|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Powiem tylko tyle, zróbmy wszystko aby pomóc tej drużynie, chłopakom, Wiśle!!!
Przyjdźmy w jak największej liczbie na stadion, mamy idealną okazję, dobre wyniki, niemal wszystko jest w naszych rękach. Widzimy się na R22 w następny weekend |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Na koniec meczu, zanosim błaganie:
Nowych stoperów racz nam zesłać PANIE !!! ![]() ![]()
Czesiu... Co ty robisz zarazo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Sedzia z Warszawy
ktory to juz raz ma zaszczyt rabować nas z punktów?A ilez to bylo spiskow jak Musial Legii sedziował.Poprostu na układy nie ma rady. Brawa dla chlopaków.Walka i ambicja ,Ondrasek jest lepszy niz Stepinski,jesli mialbym wybierac,ten albo ten. Grodzicki beksa. Teraz panowie po bilety,nie wyobrazam sobie zeby na Zaglebiu nie bylo nas te 20 tys. I wkręcie sobie ze jesteście psycholami.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 03.04.2016 o godz. 20:55.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
Mając dwóch takich twardzieli trzeba to wykorzystać i jak widać to się udaje! Są nie do upilnowania.Widzimy się po dłuższej przerwie. Rezerwując bilet na samolot nie spodziewałem się, że ten mecz będzie aż tak ważny. Już nie mogę się doczekać! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Ja też to zauważyłem już we wcześniejszych dwóch meczach. Ondrasek czasami spaceruje sobie na dłuższym słupku by w ostatnim momencie zbiec na krótki.
PS. A co do ligi angielskiej... choć to nie ten temat... ma okres przejściowy. Odchodzi stare pokolenie piłkarzy, przychodzą nowi trenerzy od następnego sezonu, wpływy z transmisji będą jeszcze wyższe. Za dwa, trzy sezony angielskie kluby poprawią swoje wyniki w europejskich pucharach. A jak ktoś pisze "takie Leicester zdobywa sobie" to znaczy, że nie obejrzał więcej jak ich trzy mecze w tym sezonie. Niesamowitą pakę skleił Ranieri. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Stażyński,Janoszka... Zdeptać, Zniszczyć, Zdemolować!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Hmmm... serio uważacie, że Misiek przy bramce popełnił błąd? Gdyby nie skrócił kąta Mazkowi miałby bardzo dogodne sam na sam, nawijając Sadloka (co przy jego zwrotności jest bardzo proste) ma piłkę na lepszej nodze na 10m z bramkarzem przy linii. A tak wygonił go do linii, gdzie mógł albo dośrodkować (w zasięgu był tylko Stępiński) albo wyjechać za boisko. Dośrodkował i wtedy Rysiek totalnie zjebał krycie Mariusza, który stał niekryty na 12 metrze i spokojnie tylko dołożył nogę. Dużo więcej w tym winy Guzmicsa (który z resztą zawalił też 2 gola) niż Miśka.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Wdowczyk na ławce niestety dzisiaj przypominał z decyzjami o zmianach Moskala. Aż prosiło się dać Bałaszowa, przy takim wyniku i jego szybkości na kontry byłby idealny. Na grę Boguskiego i Brożka nie dało się patrzyć. Natomiast odmiana Małeckiego jaką zrobił Wdowczyk niesamowita. Oby tylko nie zapeszać, bo wiadomo jak to z nim jest.
Ostatnio edytowane przez Martinus : 03.04.2016 o godz. 22:02.
![]()
Eppur si muove!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
@Martinus
Z formą, jaką prezentuje Paweł, pewnie wyląduje na ławce, jak do pełni sił wróci Mączyński. Boguski dziś niestety mocno zagubiony, zupełnie inaczej wygląda drugie skrzydło, gdzie coraz lepiej poczyna sobie Mały z Sadlokiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Bałaszow zamiast Bogusia, Mąka zamiast Brożka i Wolskiego przesunąć bardziej ofensywnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wdowczyk słusznie na początku stwierdził, że to nie czas na eksperymenty. Boguski nie jest taki szybki, irytuje w 70% spotkań, ale zdecydowanie lepiej rozumie się z kolegami z drużyny i ma zmysł do gry kombinacyjnej, a także w większym stopniu angażuje się w grę defensywną zespołu, a Bałaszow... na razie nie pokazał nic, poza tym, iż jest rączym koniem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Boguski to fenomen, bo piłkarsko trudno znaleźć zawodnika równie nieudolnego. Fakt, że facet gra u kolejnego trenera jest dla mnie zagadką nie do wyjaśnienia. Od momentu tej kontuzji kilka lat temu ma 2-3 niezłe mecze na rundę. Reszta to parodia. Cytat:
Ostatnio edytowane przez Martinus : 03.04.2016 o godz. 22:32.
