|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2014
Offline |
|
|
Nigdy nie byłem zwolennikiem Moskala i uważałem, że przydałby się lepszy trener. Jednak teraz już mogę powiedzieć tylko jedno. Jestem gorącym zwolennikiem jego zwolnienia.
Oczywiście opowieści o niedobrych sędziach słabym Jankesie, Brożku już poszły w ruch ' bo przecież on za nich nie strzeli' ale to tylko kur... ślepy może napisać albo zwykły oszust. Dzisiejszy mecz to Ż E N A D A. Fatalna gra z kiepskim ruchem. Kolejny remis 0-0 u siebie z frajerami. Korona, Termalica, Ruch. Moskal dociągnął Wisłę na poziom zespołów, które prowadził w 1 lidze. Zastanawiam się czy obrońcy Moskala w ogóle oglądają nasze mecze czy mają gotową formułkę na zasadzie kopiuj wklej. Jakie ... akcje dziś były ?! Te przypadkowe zrywy inywidualne Jankesa lub Brożka ? Bez tych dwóch, których tak tu obsmarowujecie szorowalibyśmy o dno, koło amici. Gdzie ta cudowna forma dzikiego 'wypracowana' przez Moskala Nie mamy żadnych schematów meczowych. Jedna taktyka (która znają nawet dzieci z orlika), kompletny brak wyczucia co do pozycji piłkarzy, których sprowadził i zaopiniował oraz brak zmian. Zmiana Cywki - Geniusz !! Gramy piach jakich mało. Klepanie wzdłuż boiska w połowie, a przy polu karnym na stojaka co dziś dobrze zauważył Smok. Zero zaskoczenia. baza na inywidualnych zrywach przeciwko paralitykom typu podbeskidzie, jagielonia, śląsk, amica, które zajmują ostatnie miejsca. Tu jest miejsce Wisły z tym trenerem. Dość mydlenia oczu. 14 meczy - 19 punktów. Szczyt degrengolady osiągnięty, ale to i tak niektórym nie wystarcza. Chcą więcej. Nie bójcie się, jeśli Moskal pozostanie to przeżyjemy jeszcze wiele upokarzających momentów w tym roku. Dla mnie trzy mecze na 0-0 z trzema zespołami, w których zespołach grają półzawodowcy jest oznaką, że sięgnęliśmy dna. Średniej punktowej z szacunku do Wisły nie przytocze. P.s: Czy nie uważacie, że po takim meczu Boguski powinien wylądować w rezerwach co najmniej do końca roku za sabotaż ? abstrahując czy robił to specjalnie czy on po prostu inaczej grać nie umie.
Ostatnio edytowane przez pomeran : 31.10.2015 o godz. 01:31.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|