|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Panowie, a jakiś konkret? Nazwa, kwota?
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Od poczatku grudnia pojawia sie wiele optynistycznych przecieków, a to zupelnie normalne że nie mozemy o tym wiedziec dopóki nie będą zformalizowane. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Jaro1991 Wiadome że się machnąłem. Chodziło mi oczywiście o grupę mistrzowską. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Ja za takie posty bym bana sprzedawał
Nawet ZWE ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Sytuacja jak żywo przypomina schyłek komunizmu. Co raz to pojawiały się informacje, że już, że lada moment będzie przełom, że ho, ho...
A wszyscy wiedzieli, że bez zmiany sytuacji po całości gówno będzie a nie świetlana przyszłość. Ludzie jednak łaknęli takich informacji by podtrzymać nadzieję... Więc póki co łykamy, ale real life jest taki, że lista zawodników wydelegowanych na obóz w Turcji budzi tylko przerażenie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Ok załóżmy, że masz racje, dobrą informację i poważne źródło. Czas i tak to zweryfikuje.
Możesz jednak odpowiedzieć na proste pytanie, na które odpowiedź w żaden negatywny sposób nie wpłynie na potencjalne negocjacje, nikt nie wymaga od Cb podania branży, nazwy firmy, czy jej pochodzenia. Ujawnij jednak gdzie zagości nasz nowy sponsor-centralne miejsce koszulki, z tyłu pod numerem, czy na spodenkach. Mam nadzieję i chce w to wierzyć, że wychodzimy z cienia, przede wszystkim finansowego ;D |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ktory to miał numer do Cupiała? Niech dzwoni i potwierdza !
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
, bo taka informacja może po prostu zaszkodzić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Też często mam info które się później sprawdza ale także o tym nie piszę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nawet jeśli ktoś ma sprawdzone informacje nie powinien ich podawać na jakim kol wiek portalu! Zawsze takie coś nie służy ewentualnym rozmową. Zwłaszcza gdy jeszcze xo tym zaczną pisać jakieś Onety ...
![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Chyba do tego działu
Komunikat komisji http://www.90minut.pl/news/261/news2...Klubowych.html Ruch -1 pkt w tym sezonie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Wciąż są nad nami, ale zawsze to jeden punkt mniej do nadrabiania.
Ostatnio edytowane przez Revolver : 27.01.2016 o godz. 14:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
a nie w kolejnym ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Artykul na glownej stronie jest bledny...
Punkty zostają odjęte już w tym sezonie... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
No to kamień z serca. Kolejny punkt karny byłby dla nas ciosem w plecy.
|
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
|
amatorski klub , amatorskie oswiadczenie, amatorskie zarzadzanie.
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie zgadzam się z Tobą.
Wychodzi na to, że Cierzniak podpisał umowę z (L) w Styczniu, czyli jak Wisła jeszcze miała "problemy finansowe". O czym z gościem negocjować, jak pensji na czas nie dostaje.... A co do oświadczenia - to jest ewidentnie jasno określone stanowisko Cupiała - tego Pana Wam nie sprzedamy. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Wiadomo to Legia
.![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie miałbym do niego pretensji, gdyby jawnie powiedział co robi.
Powinien przyjść do zarządu i powiedzieć: "Panowie Legia to dla mnie awans finansowy i sportowy. Bardzo Wam dziękuję za to, że pomogliście mi w odbudowie formy. Życzę powodzenia. Mam nadzieję, że uda nam się porozumieć do do transferu, jeżeli nie to zapewniam że zrozumiem każdą Waszą decyzję". Niestety, jak to mówią możesz wyrwać gościa z Amici, ale Amici z gościa nie wyrwiesz. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Obserwując obecną sytuację w klubie można mieć nadzieję, że jednak w najbliższym czasie (do wznowienia sezonu) jednak znajdziemy i ogłosimy sponsora. Patrząc na to jak klub działa w ostatnich 2 tygodniach, jest na to nadzieja.
Codziennie nowe zdjęcia, z treningu, podróży do Turcji, nawet fotorelacje z wolnego dnia na zgrupowaniu, do tego skróty spotkań i krótkie filmiki ze zgrupowania. Tak dobrze to tutaj nie było od ładnych paru lat. Myślę, że obecna, medialna postawa klubu może mieć związek z budowaniem nowego, lepszego wizerunku, a może nawet to pierwsze sugestie, nowego , przyszłego sponsora...... Mam nadzieje, że przepowiednie wielu, m.in. SKWK sprawdzą się w najbliższych dniach, a wyniki drużyny na wiosnę zachęcą kibiców do licznego wspierania Wisły na stadionie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Patrząc na grę naszych piłkarzy na sparingach również optymistycznie patrzę na rundę wiosenną. Bałaszow zaprezentował się z bardzo dobrej strony. Na prawdziwy egzamin tej drużyny musimy jednak poczekać do meczu ze Śląskiem. Wtedy okaże się czy mamy szanse powalczyć o czołową ósemkę czy będziemy musieli bić się o utrzymanie.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|