The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
gooro33
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.07.2015, 22:29
Szkoda że w trakcie głosowania nie było tu takiego ciśnienia.. Nie lubie wkładać wszystkich do jednego worka, ale niestety młodzi są bez jaj, doping nie ten, klimat nie ten, na FB klikają lajki ale oddać głos wykracza poza jedno kliknięcie guzikiem myszki więc....
Bez odbioru.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 06.07.2015, 23:04
Nie jestem w Krakowie zameldowany, ale i tak oddałem swój głos! (kto by to weryfikował)

wstyd i żenada!!!

juz jednego dnia na forum loguje się więcej ludzi niż oddało głos na projekt muzeum
Odpowiedz cytując
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 07.07.2015, 08:02
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Nie jestem w Krakowie zameldowany, ale i tak oddałem swój głos! (kto by to weryfikował)
nikt bo nie musiałeś być tu zameldowany by głosować...

Cytat:
Głosować można od 20 do 28 czerwca 2015 roku. Mogą to robić wszyscy mieszkańcy Krakowa, którzy najpóźniej w dniu głosowania ukończyli 16 lat. Ważne jest miejsce zamieszkania, a nie miejsce zameldowania. Prawo do udziału w głosowaniu mają osoby zamieszkałe na terenie miasta Krakowa.

Odpowiedz cytując
Babba
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 07.07.2015, 15:33
gooro33 napisał(a):Wyświetl post
Szkoda że w trakcie głosowania nie było tu takiego ciśnienia.. Nie lubie wkładać wszystkich do jednego worka, ale niestety młodzi są bez jaj, doping nie ten, klimat nie ten, na FB klikają lajki ale oddać głos wykracza poza jedno kliknięcie guzikiem myszki więc....
Bez odbioru.
A to starsi są rozgrzeszeni? Każdy kto wiedział,a mu się nie chciało dał dupy i tyle
Odpowiedz cytując
piotek
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 07.09.2015, 19:06
Na fb Wisła wrzuciła nowy film, wyjaśnienie sprawy za dwa dni.
Może muzeum? Takie luźne skojarzenie na podstawie video.
Odpowiedz cytując
MarioFan
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 24.01.2016, 14:31
Zapraszam Was na stronę internetową www.kolekcjabiletow.pl
Udało mi się spełnić jedno z kolekcjonerskich marzeń. Powstał internetowy projekt, w którym chronologicznie przedstawiłem historię krakowskiej Wisły, przez pryzmat wydawanych pamiątek.
Strona powstała, aby szerzyć tę wspaniałą pasję, poznać cichych i nieznanych kolekcjonerów i wspólnie powiększać zbiory. Mam nadzieję, że będzie to dla Was nowe spojrzenia na 13 krotnego Mistrza Polski, jego historię, dorobek, chwile sukcesów, jak również porażek.
Do wszystkich tych wydarzeń wracam na Fanpagu, na który zapraszam.

Z kolekcjonerskim pozdrowieniem,

Mariusz
Odpowiedz cytując
17wojownik
Member

Od: 10.2015

Stary 04.02.2016, 09:59
Kiedyś był taki temat:
http://skwk.pl/tswisla/16-towarzystw...ly-krakow.html

Można było wpłacać darowizny ~cegiełki. Wie ktoś, na czym to stanęło? Później na wiślackich stronach sprawa umilkła.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.06.2016, 13:13
Cytat:
Interaktywne Centrum Historii Wisły Kraków
W tym roku kolejna szansa by Centrum Historii Wisły Kraków stało się faktem. Głosowanie startuje niebawem, tym razem damy radę!
Mam nadzieje, że tym razem ludzie znajdą te 10 min, żeby zagłosować przez internet.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 08.06.2016, 14:08
Chyba zartujesz, ze w tym roku kolejne podejscie...? BEdzie wieksza lipa niz rok temu... kiedy to glosowanie?
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
mgl
Junior Member

Od: 12.2015

Stary 08.06.2016, 14:40
Dlaczego lipa? Zabrakło wtedy naprawdę niewiele... warto spróbować. Głosowanie trwa od 18 do 30 czerwca.
Odpowiedz cytując
17wojownik
Member

