|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Hahah tak jak Wdowczyka sie wszyscy trzymaja z daleka.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
"Krakowska prokuratura oskarżyła Bogusława Cupiała o przywłaszczenie ponad 67 mln zł (z odsetkami) na szkodę Państwowego Funduszu Rehabilitacji Osób Niepełnosprawnych oraz Skarbu Państwa. O przywłaszczenie 19,5 mln zł na szkodę PFRON i SP..." (Uniewinniony z zarzutów).
Aż mi się łezka w oku zakręciła jak usłyszałem, że nasz nowy właściciel "jebnął" 10 baniek na rozruch Wisełki. Wsiadamy na rowerek i kręcimy mocno w kierunku MP 2016/2017. Będzie dobrze.
Ostatnio edytowane przez Grzana : 05.08.2016 o godz. 16:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
chyba pierwszy normalny post ... ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
pierwszy ktory mysli tak jak Ty czyli nie uzywajac mozgu sorry ale koles zajebal 10 baniek i wyda na Wisle
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Oraz pilkarze od Juventusu
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Czarujecie się. Wmawiacie sobie jakieś rzecz. Jedna podstawowa sprawa: KOLEŚ STRACIŁ WIARYGODNOŚĆ. Nici z poważnych sponsorów czy inwestorów. Nie miał nazwiska i nie będzie miał.
Nawet jeśli zostanie oczyszczony to w świadomości pozostanie Jakubem N. właścicielem Wisły oskarżonym o wyłudzenie VAT. i tyle... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Dla mnie jednak sprawa jest o tyle dziwna, że sprawa dopiero teraz wychodzi na wierzch. Nie zamierzam go ani bronić, ani ganić [ bo jeszcze nic mu nie udowodniono ]. Analogiczną sytuację można by przedstawić w odniesieniu do Cupiała. Jednak ja pamiętam to w oświadczeniu ze strony TF była mowa o warunkowej sprzedaży. Głowy czy tak faktycznie było nie dam. Powód: uzupełnienie
Ostatnio edytowane przez PhantomRanger : 05.08.2016 o godz. 17:02.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Zwłaszcza że jeszcze nic nie pokazał, nic nie osiągnął, jest anonimowy.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2016
Offline |
|
|
|
Cytat:
I jeszcze ciekawy komentarz spod wpisu Bońka: Cytat:
Ostatnio edytowane przez Wisl : 05.08.2016 o godz. 17:07.
|
||
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
Powód: literowka
Ostatnio edytowane przez fazior : 05.08.2016 o godz. 17:45.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Dobra Panowie. Dzisiaj może są ostatnie Wielkie Derby Krakowa na wiele lat!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
A co? Sąsiadka się rozwiązuje?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2016
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oswiadczenie adwokata o niewinnosci wlasciciela przypomina mi pewien fragment
https://www.youtube.com/watch?v=mM1v7MbN6mQ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Z ostatniej chwili:
http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...bu,nId,2247546 PS. Widzę, że nie z takiej ostatniej, ale jeszcze tego linka nie widziałem ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ja TFK dzisiaj wszyscy chuczeli że gościa miał Cupiemu sprawdzić i transakcje dopiąć Gaszynski
![]()
ZAWSZE NAD WAMI!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O i jeszcze ciekawa postac pan adwokat Nicholas Cieslewicz tez ciekawa
http://wyborcza.pl/1,75398,19351600,...ojca-jego.html http://trojmiasto.wyborcza.pl/trojmi...ieetyczny.html "Korporacyjne śledztwo zakończone. Trójmiejski prawnik Nicholas Cieslewicz złamał kodeks etyki adwokackiej. Bo najpierw bronił sopockiego "łowcy nastolatek", a potem ustanowił się pełnomocnikiem poszkodowanego w jego sprawie." Ladny lancucszek. Powód: dodanei skrotu tego co w linku
Ostatnio edytowane przez bódyń : 05.08.2016 o godz. 17:55.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Teraz będzie teoria spiskowa ale może za tym stoi Józef Wojciechowski, swego czasu było głośno, że chce kupić?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Bardzo ciekawe jest to , że bardziej wierzycie jakiemuś pismakowi z PS niż oficjalnym komunikatom wydawanym przez klub czy tez przez TF . Na tą chwile używanie sformułowań typu "Jakub M " i umieszczanie jego zdjęcia z czarnym prostokątem na tworzy to grube nadużycie , które notabene może być karalne . W polsce jest zasada domniemania niewinności i póki nie ma wyroku takich rzeczy nie można robić . Mnie to pachnie jakąś niezłą prowokacja .... akurat przed derbami . Czy ten pan prokurator z Częstochowy nie wiedział tego wszystkiego tydzień temu ?
Wy oczywiście już wydaliście wyrok i teraz będziecie płodzić te swoje płaczliwe posty przez najbliższy miesiąc . Ja tam wole się trzymac oficjalnej wersji podanej przez TF : "Proces sprzedaży trwał długo ze względu na wybór inwestora, który zapewni Klubowi jego rozwój i będzie dbał o wizerunek i tradycję Klubu. Z kilku ofert została wybrana ta, która po wszechstronnej analizie spełniła wszystkie postawione warunki i oczekiwania. Nowy Inwestor przedstawił wiarygodną i potwierdzoną listę sponsorów oraz przedstawił odpowiednie gwarancje realizacji umowy" Zwracam Wam uwagę na końcówkę mówiącą o liście wiarygodnych sponsorów !!! Nie wydaje mi się żeby firma taka jak TF i sam Cupiał dali się wydymać jakiemuś cwaniaczkowi . Jeśli oczywiście okaże się to wszystko prawdą to wtedy będę się martwił i ciekawy jestem jak wtedy zadziałają te gwarancje bankowe itp . |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Ja się nawet nie sprzeczam o to kim jest JM i czy robił przekręty czy nie ...bo zwyczajnie tego nie wiem . Natomiast nie mam zwyczaju kogoś opluwać bez dowodów . Jak się okaże że to prawda wtedy wyleje tu swoje żale /Teraz tego ie będę robił bo to nic nie zmieni .Transakcja się dokonała o zdanie mnie nikt nie pytał . |
|
|
|
Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Później Meresiński zrzekł się anonimowości w tym właśnie oświadczeniu to mu odsłonili oczy. Proste. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wg Polskiego prawa nazwisko sprowadzone do inicjału oraz zasłanianie twarzy stosuje się tylko do przestępców skazanych praworządnym wyrokiem !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Bo trudno żeby np. pisząc artykuł o transferze Kowalskiego do jakiegoś klubu szukać po prokuraturach czy nie ma jakiś zarzutów. To byłby absurd. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|