|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Mirek ma bana, że call center zlecił posterunek w okresie międzyświątecznym?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Tak, ma powstać specjalna prokuratura do spraw "zwalczania przestępstw gospodarczych" co będzie równać się totalnej policji skarbowej. Ja pierrrdole - a czy to ważne, czy mam coś na sumieniu? Może mam, może nie. Ale do ....y nędzy jak teraz służby i policja bez zgody sądu (!!!!) będą mogli wejść na Twoje konto na FB i przeglądać wiadomości, przeglądać historię przeglądania Internetu, oraz podsłuchiwać rozmowy telefoniczne to mnie dreszcz przechodzi po plecach. W dupie mam to, że Populizm i Socjalizm przejmuje media (ok, wygrali wybory niech sobie robią 'porządki' w podległym im instutycjach), ale tak głęboka inwigilacja obywatela to już mocno pachnie Rokiem 1984. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
Wygląda na to że jeszcze kilka dni i zacznie się zgrupowanie zimowe reżimowej ekipy z woronicza
https://twitter.com/dicanio1900/stat...25027676913664 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Po Pawłowicz to raczej ciężko się spodziewać czegoś na poziomie...zastanawia mnie to jakiej grupy wyborców ona trafia, że jest trzymana na świeczniku.Chociaż niektórym rozwrzeszczana podstarzała panna z wachlarzem imponuje jak widać...
Chyba że to FEJKOWE konto ktoś jej założył! widzę spisek! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Spokojnie, informacje poprowadzą Karnowscy, służbami zajmą się Kania i Sumliński, a programy kawowe dostaną Rachoń i Hejke.
Przeskoczymy z jednego matrixa w jeszcze lepszy matrix, choć wydaje mi się, że do tych mediów nie wejdą Wildstein i RAZ. PS. Może wrócą Semka z Kurskim ze swoim "Refleksem"? ![]()
Ostatnio edytowane przez emj10 : 30.12.2015 o godz. 13:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Każdemu opowiadającemu o zamachu PiSu na "wolne mendia" proponuję następującą zabawę :
obejrzenie na tubie TVP wywiadów Lewickiej z Glińskim i Petru. proponuję także wywiad Tadli z Ziobrą.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 30.12.2015 o godz. 14:07.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Koledzy jak mniemam kilka miejsc na zgrupowaniu zimowym zostało.Niektórzy pojadą obowiązkowo na resocjalizację jak wymienieni przez Pawłowicz.Troche się jeszcze dookoptuje, a reszta może zgłaszać się samodzielnie.Na pourbanoplatfusową resocjalizacje nigdy za pózno.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
i czym się to różni od wywiadów Hejke z Kukizem czy Rachonia z Braunem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dobre pytanie bez dobrej odpowiedzi, bo wiadomo, że to podobnie lichy poziom dziennikarstwa.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Tym sie rożni ze 95% nie wie kto to jest Rachon i Hejke.
![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Pytanie czy jest jakiś głębszy sens w tym, żeby się dowiedzieli? Czy naprawdę warto?
Kerim a co niepoważnego napisałem? Równie ciężko mi się ogląda zarówno Lisa, Kraśko i tą od Glińskiego jak i Rachonia i Hejke atakujących ww. panów. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
Nie warto ale zobaczymy jaka będzie zmiana mało to rozsądnych dziennikarzy jest a PIS nie może sobie pozwolić na taką nagonke bezpodstawna jaka ma miejsce w publicznych mediach.Trzeba byc fanatykiem zeby tego nie widzieć, moim zdaniem. ![]()
alejasienieznam
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
IncognitoTSW "jak i Rachonia i Hejke atakujących ww. panów."
Wydaje mi sie że Kukiz "odleciał" a nie był atakowany.Wskaz jeden cytat tego ataku.W rozmowie Rachonia z Braunem to raczej Braun atakował.Oglądaliśmy inne wywiady? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez hiszpan00 : 30.12.2015 o godz. 15:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
||
|
Wasz SP Prezydent :
Cytat:
Cytat:
Ostatnio edytowane przez 63.5 Kg : 30.12.2015 o godz. 15:35.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
http://niebezpiecznik.pl/post/noweli...dzanych-zmian/
Polecam się zapoznać. Nawet nie media, nie TK i nawet nie 500 zł na dziecko, tylko TO jest najbardziej przerażające. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ps jeśli nie masz nic do ukrycia nie musisz się obawiać nowelizacji ustawy o policji ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Już nie wspominam o tym, że każdy ma coś do ukrycia bo każdy w życiu jakoś przewinił - w tym chorym prawie to wystarczy na własnym podwórku, własnoręcznie posadzone drzewo x lat temu - wyciąć i już się podlega karze, albo sobie garaż zbyt duży pobudowac i już masz samowolę budowlaną. Także nie bądźmy za bardzo do przodu z tym szukaniem winnych i dopóki ktoś na prawdę nie działa na niekorzyść Państwa to nie powinien być w najmniejszym stopniu poddany inwigilacji lub karany za jakieś głupoty. A te miliony podsłuchiwanych osób raczej świadczą o czym innym. Raczej te podsłuchy mówią o tym, że prowadzona jest gierka w Polsce, w której szuka sie haków na wrogów a nie dba o interesy Polski. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
I znowu stały fragment gry. Za PO inwigilowali więc można. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie zdzwicie się jak za moment okaże się, że rano pojawią się panowie w ciemnym ubraniu, bądź dostaniecie wezwanie ws. niewybrednych komentarzy i mowy nienawiści w politycznym, bądź na shoutboxie. Nawet nie musi to być inspirowane z nadania call center, a któryś bezpiecznik może tutaj trafić przypadkiem i przewertować temat od jego zarania.
Na moje szczęście chwilowo zamierzam się ewakuować na północ, więc pewnie dopiero wrócę po wejściu zmian w życie ![]() PS. Widzę już powoli kto jest beneficjentem ostatnich zmian, a mianowicie, który z dziennikarzy mocno zyskał na wymianie stołków. Otóż niejaki Nisztor - dziennikarz od afery podsłuchowej - spekuluje, że jeszcze w tym roku służby mogą zatrzymać byłego ministra Sienkiewicza i kilku jego kolegów z UOP.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 30.12.2015 o godz. 17:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Inwigiluje się na całym świecie. Zmienia się tylko sposób wraz z rozwojem technologi. Np. w PZPR byli TW, teraz są podsłuchy, sprawdzanie zawartości skrzynek itp. Jeśli, ktoś myślał, że jak PiS będzie u władzy to się zmieni jest bardzo naiwny.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez hiszpan00 : 30.12.2015 o godz. 18:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Zmiany w ustawie o policji zażądał Trybunał Konstytucyjny już ponad półtora roku temu.
Zobowiązana do tego była PO, ale"nie zdążyła". PiS realizuje tylko wyrok Trybunału. http://www.tvn24.pl/wiadomosci-z-kra...ji,606634.html Cytat:
Kiedy jest gorzej? Jak PiS realizuje zalecenia TK czy jak nie realizuje? |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|