The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Franeklowcabramek
Senior Member

Od: 08.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.09.2015, 14:39
Witam wszystkich.

Chciałbym bardzo podziękować za wsparcie w akcji dotyczącej Domów Dziecka nie sądziłem, że mój pomysł zacznie żyć własnym życiem.
Z początku kupując bilet i wiedząc, że i tak nie pojawię się na meczu Legend w Krakowie pomyślałem, aby oddać go jakiemuś dziecku z Domu Dziecka w Krakowie. Jednak przemyślałem to i zrozumiałem, że obdarowując tylko jednego podopiecznego Domu Dziecka mogę skrzywdzić pozostałe, którym będzie smutno, że to ktoś inny a nie one będą miały okazje oglądać przyszłość i przeszłość klubu na boisku przy ulicy Reymonta.
Postanowiłem szybko zredagować tekst w notatniku i korzystając ze swojego konta na Twitterze rozpowszechnić go.
Nie jestem kibicem Wisły Kraków choć z polskiej ligi do Białej Gwiazdy mi najbliżej czym zaraził mnie mój ojciec, który sam pamięta czasy Kapki, Nawałki i Lipki.
Oficjalnie jestem kibicem Realu Madryt, choć sympatyzuję z Białą Gwiazdą od kilkunastu lat to nie byłem jeszcze nigdy na jej meczu. Może kiedyś będzie mi dane obejrzeć na żywo nową potęgę Wisły Kraków czego sobie i Wam życzę.

Pozdrawiam

Łukasz
Ostatnio edytowane przez Franeklowcabramek : 11.09.2015 o godz. 14:42.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów