|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kij z tym ze ludzi powinno byc wiecej. Dla mnie najwazniejsze bylo to ze moglem w jakis sposob pomoc mojej ukocjanej druzynie. Zobaczyc znow Nikole, Sergieia, Marcelo, Sarnata, Stolarczyka Kuzbe znow obok zurawia. Moskalewicza czy pierwszy raz na boisku Kmiecika seniora. tego meczu nie zapomne do konca zycia. Tak samo jak tej prostopadlej pilki Trenera Moskala podkoniec meczu(oj Stilic nie powstydzil by sie). Ale ten chlop co strzelil ostatnia bramke rozpierdzielil system
Natomiast nasza mlodziez odbijajaca sie od Stolarczyka czy Sobola jak od sciany slabo wygladalo... Tak czy siak kto niebyl niech zaluje )) Jak zaczelismy skandowac nazwiska bylych pilkarzy Wisly lzy stanely mi w oczach ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Kilkukrotna klepa w obronie pod presją i spokojne wyjście z akcją przez dawnych Wiślaków była ozdobą tego meczu. Kondycyjnie odstawali (poza wyjątkami jak Marcelo, Sobol czy Zieniu) od obecnej Wiślackiej kadry, ale techniki, opanowania piłki, refleksu i szybkości w podejmowaniu decyzji, to każdy z młodych mógłby się i obecnie od nich uczyć.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|