Od: 10.2015

Stary 09.06.2016, 10:37
Jak widać sprawa wygląda tak, że jeśli nie dostaniemy hajsu z Budżetu Obywatelskiego, to muzeum w najbliższych latach nie powstanie, więc warto się zmobilizować. Głosowałem rok temu, namówiłem kilkoro osób wtedy, tak samo zrobię w tym roku, ale jak widać nawet 500 takich osób jak ja - nie wystarczy, musi być nas więcej.
Nawet gdy upadniesz, ja będę z Tobą.
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 09.06.2016, 11:02
Przydałaby się jakaś akcja w internecie - na Wiślackich stronach, banery a potem podłączone pod te banery linki prosto do głosowania. Tylko banery na pół strony, a nie jakieś mikroskopijne gdzieś upchane w rogu.
Może też plakaty na mieście.
W ogóle trzeba o tym jak najwięcej pisać i mówić.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
mgl
Junior Member

Od: 12.2015

Stary 09.06.2016, 11:12
https://budzet.dialoguj.pl/projects/...i-wisly-krakow
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 09.06.2016, 17:13
17wojownik napisał(a):Wyświetl post
Jak widać sprawa wygląda tak, że jeśli nie dostaniemy hajsu z Budżetu Obywatelskiego, to muzeum w najbliższych latach nie powstanie, więc warto się zmobilizować. Głosowałem rok temu, namówiłem kilkoro osób wtedy, tak samo zrobię w tym roku, ale jak widać nawet 500 takich osób jak ja - nie wystarczy, musi być nas więcej.
No to ja sie zmobilizowalem, ty i kto jeszcze? Marketingu 0, nikt o niczym nie wie, potem bedzie, ze zaskoczni, glosowanie na dniach jak wy sobie to wyobrażacie?

O tym powinna byc pompa wszedzie, gdybym czytal to forum jak przez ostatnie kilka miesiecy to pewnie sam bym nie wiedzial, ze to jest.
Raczej gowno z tego bedzie na to sie zanosi
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 09.06.2016, 19:28
Nie marudzić! Jakie gówno? Działać, podsyłać linki znajomym i nic więcej. Niech każdy z nas zrobi wszystko by móc spojrzeć sobie w twarz przed lustrem, a jestem spokojny, że coś ugramy
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Stary 09.06.2016, 22:33
No gowno, bo trzeba trabic na lewo i prawo... Na Skwk codziennie po 3 wpisy na fejsie raz na stronie, ofiacjalna wislaportal, twsd, itd fejsbuki caly czas strony, krecenie filmow, plakaty, reklama w gazetach na interii, w radiu(notabene ostatnio w rmfmax mowili o budzecie obywatelskim i o tym naszym projekcie ani slowa). Jakos trzeba z tym do ludzi dotrzec a pomyslodawcy jak to chca zrobic? Napisac na forum 2 dni przed glosowaniem... ktore czytają glownie gimnazjalisci i nie moga nawet w tym glosowaniu brac udzialu? Wyjdzie z tego po raz kolejny wstyd i tyle. 80% nawet nie ma pojecia o budzecie obywatelskim a co dopiero o naszym projekcie. Przeceniacie ludzi, trzeb dzialać od teraz
Ostatnio edytowane przez regan : 09.06.2016 o godz. 22:37.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 14.06.2016, 13:46
http://wislakrakow.com/glosuj-na-int...-wisly-krakow/

Panowie i Panie jedziemy z reklamą!
Nie ma że boli, nie ma narzekania! Zróbcie w końcu coś dla Wisły, nawet nie musicie iść na stadion!
Do dzieła!

Niech o projekcie dowie się jak największa liczba osób!
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 14.06.2016, 15:01
Z chęcią bym zagłosował,ale nie mieszkam w Krakowie i dupa jest jakiś inny sposób ? Sprawdzają dane?
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
gooro33
Senior Member

Stary 18.06.2016, 07:43
https://www.facebook.com/parkjordanawodnyplaczabaw/
A nasz profil gdzie
Znowu zero promocji i będzie kicha.
POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,

Ten boski Krakowski nasz TS
I w każdej chwili czy dobrej czy złej,
Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!!

Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 18.06.2016, 08:14
gooro33 napisał(a):Wyświetl post
https://www.facebook.com/parkjordanawodnyplaczabaw/
A nasz profil gdzie
Znowu zero promocji i będzie kicha.
https://www.facebook.com/ICHWKRK/?fref=ts wystarczyło skorzystać z opcji szukaj w facebooku.

Głosować ludziska: https://budzet.dialoguj.pl/ projekt ogólnomiejski nr 53

Gdzie jest baner przy wejściu na forum
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
JaworTSW
Junior Member

Od: 08.2015

Stary 18.06.2016, 10:32
Takie pytanie które ma pewnie wiele osób.

