|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Cytat:
Ja nic do niego nie mam jako do trenera bo na pewno papiery na trenowanie ma ale jako człowiek jest szmatą. I trochę ironizuję bo jeszcze niedawno tu był wychwalany Wdowczyk a nagle remis z Niecieczą, porażka z Koroną. Więc mi się chce śmiać z tych, którzy by się dali pokroić za sprzedawczyka a rzeczywistość szybko sprowadza ich na ziemię. I ponawiam najważniejszą myśl bo to jest kluczowe w tym co chciałem tu od początku przemycić - wyniki kiedyś (dzisiaj, jutro czy za 5 lat) będą gorsze, po sukcesach nie pozostanie śladu, Wdowczyka kiedyś będzie trzeba zwolnić a plama na honorze pozostanie na zawsze. Cytat:
Ja na niego nie napierdalam tylko się śmieje, że jak wygraliśmy pare meczów to by sprzedawczyka na rękach 3/4 tego forum nosiło a nagle sprzedawczyk cudowne moce stawiania Wisły na nogi stracił i jest problem bo wczoraj była zajebisty a dzisiaj są porażki, remisy i średnia gra.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 30.04.2016 o godz. 22:06.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
||
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|