|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Po Moskalu spodziewam się stopniowego wprowadzania Wiślackiej młodzieży i na to liczę (w trakcie bytności Smudy chyba się zgodzisz, że nie było na to żadnych szans?). Wczoraj akurat się zawiodłem w tym aspekcie...
Nie uważasz, że trochę za wcześnie na jakieś konstruktywne komentarze? Wczoraj się dopiero sezon rozpoczął, więc dajmy Kazkowi trochę czasu zanim zaczniemy Go oceniać. W pierwszych kolejkach mamy gwarancję "uderzenia z grubej rury", więc sądzę, że jeśli dotrwa do VI kolejki wówczas Będziesz miał czas i możliwości, aby zarówno konstruktywnie oceniać Jego pracę, jak i ponarzekać na grę Wisły. |
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Dla Twojej informacji: to Smuda wprowadził (rozumiem przez to - do składu, a nie dał pograć ogony i w PP) więcej wiślackiej młodzieży i wychowanków niż Moskal: Uryga, Chrapek, Stolarski (pół na pół z Kulą), Burliga (któremu de facto uratował karierę). Moskal jak na razie jedynie stawiał na Czekaja. Nie jestem fanem Smudy, ale to nie znaczy, że będę wiecznie tolerował bajeczkę jaki to Moskal jest lepszy bez żadnych racjonalnych przesłanek ku temu.
Tak?! To wskaż mi wcześniejsze posty w których jechałem po Moskalu. Miesiąc miodowy się właśnie skończył. Wcześniej zespół zajechał mu Smuda, zawodnikom kończyły się kontrakty i były plamy na Słońcu. Nie znam się na horoskopach, ale pewnie też były do bani. Teraz nie ma już usprawiedliwień, przynajmniej dla mnie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 18.07.2015 o godz. 14:56.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
||
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
A w czym jest lepszy? W braku buty i zadufania. We współpracy z fizjologiem. Ot, pierwsze lepsze co przychodzi mi do głowy.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 18.07.2015 o godz. 15:52.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|