Co my , osoby z poza Krakowa , możemy zrobić aby pomóc naszemu projektowi ?Oczywiście nie chodzi mi o reklamę czy jakieś rzeczy z tym związane.
Jazda Jazda Jazda !!! Biała Gwiazda !!!
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 18.06.2016, 11:41
może ktoś przygotować jakiś baner, który będzie można wrzucać w podpis, na strony itp
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 18.06.2016, 12:10
Promowanie wśród ludzi z Krakowa to chyba niestety jedyna opcja dla Wiślaków spoza Krk. Ważne jest, żeby każdy kibic zameldowany w tym pięknym mieście oddał swój głos...
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Od: 06.2004

Stary 18.06.2016, 13:33
Na pewno macie w Krakowie jakichś znajomych niekoniecznie zainteresowanych piłką nożną (albo i zainteresowanych, byleby nie gorszą stroną Błoń), to monitujcie Ich i przekonujcie aby poświęcili chwilę czasu i zagłosowali na Nasze Centrum.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 18.06.2016 o godz. 13:37.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 18.06.2016, 13:37
Rok temu choć byłem spoza Krakowa (jeśli chodzi o meldunek) udało mi się zagłosować na projekt. Coś się zmieniło w tym roku?

Jeśli nie to nie ma wymówek!

Tak poza tym jestem ciekaw czy ilość głosów na muzeum będzie choć w % tak duża jak ilość ludzi płaczących za Wolskim w internecie.
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Stary 18.06.2016, 15:25
Aby zagłosować, nie trzeba być zameldowanym – wystarczy mieszkać w Krakowie. Jeśli więc chcesz mieć wpływ na jakość życia w mieście i swoim najbliższym otoczeniu, między 18 a 30 czerwca wejdź na stronę

budzet.dialoguj.pl

, zaloguj się
( trzeba wcześniej stworzyć konto ) i podaj swoje miejsce zamieszkania, a następnie wybierz trzy projekty ogólnomiejskie i trzy projekty z dzielnicy, w której mieszkasz.

Baner na facebooka -> http://oi66.tinypic.com/4q6c2.jpg

Plakat A4 ( można wywiesić na klatce w bloku , na jakieś tablicy ogłoszeń ) ->

http://oi64.tinypic.com/30rkyt3.jpg

Co ważne.. aby głosy były ważne trzeba dać 3 głosy w projektach ogólnomiejskich i 3 projekty w dzielnicowych ! Jeśli nie damy 6 głosów na 6 projektów to głos nie ważny !
Powód: by "życzliwi" ludzie nie donieśli :)
Ostatnio edytowane przez jaszczur90 : 18.06.2016 o godz. 20:07.
Odpowiedz cytując
wordbatata
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 18.06.2016, 15:49
Panie i Panowie nie ma co gadać trzeba działać .Z mojej strony na start cała rodzina + 11 znajomych za Wisłą którzy nawet nie wiedzieli o takim projekcie.Nie wstydzić się zamiast lubić profil na facebooku napiszcie u siebie na tablicy post aby zachęcić ludzi do głosowania każdy pewnie ma 200-300-400 znajomych niech połowa lub więcej jest z KRK.Jak tym razem spierdzielimy to już nigdy nie powstanie to muzeum.Ostatnia szansa pytać,pisać nie wstydzić się robimy to dla Wielkiej Wisły.Jak się uda weźmiecie później swoje dzieciaki do w/w muzeum które powstanie i wielką chęcią będziecie patrzyli na podekscytowanie swoich dzieci.
Powód: lit
Ostatnio edytowane przez wordbatata : 18.06.2016 o godz. 21:15.
Odpowiedz cytując
TSWthedues
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 18.06.2016, 18:36
Ode mnie poszło 3 pkt na Centrum!
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Stary 18.06.2016, 19:07
wordbatata napisał(a):Wyświetl post
Skoro jaszczur90 pisze ze można poza KRK może warto by było napisać na forach naszych braci aby pomogli zawsze to kilka głosów wiecej.
Żeby się tylko potem nie okazało, że mimo wystarczającej liczby głosów projekt uwalą. Zwłaszcza, że są tacy w tym mieście, którzy napewno wykorzystają każdą okazję by Wisle zaszkodzić. Zresztą już pare razy donosili w różnych sprawach.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Stary 19.06.2016, 08:39
Narazie oddano 315 głosów na muzeum ( nie ma wglądu w kwestii wartości przyznanych punktów). To nawet Panowie jeden sektor nie jest na C
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów