|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Serio ? Dla mnie sprawy menager to taki który sam wie o tym co sie dzieje na rynku pracy, a nie dowiaduje się na konferencji od kibica dziennikarza.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Informacje co się dzieje na rynku pracy powinni dostarczyć mu skauci, albo oni przeoczyli Mąke albo uznali, że nie możliwym finansowo jest jego ściągnięcie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() Zakładanie że Gaszyński powinien mieć lepsze informację od dziennikarzy jest nierealnie wysoko postawioną poprzeczką. Czy większą wiedzę od ksiegowej na temat nowych zmian w przepisach też powinien mieć? Prezes ma się znać na zarządzaniu a nie na tym kto w obecnej chwili jest wolny na rynku pracy. Od tego typu informacji ma ludzi których wynagradza (np. Kapka) lub zktórymi rozmawia - czyli np. dziennikarzy (konferencja to bardzo dobry czas na takie dyskusje). Dla mnie wystarczy że wie kto to jest Mączyński, co oznacza dla klubu fakt że jest wolny i oceniam go po tym jak tą wiedzę spozytkował. I wracając do Moskala - jak Gaszyński chce go trzymać, niech trzyma. Jego projekt, jego pracownik, bierze za to odpowiedzialność. Edit: Tak. IMO nie wiedział wcześniej.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 22.10.2015 o godz. 10:51.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Informacja o rozwiązaniu kontraktu przez Krzysztofa Mączyńskiego została podana przez jego menedżera na Twitterze 22 czerwca o godzinie 14:26. W tym czasie prezes Gaszyński jechał do Myślenic na konferencję, która była zaplanowana na 15:45. Nie wydaje mi się, żeby te niespełna półtorej godziny "poślizgu" świadczyło o braku profesjonalizmu Gaszyńskiego. Zresztą - on na konferencji dowiedział się, że Mączyński rozwiązał kontrakt (fakt dokonany), natomiast nie jest tajemnicą, że były osoby w klubie, które miały z nim kontakt, więc o ruchach czynionych w kierunku rozwiązania kontraktu mogły wiedzieć. Zwłaszcza, że sam proces trwał kilka miesięcy, bo Mączyński taką chęć zgłosił Chińczykom pół roku wcześniej. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|