s1mone napisał(a):

Panie napuszony.
Przestań waćpan - pie*olić 3 po 3. Bo ostatnio tylko to robisz.
Cierzniak zagrał lepszy niż z Lechem i jeśli gdzieś zasłużył na plusa, to właśnie w tym meczu bardziej niż w poprzednim (chociaż mimo wszystko jego vis-a-vis chyba zagrał jeszcze lepsze spotkanie). Obronił bardzo pewnie parę trudnych piłek, w dodatku bardzo dobrze wychodził do wszelkich dośrodkowań - miał dużo więcej pracy niż z Lechem. Przy golu bez większych szans.
Boguski zagrał przeciętnie i spieprzył karnego tylko tyle i aż tyle.
Także przestań tutaj sapać i robić z siebie clowna, bo to już żałosne jest Żaden z Ciebie kibic Wisły, tylko antykibic Boguskiego, którego nie potrafisz docenić jak zagra świetne zawody, bo ci to przez gardło nie przejdzie. Nie psuj dobrego nastroju ludziom po fajnym meczu, ok?
|
JEżeli "kolego" dla Ciebie Cierzniak zagrał dziś lepszy mecz niż z lechem to twój problem. Dla mnie zagrał z lechem lepsze spotkanie i tyle. Nie znamy się( na szczęście) wiec nie oceniaj kto jest jakim kibicem bo pewnie na R22 to cie w zyciu nawet nie było. Skoro dla ciebie zagrał swietne zawody to gratuluje, ja niestety tych swietnych zawodow nie widziałem ani dziś ani z lechem(gdzie zagral bardzo dobre, ale nie swietne jak dla mnie). A jeżeli ktoś kto ma zdanie inne niż twoje to sapie to już problem twój i twojego swiata.
Meczu na R22 nie opuscilem od 6 sezonów, a na wyjazdy jezdze w miare możliwości. Nie każde, ale staram się na większość. i uwierz mi nie chodze na mecze aby ogladac Rafała Messie-ego Boguskiego, aby go anty-dopingować jako antykibic A wręcz przeciwnie. Często licze na to ze go nie będę musiał ogladac.