|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Tadeusz Pawłowski to odpowiednia osoba na stanowisku trenera Białej Gwiazdy? | |||
| TAK |
|
92 | 22,44% |
| NIE |
|
318 | 77,56% |
| Głosujących: 410. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
70 dni za późno.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Kamień z serca....tylko co dalej.
Czy ku.wa w tym klubie będzie kiedyś normalnie ? ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 29.02.2016 o godz. 16:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Sprawdza się powiedzenie:
Moskal Kazimierz... nie rusz Kazika bo zginiesz... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Tylko warto pamietac ze nie tylko Pawlowski "przygotowywal" zespol do sezonu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dobrze, ze Pawłowskiemu podziękowano ale czemu przejściowym trenerem zostaje znowu Broniszewski?!!! Jego bilans jest piorunujący w 4 meczach cztery porażki i zero strzelonych goli... nie mogli przywrócić na ławkę Smudy, któremu tak musimy płacić...
masakra... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
A kto miał zostać przejściowym?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Mi to wyglada na próbe zorganizowania powrotu Smudy
![]()
DysoN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Trzymaj się Wariacie!
![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Pawłowski to osoba odpowiednia w naszym klubie.
Ale nie jako trener. Powinien zostać dyr. d/s młodziezowych czy cos w ten desen. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
To, że zwolniono Tadzia to dobrze. Ale nie najważniejsze.
Powtórzę jeszcze raz, ważniejsza jest odpowiedź kto i dlaczego forsował trenera amatora i tego drugiego od przygotowania fizycznego. Jeżeli potwierdzi się domniemanie dotyczące udziału w tym i powrotu starszego pana to może to świadczyć tylko o jednym. Cupiał nie panuje już nad niczym a dworska kamaryla jest gotowa poświecić nawet spadek byle dopiąć swojego celu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Padłem.
Też o tym pomyślałem. Jego mentalność, podejście do zawodników i samej piłki może być sprzyjające w rozwoju jednostki. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Guest
|
|
Uśmiechnięty od ucha do ucha i może nawet roztańczony Smok byłby świetnym ruchem marketingowym. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jesli miałbyś rację, byłaby to druga głowa ścięta w ciągu ostaniego półrocza.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Dzień świra normalnie. Zaraz będziemy płacić pięciu trenerom, a trafi się i taki który meczu nie zagra i zostanie zwolniony. To już jest mocno żałosne.
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65039,19...l#BoxSportLink
i ciekawy fragment "W programie Hattrick poświęconym Wiśle mówiłem, że trener Pawłowski na treningach myli imiona piłkarzy. Ci widzą, że ćwiczenia zapowiada czytając z kartki i że brakuje mu energii. Trudno mi ocenić, jakim jest trenerem. Natomiast dziś od jednego z zawodników Wisły usłyszałem, że chociaż piłkarze go lubili, to po pewnym czasie przestali wierzyć, że ma dobry warsztat. Fajny, sympatyczny człowiek, ale nie na tak trudne czasy. Między zawodnikami, a trenerem Pawłowskim coś nie zagrało." |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie jest zadna tajemnica, ze Deci przyszedl tylko po to aby Brasilii bylo sie latwiej zaaklimatyzowac.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Potwierdziło się.. w dużej mierze do rozwiązania kontraktu Cierzniaka z Wisłą z jej winy doszło dzięki donosom Tadeusza Pawłowskiego (on trzymał stronę Cierzniaka i solidaryzował się z nim)
Sam Cierzniak przyznaje, że gdyby nie on to prawdopodobnie przegrałby sprawę z Wisłą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
strzelił z dupy frajer. Największa pomyłka trenerska w historii Wisły. Tego kto go polecił trzeba za jaja powiesić. Jak dla mnie to po prostu c*huj który nasrał we własne gniazdo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kapiszon ze Smudą.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Historia jest najlepszym sędzią.Teraz już wiemy kiedy popełniono błąd i jaki Trener powinien tu być.
|
|
|
|
Koneser
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |