The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
TS&ZKS
Senior Member

Od: 10.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 09.08.2015, 20:54
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Panie napuszony.
Przestań waćpan - pie*olić 3 po 3. Bo ostatnio tylko to robisz.

Cierzniak zagrał lepszy niż z Lechem i jeśli gdzieś zasłużył na plusa, to właśnie w tym meczu bardziej niż w poprzednim (chociaż mimo wszystko jego vis-a-vis chyba zagrał jeszcze lepsze spotkanie). Obronił bardzo pewnie parę trudnych piłek, w dodatku bardzo dobrze wychodził do wszelkich dośrodkowań - miał dużo więcej pracy niż z Lechem. Przy golu bez większych szans.

Boguski zagrał przeciętnie i spieprzył karnego tylko tyle i aż tyle.

Także przestań tutaj sapać i robić z siebie clowna, bo to już żałosne jest Żaden z Ciebie kibic Wisły, tylko antykibic Boguskiego, którego nie potrafisz docenić jak zagra świetne zawody, bo ci to przez gardło nie przejdzie. Nie psuj dobrego nastroju ludziom po fajnym meczu, ok?
JEżeli "kolego" dla Ciebie Cierzniak zagrał dziś lepszy mecz niż z lechem to twój problem. Dla mnie zagrał z lechem lepsze spotkanie i tyle. Nie znamy się( na szczęście) wiec nie oceniaj kto jest jakim kibicem bo pewnie na R22 to cie w zyciu nawet nie było. Skoro dla ciebie zagrał swietne zawody to gratuluje, ja niestety tych swietnych zawodow nie widziałem ani dziś ani z lechem(gdzie zagral bardzo dobre, ale nie swietne jak dla mnie). A jeżeli ktoś kto ma zdanie inne niż twoje to sapie to już problem twój i twojego swiata.

Meczu na R22 nie opuscilem od 6 sezonów, a na wyjazdy jezdze w miare możliwości. Nie każde, ale staram się na większość. i uwierz mi nie chodze na mecze aby ogladac Rafała Messie-ego Boguskiego, aby go anty-dopingować jako antykibic A wręcz przeciwnie. Często licze na to ze go nie będę musiał ogladac.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów