The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
force93TS
Senior Member

Od: 12.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.03.2016, 01:11
najważniejsze żeby Lechia straciła punkty . przy naszych ewentualnych 6 oni mogą zdobyć max 4 . i tyle w temacie
Z kim oni to zgubią to już nas mało powinno obchodzić. Druga opcja jest taka że my pokonamy ruch i nasi przyjaciele go też. Jaga według mnie się już nie liczy są ewidentnie w dołku a mają dwa ciężkie mecze więc 4 punktów raczej nie przywiozą.
Reasumując Wygrajmy te dwa mecze a powinno być dobrze
Odpowiedz cytując
MłodePokolenie
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 20.03.2016, 13:05
force93TS napisał(a):Wyświetl post
najważniejsze żeby Lechia straciła punkty . przy naszych ewentualnych 6 oni mogą zdobyć max 4 . i tyle w temacie
Z kim oni to zgubią to już nas mało powinno obchodzić. Druga opcja jest taka że my pokonamy ruch i nasi przyjaciele go też. Jaga według mnie się już nie liczy są ewidentnie w dołku a mają dwa ciężkie mecze więc 4 punktów raczej nie przywiozą.
Reasumując Wygrajmy te dwa mecze a powinno być dobrze
Ja nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak czy z wami? Ja jakoś nie potrafię życzyć Lechii czy Śląskowi potknięcia bo nam by to pasowało patrząc na tabelę. Lechia nie gra o pietruche. Im tez potrzebne punkty bo także walczą o grupę mistrzowską. I mocno liczę, że się do niej załapią.

Jak dla mnie jest to takie niesmaczne.
Odpowiedz cytując
whitestar1990
Member

Od: 08.2015

Stary 20.03.2016, 13:40
MłodePokolenie napisał(a):Wyświetl post
Ja nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak czy z wami? Ja jakoś nie potrafię życzyć Lechii czy Śląskowi potknięcia bo nam by to pasowało patrząc na tabelę. Lechia nie gra o pietruche. Im tez potrzebne punkty bo także walczą o grupę mistrzowską. I mocno liczę, że się do niej załapią.

W lidze gra Wisła i 15 innych zespołów. Żaden z tych 15 zespołów nie chciałby spaść a kibice woleliby aby zleciał inny zespół. Nie ma sentymentów.
Odpowiedz cytując
KrajanTSW
Member

Od: 06.2011

Stary 20.03.2016, 13:57
whitestar1990 napisał(a):Wyświetl post
W lidze gra Wisła i 15 innych zespołów. Żaden z tych 15 zespołów nie chciałby spaść a kibice woleliby aby zleciał inny zespół. Nie ma sentymentów.
Źle powiedziane, oczywiście trzeba życzyć im jak najlepiej ale nie w sytuacji kiedy walczymy o to samo
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 20.03.2016, 16:24
MłodePokolenie napisał(a):Wyświetl post

Źle to ja mogę życzyć dwóm klubom: C i L.
Natomiast przede wszystkim skupiam się na życzeniu dobrze Wiśle. Jeżeli wyższą pozycję w tabeli mogą zapewnić porażki Lechii czy Śląska to nie mam wątpliwości. Inny przykład - znajdziemy się razem w grupie spadkowej. Jaki będziesz miał stosunek do wyniku meczu?

PS Biorąc pod uwagę sentymenty to przypominam, że bardzo niedawno temu Jaga nie była ....ą a ichni kibice byli "braćmi". Zostawmy tego typu dylematy naiwnym.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów