tym idzie kasa itp, popatrz na Wa-we i koralika PODSUMOWUJAC info. ktore narazie sa nie wygladaja dobrze moglbym sie znow rozpisac ale nie o to chodzi. Wiec mam nadzieje ze moje podejrzenia sa z dupy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Panowie zdążą może posprawdzać wszystkie dokumenty do czwartku
. Gołodupce czystej wody. Sekretarkę może chociaż zatrudnią.. Chociaż najważniejsze info dnia, to schodzi pensja Guzmicsa + zarobiliśmy ponad milion złotych . Kapka by lepiej nie zarządzał! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Zarobiliśmy?,czy zarobili...Do tego kolejnego zawodnika z podstawowego składu mniej.
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wywiad spoko.
Potwierdziły sie opinie środowiska, ze jak chcemy sie czegoś w tym momencie złapać żeby mieć na cos nadzieje, to jest to osoba Citki. Jesli tylko potwierdzi sie wiadomość o dwóch nowych sponsorach w przyszłym tygodniu czyli ze idziemy w stronę rozproszonego modelu finansowania - będzie dobrze. |
|
|
|
Guest
|
|
Matko Boska Częstochowska miej w opiece Wisłę. Guzmics za 300t euro - kto by się spodziewał takich ochłapów |
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Większość z was ma mgliste pojęcie o prowadzeniu biznesu. Może to i dobrze... za to bajkopisarzy jak mrówków.
Parę ogólników w mediach i wszystko jasne. Życie jest takie proste... ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Poprawniej byłoby stwierdzi że mamy mgliste pojęcie o wszystkich faktach dotyczących przejęcia Wisły przez JM jak i jego osoby jako takiej (jego interesy itp.). Ja doniesienia o jego rzekomych (bo póki co żaden wyrok (!!!) jeszcze nie zapadł) odbieram jako rutynową prace prokuratury, mamy coś i to sprawdzamy. Każdy z Was na pewno nie od dzisiaj zauważył że w naszych mediach od dawna częściej piszą o problemach Wisły
Moim drugim postrzeżeniem jest, że biorąc pod uwagę wszystkie wydarzenia od momentu odpadnięcia z LM za Maskanta, klub był przygotowywany pod sprzedaż poprzez minimalizowanie kosztów utrzymania klubu i w końcu osiągnięto cel. Zresztą nie od dzisiaj słyszy sie że Cupiał TF-em już nie zarządza bo ma mieć podobno problemy zdrowotne. Wisła zatrzymała się w rozwoju w każdy aspekci. Wyobraża sobie,że jeszcze kilka lat temu,ktoś że taki Cieżniak wskoczyłby do Wisły odbudować sobie forme i uciec do Legii?Pewnie nie zostałby zatrudniony... Jeżeli JM potrafi zorganizować finanse dla klubu to dobrze,taki ktoś jest tu potrzebny.Jeżeli jest "słupem" i ktoś inny mm zamiar pompować pieniądze to jeszcze lepiej! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Raczej udziały w Wiśle. Ewentualnie potencjalny kupiec zdecyduje co lepsze dla niego mając 100% udziałów. Wyprzedać wszystko czy też komuś odsprzedać udziały.
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
wedlug mnie poczatek wyciagania kasy ...a w zamian Citko da nam jakiegos ogorka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Powiem tak - jesli pomimo tego burdlu medialnego oni podpiszą 2 umowy sponsorskie, a poprzedni zarząd nie umiał tego zrobić nawet w dużo lepszych czasach to dostaniemy kolejny argument za tym w jakim dramatycznym marazmie był klub i jak zle był zarządzany.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
jeżeli będą 3 dobre transfery + 2 umowy sponsorskie to jest lepiej niż przez ostatnie 5 lat
|
|
|
|
Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Tylko pytanie, jacy to sponsorzy. Żeby nie było jak z nowym właścicielem, wszyscy wymieniali kto to nie będzie naszym nowym bossem,a tu zonk, tak że dajmy sobie na wstrzymanie że póżniej nie było rozczarowania i płaczu w sieci
![]()
ŚWL!!!!!!!
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Czeski film. Tyle w temacie na ten moment.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
JM wygląda na takiego, co lubi prokrastynować w necie, może przeczyta i zedytują oświadczenie na stronie : )
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest wręcz niewiarygodne gdyż w ostatnich pięciu latach Telefonika miała przynajmniej trzy konkretne oferty kupna Wisły, a zdecydowała się na sprzedaż klubu gościowi, który ma postawione zarzuty przez prokuratora i grozi mu do 10 lat więzienia, drugi z kolei pan Citko jest stałym klientem kancelarii komorniczych w Wawie i Łodzi. Jeżeli nikt za nimi nie stoi z dużą kasą to jest to początek końca tego klubu. Ciekawe jacy to sponsorzy mają być i kto faktycznie będzie zasiadał w zarządzie - to da odpowiedzi kto ewentualnie za tym wszystkim stoi. Jedno jest pewne zarówno Citko jak i Meresiński znają się dobrze z Wojciechowskim. Inna sprawa, że w Kielcach im nie wyszło, a z tego co wiem ich gwarancje bankowe można wsadzić w dupę i to był jeden z głównych powodów tego że władze miasta nie skorzystali z tej oferty.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Z jednej strony TF nie sprzedałaby klubu "nikomu", wiemy że BC kochał Wisłę i że zrobił wszystko by sprzedana w dobre ręcę.
Z drugiej typ, który jest obecnie właścicielem ma tak złą opinię wszędzie, że jak zapytałem znajomego z Warszawy, czy przypadkiem go nie zna to też same złe rzeczy usłyszałem ( ziomkowi memu wierzę ), chociaż powiedział, że typ bardzo dba o tajemniczość i dyskrecję. DOKĄD TO WSZYSTKO ZMIERZA ![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
|

|
||||||