|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Tadeusz Pawłowski to odpowiednia osoba na stanowisku trenera Białej Gwiazdy? | |||
| TAK |
|
92 | 22,44% |
| NIE |
|
318 | 77,56% |
| Głosujących: 410. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Mi to wyglada na próbe zorganizowania powrotu Smudy
![]()
DysoN
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Trzymaj się Wariacie!
![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Pawłowski to osoba odpowiednia w naszym klubie.
Ale nie jako trener. Powinien zostać dyr. d/s młodziezowych czy cos w ten desen. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Padłem.
Też o tym pomyślałem. Jego mentalność, podejście do zawodników i samej piłki może być sprzyjające w rozwoju jednostki. |
|
|
|
Guest
|
|
Uśmiechnięty od ucha do ucha i może nawet roztańczony Smok byłby świetnym ruchem marketingowym. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
To, że zwolniono Tadzia to dobrze. Ale nie najważniejsze.
Powtórzę jeszcze raz, ważniejsza jest odpowiedź kto i dlaczego forsował trenera amatora i tego drugiego od przygotowania fizycznego. Jeżeli potwierdzi się domniemanie dotyczące udziału w tym i powrotu starszego pana to może to świadczyć tylko o jednym. Cupiał nie panuje już nad niczym a dworska kamaryla jest gotowa poświecić nawet spadek byle dopiąć swojego celu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jesli miałbyś rację, byłaby to druga głowa ścięta w ciągu ostaniego półrocza.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Dzień świra normalnie. Zaraz będziemy płacić pięciu trenerom, a trafi się i taki który meczu nie zagra i zostanie zwolniony. To już jest mocno żałosne.
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
http://www.sport.pl/pilka/1,65039,19...l#BoxSportLink
i ciekawy fragment "W programie Hattrick poświęconym Wiśle mówiłem, że trener Pawłowski na treningach myli imiona piłkarzy. Ci widzą, że ćwiczenia zapowiada czytając z kartki i że brakuje mu energii. Trudno mi ocenić, jakim jest trenerem. Natomiast dziś od jednego z zawodników Wisły usłyszałem, że chociaż piłkarze go lubili, to po pewnym czasie przestali wierzyć, że ma dobry warsztat. Fajny, sympatyczny człowiek, ale nie na tak trudne czasy. Między zawodnikami, a trenerem Pawłowskim coś nie zagrało." |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Potwierdziło się.. w dużej mierze do rozwiązania kontraktu Cierzniaka z Wisłą z jej winy doszło dzięki donosom Tadeusza Pawłowskiego (on trzymał stronę Cierzniaka i solidaryzował się z nim)
Sam Cierzniak przyznaje, że gdyby nie on to prawdopodobnie przegrałby sprawę z Wisłą. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
strzelił z dupy frajer. Największa pomyłka trenerska w historii Wisły. Tego kto go polecił trzeba za jaja powiesić. Jak dla mnie to po prostu c*huj który nasrał we własne gniazdo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Kapiszon ze Smudą.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Historia jest najlepszym sędzią.Teraz już wiemy kiedy popełniono błąd i jaki Trener powinien tu być.
|
|
|
|
Koneser
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Odrobinę cierpliwości na kolejne informacje. Może się nieco zdziwimy i faktycznie zacznie coś zmierzać w dobrym kierunku? To jest naprawdę taki w moim odczuciu ostatni moment i albo wóz albo przewóz: albo zrobimy wreszcie krok do przodu, albo trza to wszystko zaorać i na zgliszczach budować od nowa. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W czym jest lepszy nikt tak na prawde nie wie, więc postanowiono to dokladnie sprawdzić.
P.S. Jeszcze Moskala brakuje w śląsku by mieć całkowitą pewność...... OK 100 dni kazdemu sie należy. Wstrzymam się wiec od głosu na jakiś czas. ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Widze ze 3/4 dalej mysli ze jestesmy Wielka Wisla i kazdy chce do niej chocby zadarmo....
Fakt Pawlowski na Guardiole nienwyglada ale ciekaw jestemczy tak samo bedziecie go "JE.AC" jak faktycznien wykreci jakis niezlynwynik(jaki? Tego nie mowie bo chujwie jaka kadra bedzie dysponowal) Zobaczymy kto wtedy uderzy sie w piers! Wole Pawlowskiego niz maciusia "praca w legii to spelnienie marzen" skorze ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|