|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
najważniejsze żeby Lechia straciła punkty . przy naszych ewentualnych 6 oni mogą zdobyć max 4 . i tyle w temacie
Z kim oni to zgubią to już nas mało powinno obchodzić. Druga opcja jest taka że my pokonamy ruch i nasi przyjaciele go też. Jaga według mnie się już nie liczy są ewidentnie w dołku a mają dwa ciężkie mecze więc 4 punktów raczej nie przywiozą. Reasumując Wygrajmy te dwa mecze a powinno być dobrze |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Jak dla mnie jest to takie niesmaczne. |
|
|
|
Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Natomiast przede wszystkim skupiam się na życzeniu dobrze Wiśle. Jeżeli wyższą pozycję w tabeli mogą zapewnić porażki Lechii czy Śląska to nie mam wątpliwości. Inny przykład - znajdziemy się razem w grupie spadkowej. Jaki będziesz miał stosunek do wyniku meczu? PS Biorąc pod uwagę sentymenty to przypominam, że bardzo niedawno temu Jaga nie była ....ą a ichni kibice byli "braćmi". Zostawmy tego typu dylematy naiwnym. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|