The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.02.2016, 11:00
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
O widzisz. Wlasnie tak sie zastanawialem ostro, jak to mozliwe, ze Pawlowski ze Slaskiem dal rade grac w pucharach ale chyba juz znam odpowiedz. Moze na wyrost, moze i nie ale te dwa mecze mi wystarcza zeby stwierdzic, ze Pawlowski jest trenerem chujowym. Gorszym od Smudy, gorszym od Moskala. Moze sie jeszcze nauczy ale dzisiejszy stan Wisly to nie jest zdecydowanie stan na ekperymentowanie.

To nie jest stan na ekseprymentowanie, ale na powolne zdobywanie punktów. Fajnie, fajnie, że przerwaliśmy fatalną serię bez bramki, ale może najwyższy czas przerwa PRZE..J E BANĄ serię bez zwycięstwa na własnym stadionie.

Jak czytam ten wywiad to zastanawiam się, czy Pawłowskiemu przepisano za duże dawki leków, czy po prostu jego optymizm jest tak wielki, że zapomniał co to realizm...

Brak jakiegokolwiek pomysłu na grę.
Nie zauważyłem aby trener żył z drużyną. (Może się mylę, ale nie obserwowałem go cały mecz)
Reakcja na wydarzenia na boisku - zerowa.
Inne pojęcie roli ''jokera'' w drużynie.
Wypowiedzi trenera - bez komentarza.

Crivellaro - jedyny obok Drzazgi który mógł się podobać w sparingach - dwa mecze praktycznie na ławce (7 minut we Wrocławiu)

Alan Uryga - godnie zastępuje Maćka Jankowskiego, jeden komediant odszedł został drugi, który jedyne co u mnie to podawać piłkę do tyłu. Gość nie mieściłby się w składzie Dolcanu Ząbki a Wiśle gra od dechy do dechy. Niewiarygodne.

Nic mnie tak wczoraj nie wkur..wiało jak gra na czas w 15 minucie.

Jeżeli ktoś mi jeszcze raz powie, że to jest odpowiedni trener na odpowiednim miejscu i na aspirację tego klubu to chyba padnę.

Jeżeli aspiracjami tego klubu jest spadek do I ligi, to nie robiono by tych transferów (i proszę nie .......cie, że to transfery na I ligę)
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 23.02.2016, 14:49
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Crivellaro - jedyny obok Drzazgi który mógł się podobać w sparingach - dwa mecze praktycznie na ławce (7 minut we Wrocławiu)
Crivellaro to zawodnik, na którego musisz postawić od początku meczu, a nie wpuszczac go na ostatnie 10 czy 15 minut. Mam wrażenie, że przy dwóch napastnikach nie ma za bardzo dla niego miejsca, bo musiałby grać "ósemkę" a nie "dziesiątkę" w środku pola, mając dużo zadań defensywnych. Tym bardziej dziwi skład w sparingach a obecny dobór składu. Jednym z najlepszych był Crivellaro i Drzazga, a teraz są odstawieni na bok.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 23.02.2016, 18:36
Adenalix napisał(a):Wyświetl post
Crivellaro to zawodnik, na którego musisz postawić od początku meczu, a nie wpuszczac go na ostatnie 10 czy 15 minut.
Crivellaro to zawodnik, na którego najlepiej wcale nie stawiać
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów