|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Witam wszystkich.
Chciałbym bardzo podziękować za wsparcie w akcji dotyczącej Domów Dziecka nie sądziłem, że mój pomysł zacznie żyć własnym życiem. Z początku kupując bilet i wiedząc, że i tak nie pojawię się na meczu Legend w Krakowie pomyślałem, aby oddać go jakiemuś dziecku z Domu Dziecka w Krakowie. Jednak przemyślałem to i zrozumiałem, że obdarowując tylko jednego podopiecznego Domu Dziecka mogę skrzywdzić pozostałe, którym będzie smutno, że to ktoś inny a nie one będą miały okazje oglądać przyszłość i przeszłość klubu na boisku przy ulicy Reymonta. Postanowiłem szybko zredagować tekst w notatniku i korzystając ze swojego konta na Twitterze rozpowszechnić go. Nie jestem kibicem Wisły Kraków choć z polskiej ligi do Białej Gwiazdy mi najbliżej czym zaraził mnie mój ojciec, który sam pamięta czasy Kapki, Nawałki i Lipki. Oficjalnie jestem kibicem Realu Madryt, choć sympatyzuję z Białą Gwiazdą od kilkunastu lat to nie byłem jeszcze nigdy na jej meczu. Może kiedyś będzie mi dane obejrzeć na żywo nową potęgę Wisły Kraków czego sobie i Wam życzę. Pozdrawiam ![]() Łukasz
Ostatnio edytowane przez Franeklowcabramek : 11.09.2015 o godz. 14:42.
|
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|