The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.08.2015, 20:02
Brożek ma piłkę na głowie na 5 metrze i zamiast strzelać w bramkę to podaje, boi się strzelać, gramy bez napastnika, ciężko..

co mecz to samo, co mecz. Kazek niech zostanie, ale trzeba coś zmienić.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 21.08.2015, 23:18
Gucio25 napisał(a):Wyświetl post
Brożek ma piłkę na głowie na 5 metrze i zamiast strzelać w bramkę to podaje, boi się strzelać, gramy bez napastnika, ciężko..

co mecz to samo, co mecz. Kazek niech zostanie, ale trzeba coś zmienić.

Ja nie ogrniam jak Pawel Brozek napastnik,ktory strzelil w tej lidze przeciez tyle goli,ma juz 33 lata na karku a jego zagrania to poprostu czasem jest czysta rozpacz,jak zagrania juniora..Nie rozumiem .Jak on robi te wybory podać,strzlelać itd skoro zawsze na 10 dobrych ma moze ze 2.Cos jest z nim nie tak,chyba psychiczne bo gość wyglada na wypalonego i wystraszonego.Cos tutaj nie gra.

I kto ma niby teraz te gole nam strzelac.Nie wygrywamy bo nie ma kto strzlelać ,Jankowski czy Boguski ...bez komentarza.
napastnik na gwąłt nam potrzebny,teraz to juz chyba bylejaki,

I tez mnie to niemilosiernie wk*riwa to oddawanie pola przeciwnikowi jak juz cos strzlielimy,Mimimalizm Kazka jest naprawde irytuajacy.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 21.08.2015, 23:39
Wojtas napisał(a):Wyświetl post
Ja nie ogrniam jak Pawel Brozek napastnik,ktory strzelil w tej lidze przeciez tyle goli,ma juz 33 lata na karku a jego zagrania to poprostu czasem jest czysta rozpacz,jak zagrania juniora..Nie rozumiem .Jak on robi te wybory podać,strzlelać itd skoro zawsze na 10 dobrych ma moze ze 2.Cos jest z nim nie tak,chyba psychiczne bo gość wyglada na wypalonego i wystraszonego.Cos tutaj nie gra.

I kto ma niby teraz te gole nam strzelac.Nie wygrywamy bo nie ma kto strzlelać ,Jankowski czy Boguski ...bez komentarza.
napastnik na gwąłt nam potrzebny,teraz to juz chyba bylejaki,

I tez mnie to niemilosiernie wk*riwa to oddawanie pola przeciwnikowi jak juz cos strzlielimy,Mimimalizm Kazka jest naprawde irytuajacy.
Brożek robi to dokładnie tak, jak Żurawski po powrocie do Wisły. Maciek nie istniał i z Broziem stało się to samo. Najwyraźniej to taki typ napastnika, który z wiekiem traci niemal wszystkie atuty...

Byle jaki napastnik nic nie zmieni. Inny niż byle jaki jest poza naszym zasięgiem. Poza tym dla nas okienko już się skończyło.

To nie taktyka Moskala. Nasi piłkarze włączają "tryb asekurancki" automatycznie, ponieważ nie są pewni swojej wartości, a także doskonale zdają sobie sprawę z braków kadrowych, słabych ogniw itd. Myślę, ze psycholog doskonale potrafiłby to wyjaśnić.
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 22.08.2015, 10:09
Kurz napisał(a):Wyświetl post

To nie taktyka Moskala. Nasi piłkarze włączają "tryb asekurancki" automatycznie, ponieważ nie są pewni swojej wartości, a także doskonale zdają sobie sprawę z braków kadrowych, słabych ogniw itd. Myślę, ze psycholog doskonale potrafiłby to wyjaśnić.
Zgadzam się z tym, że o nastawienie piłkarzy i poczucie własnej wartości powinien zadbać właśnie trener od tego między innymi jest
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów