The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2015, 17:29
ale rozmawiamy o "młodych" a nie o zawodnikach o statusie młodzieżowca, ale skoro juz taki jestes dociekliwy to licze że na pytanie które zadałem odpowiesz mi konkretnie a nie na odczepnego nie wnosząc nic do tematu.
Witek? Jaka pozycja, jaka noga, jak rokujue? I tak o każdym zawodniku którego wymieniełeś i na własne oczy widziałeś chociaż raz. Widząc tylko raz chłopaka mozna juz coś o nim próbować powiedziec, wiec uznajmy jednorazowe widzenie za odpowiedni wyznacznik ok?

sukcesy w piłce juniorskiej to znaczy jakieKonkrety a nie ogólnie. Zamiast Crivellaro którego młodego byś puścił i dlaczego?

E: K - wybacz, zagapiłem się juz odpowiadam : Piłkarz potocznie nazywany młodym to taki który nie ukończył hmm 25 roku życia. Dlaczego tak? Ponieważ jak kończu juniora ma 21 lat i te 4 lata sie kisi w rezerwach tudzież na ławce. Z ryja wyglada na młodego, w szatni tez nazywany jest młodym - wiec młodym już zostanie.
Teraz czekam na młodych którzy wzmocnią nasz skład, z pół roku ich nie widziałem a moze to juz rok, wiec napewno się zmienili dlatego Twoja charakterystyka bedzie mi pomocna. Dzięki
A moich 10 pytań to tak naprawdę jedno : Którego młodego TY byś wpuścił i dlaczego.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 25.08.2015 o godz. 17:44.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów