|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Faktycznie - marnie to wygląda na razie...
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Bylo z tego co znalazlem 10 500 punktów czyli 3500 glosow po 3 pkt
![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W takim razie słabo to wygląda, musimy się zmobilizować, oficjalna też powinna to mocno promować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Głosy oddane.
Panowie - mamy około 350 głosów (sprawdziłem - przy każdym projkecie jest funkcja "Zobacz"), ale przejrzałem na szybko większość projektów i nigdzie nie widziałem nawet 200 głosów! Bądźmy dobrej myśli, jest o co walczyć! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Dla kogo to centrum?
Bo nie wierze własnym oczom, że na głównej stronie klubu nie ma ani wzmianki o tym? Serio? Chyba, że jestem ślepy. Ach ta Wisła Sportowa Spółka Akcyjna... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Głosy oddane.
3 sztuki po 3 punkty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Z jednego adresu zamieszkania i IP, można oddać tylko jeden głos? Czy każdy lokator może to zrobić? Zaglądałem w regulamin ale nie widziałem takiej regulacji a szkoda jakby była jakaś dyskwalifikacja.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() Powód: Lit
Ostatnio edytowane przez wordbatata : 19.06.2016 o godz. 20:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Twoje głosy na projekty ogólnomiejskie:
3 punkty: Projekt 53 Gratulacje! Zakończyłeś głosowanie. Dziękujemy za udział w głosowaniu! Twój głos ma znaczenie! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Co ważne mogą głosować również osoby niepełnoletnie , czyli osoby od 16 roku życia ! |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Nie wiem jaką trzeba być p...zdą żeby nie poświęcić 10 sekund na zalogowanie się i klepnięcie projektu.
Masakra jakaś z tą frekwencją. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Obecnie na platformie internetowej mamy niespełna 600 głosów.
Edit: Projekt 93 ma około 500 głosów. Projekt 27: około 300 głosów. Projekt 55: około 350 głosów. Projekt 65: około 350 głosów. Tak na szybko Warto, aby na nie nie głosować.
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 20.06.2016 o godz. 14:48.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gdzie widzisz ile glosow jest oddanych? Trzeba byc zalogowanym?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak, wówczas klikasz pod projektem ZOBACZ i w nowym oknie wyskakuje Ci ta informacja po prawej stronie.
W tym momencie równe 600 głosów. Mobilizujcie się bo musimy zdominować platformę internetową, żeby nie drżeć o głosy oddawane na formularzach papieru w różnych częściach miasta. Mamy obowiązek wygrać to głosowanie, wyciągając naukę z poprzedniego roku.
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 20.06.2016 o godz. 15:30.
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
kiedy wybieracie projekty za 2 i 1 pkt. zwracajcie uwagę na to, aby nie wspierać w ten sposób projektów, które zagrażają ICHWK (np. nr 62). Ilość osób głosujących (z podziałem na płeć) na dany projekt jest podana po prawej stronie ekranu bezpośrednio pod kwotą potrzebną do realizacji.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Slabo to wyglada jak narazie. Obawiam sie ze sytuacja z tamtego roku sie powtorzy. Chyba ze kibice z Krakowa znajda pare minut czasu zeby oddac glos
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ok, poszło.
Ku chwale wielkiej Wisły! ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety projekt nr 62 wyprzedza nas o jakieś 200 głosów. Koniecznie nie przyznawajcie mu nawet 1 ptk.
Chyba będzie to najgroźniejszy rywal. W ubiegłym roku wygrywały 3 projekty o największej liczbie głosów. W tym jest podobnie? Mam rację? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Niestety projekt 62 ( plac wodny w parku jordana ) prowadzi zdecydowanie Także projekt nr 93 ( nakładka na Kocmyrzowskiej już nas dogania ) Udostępniajcie na facebooku swoim .. jest tam po prawej przycisk " share facebook" jak wejdziecie na profil projektu muzeum.. wtedy automatycznie tworzy wam się zaproszenie do głosowania Trzeba mieć też na uwadze że sympatycy Craxy będą głosowali na inne projekty uniemożliwiając nam wygranie .. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety również projekt 93 nas przegonił, który jeszcze kilka godzin temu był za nami.
Jeśli się nie obudzimy to 2 rok z rzędu będzie kompromitacja. Oczywiście oceniamy po liczbie osób głosujących, sama punktacja może być na naszą korzyść ale powinniśmy zdominować ten budżet.
Ostatnio edytowane przez krzaq12 : 20.06.2016 o godz. 20:28.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Słabiutko Panowie.. projekt 62 ( plac wodny w parku jordana ) bije nas na głowę - głównie kobiety się przy tym projekcie dobrze zmobilizowały . Projekt 93 również nas wyprzedza cały czas.. wstyd ..
![]() |
|
|
|
Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Wszyscy zajęci kopiowaniem i lajkowaniem różnorakich oświadczeń na facebooku, niektórzy przeglądają oferty zielonych koszulek.Ale żeby poświęcić 5 minut i zrobić coś dla WISŁY to nie ma komu.Zgody na facebooku będą ....a ustalać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Słyszałem, że można zagłosować nie będąc mieszkańcem Krakowa ale przy rejestracji konta na tej stronie chcą pesel i adres zamieszkania więc jak podam moje dane prawdziwe to czy będę mógł zagłosować i czy głos będzie ważny?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
||
|
Panie i Panowie, drogi Zwitterze
Rozdział 5 (Głosowanie i obliczanie wyników), paragraf 17, punkt 2 załącznika stanowi, iż: Cytat:
Cytat:
![]() Pozdrawiam, amauri P.S. Odniosę się jeszcze do kwestii projektu 93, który wyprzedza ICHWK. Organizatorzy się skrzyknęli, zrobili baner przy dziurawej drodze, założyli stronę o prostym adresie http://kocmyrzowska.pl/ oraz reklamowali się i namawiali do głosowania na ogłoszeniach duszpasterskich i po Mszach w okolicznych parafiach. Przy takim zaangażowaniu w projekt, oraz realizowaniu potrzeb całego przekroju obywateli (a nie tylko kibiców), oglądanie pleców tego projektu nie powinno do końca dziwić.
Ostatnio edytowane przez amauri1990 : 27.06.2016 o godz. 16:47.
|
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
A macie
Zagłosowałem i nawet żone namówiłem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Poszły głosy, od 4 osób. Jeszcze 3 osoby zagłosują. W sumie 21 pkt dla Wisełki.
Szkoda tylko, że to wszystko psu w dupę. Armia Białej Gwiazdy ![]() Z drugiej strony, jak patrzę jakie abstrakcyjne i absurdalne projekty są w tym głosowaniu to chyba lepiej, żeby cała ta idea poszła w piździet. Rower dla bezrobotnego, żeby łatwiej znalazł pracę
Ostatnio edytowane przez luke1906 : 28.06.2016 o godz. 22:10.
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Głosowanie pokazuje jak "krakowiacy" mają w dupie Wisłę. Gdyby prowincja mogła głosować to spokojnie projekt by wygrał.
Ostatnio edytowane przez arth_ur : 29.06.2016 o godz. 09:44.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Głosowanie mocno przyspieszyło w ciągu ostatnich dwóch dnia. Potrzeba jednak znacznie więcej. Namawiajcie kogo się da. Wszystko jest jeszcze realne, mamy 3 dni. Głosowanie do 1 lipca.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|