|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
1) Regularne posiłki czyli sniadanie - drugie sniadanie ( cos lekkiego) obiad - kolacja ( nie pozniej niz 3 h przed snem i tez lekkostrawna 2) Wiosną i latem dodatkowo zdecydowanie wiecej ruchu ( rolki min +-1h na mniej wiecej 85% tętnie maksymalnym, wyzszy wydatek nie ma sensu i daje gorszy efekt) 3) chyba tez troche geny bo moja mama tez kiedys schudla i tak jej zostalo. 4 ) Zero obżerania się na noc boczkiem i popychania na deser hurtową ilością czekolady, zero gówna typu fast food , cola itp ( którego i tak nigdy nie lubilem). Nie zrezygnowałem w zasadzie z niczego "normalnego" - dziś na sniadanie byla kanapka z boczkiem i kanapka z kielbasą wiejską )))) U mnie jedno było dziwne i w pewnym momecie wrecz dla przerazajace - ja pierwsze 10-12 kg schudłem w zasadzie w 2 miesiace, po kolejnych pozostale 4. Aż zacząlem latac po lekarzach i badania robic hurtem ))) teraz mam zamiar zrobić trochę więcej mięsni bo nawet zona mówi wieczorem " daj te twoje kości " )))) Ale to off top więc - ostatecznie 4 pączki )
Ostatnio edytowane przez rafkur : 04.02.2016 o godz. 21:57.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|