The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.10.2015, 09:48
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Gaszyńskiego, Dokładnie mówiąc pewną konferencję prasową i informację o od dziennikarza Mące.
Usłyszał, od razu wiedział co trzeba z nią zrobić, w tym samym zdaniu powiedział co zrobi, zrobił i Mąka jest. Ktoś kto tak działa jest w swoim działaniu sprawny.
Serio ? Dla mnie sprawy menager to taki który sam wie o tym co sie dzieje na rynku pracy, a nie dowiaduje się na konferencji od kibica dziennikarza.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 22.10.2015, 09:56
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Serio ? Dla mnie sprawy menager to taki który sam wie o tym co sie dzieje na rynku pracy, a nie dowiaduje się na konferencji od kibica dziennikarza.
Informacje co się dzieje na rynku pracy powinni dostarczyć mu skauci, albo oni przeoczyli Mąke albo uznali, że nie możliwym finansowo jest jego ściągnięcie.
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 22.10.2015, 10:15
Instytucja 'omnibusa' do mnie nie przemawia.

Zakładanie że Gaszyński powinien mieć lepsze informację od dziennikarzy jest nierealnie wysoko postawioną poprzeczką. Czy większą wiedzę od ksiegowej na temat nowych zmian w przepisach też powinien mieć? Prezes ma się znać na zarządzaniu a nie na tym kto w obecnej chwili jest wolny na rynku pracy. Od tego typu informacji ma ludzi których wynagradza (np. Kapka) lub zktórymi rozmawia - czyli np. dziennikarzy (konferencja to bardzo dobry czas na takie dyskusje). Dla mnie wystarczy że wie kto to jest Mączyński, co oznacza dla klubu fakt że jest wolny i oceniam go po tym jak tą wiedzę spozytkował.

I wracając do Moskala - jak Gaszyński chce go trzymać, niech trzyma. Jego projekt, jego pracownik, bierze za to odpowiedzialność.

Edit:
R33 napisał(a):Wyświetl post
A Wy na prawdę myślicie, że Gaszyński by nie wiedział gdyby mu na konferencji ktoś nie powiedział? Na bank wiedział już o tym pewnie wcześniej niż my.
Tak. IMO nie wiedział wcześniej.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 22.10.2015 o godz. 10:51.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 23.10.2015, 07:20
Trochę rozsądku.
Informacja o rozwiązaniu kontraktu przez Krzysztofa Mączyńskiego została podana przez jego menedżera na Twitterze 22 czerwca o godzinie 14:26. W tym czasie prezes Gaszyński jechał do Myślenic na konferencję, która była zaplanowana na 15:45. Nie wydaje mi się, żeby te niespełna półtorej godziny "poślizgu" świadczyło o braku profesjonalizmu Gaszyńskiego. Zresztą - on na konferencji dowiedział się, że Mączyński rozwiązał kontrakt (fakt dokonany), natomiast nie jest tajemnicą, że były osoby w klubie, które miały z nim kontakt, więc o ruchach czynionych w kierunku rozwiązania kontraktu mogły wiedzieć. Zwłaszcza, że sam proces trwał kilka miesięcy, bo Mączyński taką chęć zgłosił Chińczykom pół roku wcześniej.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów