|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Szkoda że w trakcie głosowania nie było tu takiego ciśnienia.. Nie lubie wkładać wszystkich do jednego worka, ale niestety młodzi są bez jaj, doping nie ten, klimat nie ten, na FB klikają lajki ale oddać głos wykracza poza jedno kliknięcie guzikiem myszki więc....
Bez odbioru. ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie jestem w Krakowie zameldowany, ale i tak oddałem swój głos! (kto by to weryfikował)
wstyd i żenada!!! juz jednego dnia na forum loguje się więcej ludzi niż oddało głos na projekt muzeum |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
A to starsi są rozgrzeszeni? Każdy kto wiedział,a mu się nie chciało dał dupy i tyle
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Na fb Wisła wrzuciła nowy film, wyjaśnienie sprawy za dwa dni.
Może muzeum? Takie luźne skojarzenie na podstawie video. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Zapraszam Was na stronę internetową www.kolekcjabiletow.pl
Udało mi się spełnić jedno z kolekcjonerskich marzeń. Powstał internetowy projekt, w którym chronologicznie przedstawiłem historię krakowskiej Wisły, przez pryzmat wydawanych pamiątek. Strona powstała, aby szerzyć tę wspaniałą pasję, poznać cichych i nieznanych kolekcjonerów i wspólnie powiększać zbiory. Mam nadzieję, że będzie to dla Was nowe spojrzenia na 13 krotnego Mistrza Polski, jego historię, dorobek, chwile sukcesów, jak również porażek. Do wszystkich tych wydarzeń wracam na Fanpagu, na który zapraszam. Z kolekcjonerskim pozdrowieniem, Mariusz |
|
|
|
Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Kiedyś był taki temat:
http://skwk.pl/tswisla/16-towarzystw...ly-krakow.html Można było wpłacać darowizny ~cegiełki. Wie ktoś, na czym to stanęło? Później na wiślackich stronach sprawa umilkła. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Chyba zartujesz, ze w tym roku kolejne podejscie...? BEdzie wieksza lipa niz rok temu... kiedy to glosowanie?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
Dlaczego lipa? Zabrakło wtedy naprawdę niewiele... warto spróbować. Głosowanie trwa od 18 do 30 czerwca.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2015
Offline |
|
|
Jak widać sprawa wygląda tak, że jeśli nie dostaniemy hajsu z Budżetu Obywatelskiego, to muzeum w najbliższych latach nie powstanie, więc warto się zmobilizować. Głosowałem rok temu, namówiłem kilkoro osób wtedy, tak samo zrobię w tym roku, ale jak widać nawet 500 takich osób jak ja - nie wystarczy, musi być nas więcej.
![]()
Nawet gdy upadniesz, ja będę z Tobą.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przydałaby się jakaś akcja w internecie - na Wiślackich stronach, banery a potem podłączone pod te banery linki prosto do głosowania. Tylko banery na pół strony, a nie jakieś mikroskopijne gdzieś upchane w rogu.
Może też plakaty na mieście. W ogóle trzeba o tym jak najwięcej pisać i mówić. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2015
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
O tym powinna byc pompa wszedzie, gdybym czytal to forum jak przez ostatnie kilka miesiecy to pewnie sam bym nie wiedzial, ze to jest. Raczej gowno z tego bedzie na to sie zanosi ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie marudzić! Jakie gówno? Działać, podsyłać linki znajomym i nic więcej. Niech każdy z nas zrobi wszystko by móc spojrzeć sobie w twarz przed lustrem, a jestem spokojny, że coś ugramy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No gowno, bo trzeba trabic na lewo i prawo... Na Skwk codziennie po 3 wpisy na fejsie raz na stronie, ofiacjalna wislaportal, twsd, itd fejsbuki caly czas strony, krecenie filmow, plakaty, reklama w gazetach na interii, w radiu(notabene ostatnio w rmfmax mowili o budzecie obywatelskim i o tym naszym projekcie ani slowa). Jakos trzeba z tym do ludzi dotrzec a pomyslodawcy jak to chca zrobic? Napisac na forum 2 dni przed glosowaniem... ktore czytają glownie gimnazjalisci i nie moga nawet w tym glosowaniu brac udzialu? Wyjdzie z tego po raz kolejny wstyd i tyle. 80% nawet nie ma pojecia o budzecie obywatelskim a co dopiero o naszym projekcie. Przeceniacie ludzi, trzeb dzialać od teraz
Ostatnio edytowane przez regan : 09.06.2016 o godz. 22:37.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/glosuj-na-int...-wisly-krakow/
Panowie i Panie jedziemy z reklamą! Nie ma że boli, nie ma narzekania! Zróbcie w końcu coś dla Wisły, nawet nie musicie iść na stadion! Do dzieła! Niech o projekcie dowie się jak największa liczba osób! ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z chęcią bym zagłosował,ale nie mieszkam w Krakowie i dupa jest jakiś inny sposób ? Sprawdzają dane?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
https://www.facebook.com/parkjordanawodnyplaczabaw/
A nasz profil gdzie Znowu zero promocji i będzie kicha. ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Głosować ludziska: https://budzet.dialoguj.pl/ projekt ogólnomiejski nr 53 Gdzie jest baner przy wejściu na forum ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Takie pytanie które ma pewnie wiele osób.
