|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Arek Głowacki nazwał kiedyś Urygę "wentylem bezpieczeństwa", chociaż patrząc na to jak go beształ w inauguracyjnych meczach tej rundy nie wiem, czy nasz Kapitan by się teraz nie ugryzł w język. O zaletach i wadach Urygi możemy mówić długo, albo krótko, na pewno dosadnie. On już dawno przestał być młodym, zdolnym. Dla mnie on się nie nadaje do systemu z dwoma środkowymi pomocnikami. A za komentarz na temat jego gry niech wystarczą skróty z ekstraklasa.tv jak się Alan zachował przy bramce dla WKS i GŁ. Nie mylmy strzeleckiej impotencji z pijanym saperem w obronie. Bo to dwa różne systemy walutowe. Gdybym miał taką moc, to do końca okienka transferowego sprowadziłbym DPŚ.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Donald zagra? Bo na instagramie jeszcze wczoraj wrzucał fotki ze szpitala... Ktoś z klubu coś powiedział na temat jego urazu?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Tomasz Kwiatkowski został wyznaczony na głównego rozjemcę sobotniego spotkania.
Sędzia z Warszawy prowadził już w tym sezonie cztery spotkania z udziałem piłkarzy krakowskiej Wisły, żadne z nich nie zakończyło się zwycięstwem Białej Gwiazdy. Ekstraklasa, Kolejka 5 - WISŁA KRAKÓW - Lechia Gdańsk 3:3 Ekstraklasa, Kolejka 8 - Górnik Łęczna - WISŁA KRAKÓW 1:0 Ekstraklasa, Kolejka 14 - WISŁA KRAKÓW - Ruch Chorzów 0:0 Ekstraklasa, Kolejka 17 - WISŁA KRAKÓW - Cracovia 1:2
Wg informacji pojawiających się w Internecie to nie zagra. https://twitter.com/MichalTrelaBlog/...73105382490112 ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Dostaje piłke i podaje do najbliższego ,jeśli jeszcze gra ktoś typu Mąka ,czy Popovic to oni dostając od niego podanie są w stanie coś zagrac. Gorzej jak jest Cywka ,nie dużo od niego kratywniejszy. Druga sprawa to szybkośc ,ale jej brakuje chyba każdemu zawodnikowi naszej drużyny - nawet Donaldowi. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ja jebie zeby bronić paralityka Urygi to trzeba miec nie po kolei pod kopula. On nie ma zadnych atutow, prezentuje poziom czwartoligowy, a w U21 gra bo polska pilka to gowno i nie ma lepszych.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
||
![]()
Jak dla mnie na wypożyczenie do I ligi, tam wszyscy walczą, większa kopanina więc coś powinien się tam nauczyć.. Przypomnijmy że Uryga ma dopiero lub aż 22lata, serio, wypożyczenie bardzo dobrze by mu zrobiło do np.Miedzi Legnica.. ![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
No i co z tego ze z Warszawy?
My gramy chuja a Wy szukacie ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mój skład:
Misiek- Jovic- Uryga-Sadlok-Pietrzak- Bałaszow-Wolski-Popović-Małecki-Brożek-Ondraszek ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Tylko nie Uryga, blagam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Z Urygą w obronie są takie możliwości:
- dostanie czerwoną kartkę po faulu w polu karnym - sprokuruje karnego - przez jego błędy w obronie stracimy co najmniej dwie bramki. - dostanie dwie żółte kartki i zejdzie z boiska - strzeli bramkę samobójczą - 1 % szans że zagra przyzwoicie w obronie ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ja bym wogole dal Uryge na sezon do 1 ligi niech tam sie ogrywa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Dla naszych grajków, jeśli nie wiedzą co zrobić z
bezpańską piłką przed polem karnym przeciwnika, nasz prezio Boniek demonstruje ![]() 1:08 https://www.youtube.com/watch?v=-nSoGBPkx_I Lepiej tego nie da się wymyślić, chyba.. Co do zmian: dobrze by dać Drzazdze szansę około 60ktorejś minuty, a nie że wpuści chłopaka na 10,15min bo to jak kara, co zawodnik pokaże przez kwadrans? Ja bym się tylko wściekł..
Ostatnio edytowane przez Robbie92 : 25.02.2016 o godz. 23:49.
![]()
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Uryga na stoperze
Żebyśmy nie roztrwonili w tym meczu naszego dodatniego bilansu bramkowego!!!!!!!!!
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 25.02.2016 o godz. 21:27.
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2015
Offline |
|
|
Nie no bez jaj że w środku pola postawimy na wielką niewiadomą Wolskiego i niemającego pojęcia o
grze defensywnej Popovica Chcąc nie chcąc Cywka jest niezbędny w środku pola i to mocno wspomagający Urygę - który wiadomo że zagra na DC |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oby to poszło do przodu. Z jednej strony nie ma optymizmu bo przecież wypada 2 stoperów,znowu będzie grał Uryga a zbawić mogą nas tylko dobre prostopadłe podania Wolskiego i skuteczność Zdenka i Pawła. Z drugiej strony właśnie miejmy nadzieje ze coś ruszy po przyjściu RW a nasi napastnicy zaczną strzelać
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
--------------Miskiewicz----------------
Jovic------Guzmics-----Sadlok-------Pietrzak ---------------------------Uryga---------------- -----------Brlek------------------------------- ------------------Wolski----------------- Bala----------------------------------WDG -----------------Drzazga----------- |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
I walkower za Guzmicsa. Świetnie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
i Guerriera, który nie zagra
![]() ps. jeśli tego nie wygramy, to jesteśmy totalnymi patałachami. To już byłaby jakaś katastrofa. |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Środek Boguski i Cywka.
Inaczej kolejna kostka masła w naszej pomocy. Skrzydła Małecki i Ukrainiec. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Tak jak pisze 7 kotów - mając na środku obrony Sadloka z Urygą pomoc musi bardzo pomagać w defensywie.
A Wolski w obronie nie da żadnej wartości, pewnie wejdzie w 2 połówce za Brożka względnie za Małeckiego. Teddy jak widać odstawił całkowicie Crivellaro, na którego stawiał w sparingach (...) więc pozostaje wybór między Cywka, Boguskim a Popovicem. Z tej trójki w obronie faktycznie najwięcej da tych dwóch pierwszych. Inna sprawa że w ataku pozostaje liczyć tylko na dzidy i farty. ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
I choć serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem - za Wisłę - bo nie liczy się nic więcej - to pewne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A może Alana przesunąć do ataku?
Notorycznie gubi krycie, może cos z tego będzie. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
A w ogóle to ktoś się orientuje w jakiej formie jest wolski? może jeszcze jest na etapie przypominania sobie jak się kopie prosto? :/
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
To chyba nie bo w końcu nie miał kontuzji tylko był w treningu.
![]()
I choć serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem - za Wisłę - bo nie liczy się nic więcej - to pewne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
I Brleka, którego pewnie nie zgłoszą ![]() ![]()
|
||
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|