![]()
Eppur si muove!
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
moglby ktos sprawdzic jakie statystyki mial paraolimpiczyk i parodysta Boguskli
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Mnie przy 1 bramce najbardziej wpadło w oczy zachowanie Ryśka, po tym jak Mazek objechal Miśka, Rysiek powinien sie skupic na napastniku, tymczasem on zabiegł się w strone bramki, jak dla mnie pusty, niepotrzebny przelot, nie mowie o tym ze zawalil ta bramke, bo wzielo sie to wszystko z ustawienia Sadloka, ale to sa dosc standardowe sytuacje, ktore na pewno chlopaki rozgrywaja na treningach i obronca powinien szukac wolnego rywala
![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Na meczu najbardziej podobał mi się komentarz: Ten Małecki to za każdym razem po pięciu naszych męczy"
Faktycznie Mały raz po raz gonił w końcówce do chorągiewki, a za nim zgraja chorzowian . |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
2 bramka to tylko i wyłącznie wina Ryśka, który się zajebiście machnął próbując przeciąć podanie. W momencie jak nie trafił byłem pewien że z tego będzie bramka. Ani Boban ani Misiek nie są winni.
Ale nieważne, ważne że 3 pkt w sieci. Emocje to jest to o co chodzi w tym sporcie, zajebista sprawa. Aha, MISIEK JESTEŚ MISTRZ !!! Póki co ja tam różnicy na bramce nie widzę. Misiek nam zapewnił 3 pkt wczoraj.
Ostatnio edytowane przez Krav : 04.04.2016 o godz. 11:45.
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Oj tam nie przesadzajcie z tym Miśkiem. Faktycznie wczoraj zachowywał się w bramce bardzo dobrze, ale tylko na linii bramkowej. Poza tym praktycznie żadnych wyjść do dośrodkowań czy poza piątkę w sytuacjach gdy się o to prosiło. A co do gry nogami: nikt nie pamięta jak w drugiej połowie tak rozegrał Głowie do boku, że Głowa, żeby ratować sytuację wybił sytuację na aut?
Tak więc, mimo ewidentnych zasług we wczorajszym meczu do dobrej gry nogami jeszcze mu wiele brakuje, tak samo jak do zachowywania się poza piątką gdy trzeba przejąć dośrodkowanie i wyprzedzić napastnika. Wszystko to pozostawia stoperom. W pewnym momencie nawet chyba Głowa go za to opieprzył. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Z Zagłębiem za Boguskiego wejdzie Balashov a za Brożka Brlek. Zagłębie gra obecnie najlepiej ze wszystkich drużyn występujących w Ekstraklasie z kontrataku - Piast miał przyjemność ostatnio się o tym przekonać. U nas zauważyłem w trakcie gry na zbyt duże odległości między linią pomocy a obrony, pomiędzy tymi formacjami jest zbyt duża dziura, która może zostać wykorzystana przez nieco lepszy zespół od Ruchu. Wdowczyk jeżeli nie teraz to po sezonie musi coś zrobić aby poprawić grę obronną zespołu bo jeżeli Wisła ma grać ofensywnie i wysoko potrzebuje do tego mobilnych, zwrotnych i szybkich obrońców a takimi nie są ani u nas stoperzy ani Sadlok ani Boban.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Po tym meczu jedno jest pewne nieważne jaką wysoką klauzulę wykupu ma Wolski, ale nie wzięcie go byłoby czystym kretynizmem naszego klubu. Wolski to nie Alvarez, Rios czy Nunez, którzy niewiele wnosili do zespołu, ale klauzule mieli po 1 mln euro. Tutaj nawet gdyby był milion, to nie ma co się zastanawiać tylko wysłupłać go z ostatnich zakątków kieszeni, bo Wolski to nie tylko dobry zawodnik, to także zawodnik, na którym mozna w przyszłości zarobic w przeciwieństwie do Stilicia czy Meliksona.....
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Małecki - ponownie chylę kapelusza i przepraszam za to wszystko co o Tobie pisałem.
Żadne zmiany składu na przyszły mecz - chyba że będą jakieś kontuzje. A co do sędziego - ludzie trochę obiektywizmu jednego nie gwizdnął co powinien być ,jeden gwizdnął co nie powinno być ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Czyli de facto dwa błędy, do tego brak czerwonej kartki dla Koja, który nam potem strzelił bramkę. Super sędziowanie
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Stępiński też na czerwo zasłużył. Swoją drogą, nie trawię chłopa. Wielkiego focha ma na Wisłę, .... wi o co.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Sędziowanie na najwyżej średnim poziomie ale mój post był w odpowiedzi na płacze że nas pokrzywdzili.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
I dziwnym trafem zdarzyło się to przy stykowym wyniku w doliczonym czasie gry. Ten karny to czysty kryminał
![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|