|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Czy to prawda, ze SKWK wyslalo delegacje na rozmowy wlascicielskie do prezesa i ci ludzie odziani byli w krotkie spodenki? Gdzies przeczytalem taka plotke i nie moge w to uwierzyc.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Ponoć to był Dan Bilzerian. lepiej krótki spodenki czy ładny garnitur i słoma z butów ? ![]() tak wiem jak powinny wygladać rozmowy handlowe i na jakim poziomie powinny byc prowadzone. To jest wazny czynnik około sprzedażowy ale jak ktoś miałby przyjśc z 400 milionami to dla mnie moze nawet przyjśc w klapkach. p.s. jak szejk sie wpierdala w kocu z wyciętymi oczami to nikt sie nie przypierda*a ! ![]() na lajcie chlopaki, tez mnie ciekawi czy dzisiejszy dzien zmieni świat ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Niestety, są pewne standardy których trzeba przestrzegać. Tak jak torebki z herbaty nie wyciągasz palcami, tak również na spotkaniu biznesowym powinieneś wyglądać tak, żeby okazać szacunek osobie która poświęca Ci swój czas. "Eee... Boguś. ....a bo ten, kupilibymy to. Tylko poleć z ceny po znajomości" ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Rozumiem ze wtedy, gdy taki kupiec jest JEDEN, czytaj jeden jedyny bez konkurencji, Ty jako szef unosisz sie podstawami podchodów a nie zerami w excelu. Ok. Mozna i tak, jednak wtedy kupiec w krótkich spodenkach wychodzi dalej z portfelem pieniędzy a ty siedzisz w swoim starym fotelu, w garniutrze zastanawiając się do jakiego baru mlecznego pojdziesz jutro na zupę.... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
Ale jedno mogę powiedzieć. Znając Cupiała odpaliłby takich klientów na starcie. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Potwierdzam ze ekipa z SKWK była u Cupiała i to było w dniu podania sie do dymisji Dunina - przypadek
Potwierdzam ze wczoraj w TF był Marek Citko |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004