WISŁAZWE napisał(a):

|
Ostatnio trybuny wyraziły swoje zdanie na temat Smudy, tego samego oczekuję teraz. Nic więcej, do głowy mi nie przyszło namawianie do bojkotu spotkań..
|
A może by tak olać Wdowczyka przynajmniej narazie? Niech robi co uważa za słuszne. Może by tak bardziej proWisła niż antyktoś coś (protest Smudy paradoksalnie popieram)
danpe_ napisał(a):

Szczerze, to wolałbym Wisłę w 1 lidze, niż trenera - sprzedawczyka, osobę która robiła z kibiców idiotów handlując meczami. Ciśnie mi się słowo na "k".
Osobiście nie mam ochoty ani złotówki z własnego biletu dokładać do klub, który zatrudnia osoby prawomocnie skazane za handlowanie meczami, za oszukiwanie ludzi.
Chvuj mu w dupę.
|
Ahh ta złotoustość, Ty tak serio? Obraźmy się wszyscy, niech ten klub spadnie tam skąd już nie wyjdzie, tak jest najłatwiej.. "Statek tonie" więc po co dawać wszystkie ręce na pokład? Lepiej szalup szukać, ehh brak słów chłopie..
WISŁAZWE napisał(a):

Niestety. Dzisiejszy dzień, to chwila, w której dowiadujemy się, że Zarząd Wisły oraz właściciel klubu - Bogusław Cupiał zakpił sobie z Kibiców niewybredny sposób. O to na stanowisko trenera powołuje się osobę, która ma korupcyjną przeszłość.
Jeszcze nie tak dawno, wywalało się z klubu Wojciecha Ł. czy nie przedłużało umowy z Łukaszem G., aby dziś powierzyć stery osobie, która przyznała się do udziału w aferze korupcyjnej. Sam Cupiał swego czasu zablokował transfer do Wisły pewnego bramkarza, który również brał udział w tej aferze..
Decyzje podejmowane przez nasz Zarząd i właściciela klubu nie powinny przejść bez echa kibicowskiej braci. Mam nadzieję, że na najbliższym spotkaniu osoby decyzyjne podejmą stosowane kroki, aby przedstawić zdanie Kibiców Białej Gwiazdy.
Napluto nam w twarz i niech nikt nie udaje, że pada deszcz. Skandaliczna decyzja. Dla mnie ławka trenerska nadal będzie pusta, bo nie widzę tam żadnego trenera, tylko osobę związaną z aferą korupcyjną.
Nic nie sprawi, że zmienię zdanie o tej osobie. Żadne ''sukcesy'', żadne zobowiązania, czy podlizywanie się Kibicom.
Od dziś rozpoczynam odliczanie dni do zwolnienia tego Pana.
|
Jeśli odliczasz dni do zwolnienia Wdowczyka tzn. liczysz na to by Wisła źle grała czyli można powiedzieć chcesz by Wisła Kraków, 13krotny mistrz Polski spadł do pierwszej ligi po 20stu paru latach z Ekstraklasy..
No spoko, bez komentarza..
Wdowczyk nie jest idealny, ale zrozummy k..wa Wisła ma nóż na gardle!! Ma gość charakter to widać naprzykład jak zrugał Małeckiego który jak dziecko wtedy sie zachował, niestety nasz Mały czasem tak ma..
0:55 całe zdarzenie, też Michniewicz z nim tak miał oczywiście już nie tak ostro..
https://www.youtube.com/watch?v=ulEvw5ZMJSM
dynek.pl napisał(a):

|
To może taka nauczka żeby nie wciskać nosa w nie swoje sprawy czyli zarządzanie klubem, a zając się kibicowaniem bo nasz doping ostatnio już jest pierwszoligowy.
|
Otóż to..