Co my , osoby z poza Krakowa , możemy zrobić aby pomóc naszemu projektowi ?Oczywiście nie chodzi mi o reklamę czy jakieś rzeczy z tym związane. ![]()
Jazda Jazda Jazda !!! Biała Gwiazda !!!
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
może ktoś przygotować jakiś baner, który będzie można wrzucać w podpis, na strony itp
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Promowanie wśród ludzi z Krakowa to chyba niestety jedyna opcja dla Wiślaków spoza Krk. Ważne jest, żeby każdy kibic zameldowany w tym pięknym mieście oddał swój głos...
|
|
|
|
konserwa
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Na pewno macie w Krakowie jakichś znajomych niekoniecznie zainteresowanych piłką nożną (albo i zainteresowanych, byleby nie gorszą stroną Błoń), to monitujcie Ich i przekonujcie aby poświęcili chwilę czasu i zagłosowali na Nasze Centrum.
Ostatnio edytowane przez JEDREK76 : 18.06.2016 o godz. 13:37.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Rok temu choć byłem spoza Krakowa (jeśli chodzi o meldunek) udało mi się zagłosować na projekt. Coś się zmieniło w tym roku?
Jeśli nie to nie ma wymówek! Tak poza tym jestem ciekaw czy ilość głosów na muzeum będzie choć w % tak duża jak ilość ludzi płaczących za Wolskim w internecie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aby zagłosować, nie trzeba być zameldowanym – wystarczy mieszkać w Krakowie. Jeśli więc chcesz mieć wpływ na jakość życia w mieście i swoim najbliższym otoczeniu, między 18 a 30 czerwca wejdź na stronę
budzet.dialoguj.pl , zaloguj się ( trzeba wcześniej stworzyć konto ) i podaj swoje miejsce zamieszkania, a następnie wybierz trzy projekty ogólnomiejskie i trzy projekty z dzielnicy, w której mieszkasz. Baner na facebooka -> http://oi66.tinypic.com/4q6c2.jpg Plakat A4 ( można wywiesić na klatce w bloku , na jakieś tablicy ogłoszeń ) -> http://oi64.tinypic.com/30rkyt3.jpg Co ważne.. aby głosy były ważne trzeba dać 3 głosy w projektach ogólnomiejskich i 3 projekty w dzielnicowych ! Jeśli nie damy 6 głosów na 6 projektów to głos nie ważny ! Powód: by "życzliwi" ludzie nie donieśli :)
Ostatnio edytowane przez jaszczur90 : 18.06.2016 o godz. 20:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Panie i Panowie nie ma co gadać trzeba działać .Z mojej strony na start cała rodzina + 11 znajomych za Wisłą którzy nawet nie wiedzieli o takim projekcie.Nie wstydzić się zamiast lubić profil na facebooku napiszcie u siebie na tablicy post aby zachęcić ludzi do głosowania każdy pewnie ma 200-300-400 znajomych niech połowa lub więcej jest z KRK.Jak tym razem spierdzielimy to już nigdy nie powstanie to muzeum.Ostatnia szansa pytać,pisać nie wstydzić się robimy to dla Wielkiej Wisły.Jak się uda weźmiecie później swoje dzieciaki do w/w muzeum które powstanie i wielką chęcią będziecie patrzyli na podekscytowanie swoich dzieci.
Powód: lit
Ostatnio edytowane przez wordbatata : 18.06.2016 o godz. 21:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ode mnie poszło 3 pkt na Centrum!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Żeby się tylko potem nie okazało, że mimo wystarczającej liczby głosów projekt uwalą. Zwłaszcza, że są tacy w tym mieście, którzy napewno wykorzystają każdą okazję by Wisle zaszkodzić. Zresztą już pare razy donosili w różnych sprawach.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Narazie oddano 315 głosów na muzeum ( nie ma wglądu w kwestii wartości przyznanych punktów). To nawet Panowie jeden sektor nie jest na C
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|