|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
To nie jest stan na ekseprymentowanie, ale na powolne zdobywanie punktów. Fajnie, fajnie, że przerwaliśmy fatalną serię bez bramki, ale może najwyższy czas przerwa PRZE..J E BANĄ serię bez zwycięstwa na własnym stadionie. Jak czytam ten wywiad to zastanawiam się, czy Pawłowskiemu przepisano za duże dawki leków, czy po prostu jego optymizm jest tak wielki, że zapomniał co to realizm... Brak jakiegokolwiek pomysłu na grę. Nie zauważyłem aby trener żył z drużyną. (Może się mylę, ale nie obserwowałem go cały mecz) Reakcja na wydarzenia na boisku - zerowa. Inne pojęcie roli ''jokera'' w drużynie. Wypowiedzi trenera - bez komentarza. Crivellaro - jedyny obok Drzazgi który mógł się podobać w sparingach - dwa mecze praktycznie na ławce (7 minut we Wrocławiu) Alan Uryga - godnie zastępuje Maćka Jankowskiego, jeden komediant odszedł został drugi, który jedyne co u mnie to podawać piłkę do tyłu. Gość nie mieściłby się w składzie Dolcanu Ząbki a Wiśle gra od dechy do dechy. Niewiarygodne. Nic mnie tak wczoraj nie wkur..wiało jak gra na czas w 15 minucie. Jeżeli ktoś mi jeszcze raz powie, że to jest odpowiedni trener na odpowiednim miejscu i na aspirację tego klubu to chyba padnę. Jeżeli aspiracjami tego klubu jest spadek do I ligi, to nie robiono by tych transferów (i proszę nie .......cie, że to transfery na I ligę) ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Crivellaro to zawodnik, na którego musisz postawić od początku meczu, a nie wpuszczac go na ostatnie 10 czy 15 minut. Mam wrażenie, że przy dwóch napastnikach nie ma za bardzo dla niego miejsca, bo musiałby grać "ósemkę" a nie "dziesiątkę" w środku pola, mając dużo zadań defensywnych. Tym bardziej dziwi skład w sparingach a obecny dobór składu. Jednym z najlepszych był Crivellaro i Drzazga, a teraz są odstawieni na bok.
![]()
Do what you mean and mean what you do.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|

|