|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Pozwolę sobie przekleić wiadomość ze strony Stowarzyszenia, bo sprawa jest super ważna.
Cytat:
Cytat:
Poza tym powinny być na wszystkich wiślackich stronach banery, reklamy, informację na ten temat. Oczywiście nigdzie nic, a potem będą wszyscy zdziwieni, że się nie udało. ![]()
Wisła Kraków
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Nie mieszkając w Krk można jakoś głosować czy potem będzie jakaś weryfikacja? Bo w dowodzie nie ma miejsca zamieszkania, jak będzie to sprawdzane?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Głosować !!! Czy tak często zdarza się okazja żeby w 5 minut zrobić coś dobrego dla Wisełki ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
3 punkty ode mnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Głosować, bo jak się nie uda to będzie mega wstyd. I na końcu sprawdźcie czy wam system wybrał te projekty, które chcieliście, bo to różnie z tym bywa. Do dzieła!
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2007
Offline |
|
|
To co teraz z Galerią Blasku Białej Gwiazdy? Będą 2 muzea? Czy temat Galerii już upadł?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Poprawcie mnie - by głos był ważny muszę oddać:
A) głos trzypunktowy na Centrum Historii, dwupunktowy na cośtam i jednopunktowy na cośtam B) głos trzypunktowy na Centrum Historii wystarczy ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Poszły 3 punkty - rozsyłać, namawiać !!!
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z jednego komputera nabijajcie dane wszystkich członków rodziny, znajomych i tych, których znacie numery PESEL. Czy tego chcą czy nie chcą.. i tak nie będą wiedzieć, że głosowali
Ostatnio edytowane przez element : 21.06.2015 o godz. 11:37.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Statystyki...
W ubiegłym roku projekty ogólnomiejskie, które załapały się do realizacji dostały 5298 - 55855 punktów, ale system głosowania był trochę inny, bo dawało się 1-5 punktów, czyli odpowiednio przeliczając 1060 - 11171 głosów z maksymalną ilością punktów. W tym roku można dać max. 3 punkty, ale pewnie i głosujących może być więcej, bo sprawa budżetu obywatelskiego jest już trochę bardziej rozreklamowana. Tak, czy inaczej jak nie zbierzemy ponad 10 tys. głosów za 3 punkty (które powinny zapewnić realizację), to będzie wstyd. Mam wrażenie, że o sprawie jest trochę cicho. Tutaj ledwie kilka wpisów. Na głównej stronie TWSD ani słowa o rozpoczęciu głosowania. Można by też wrzucić tutaj ankietę, gdzie głosy oddawałyby osoby, które już oddały swój głos na projekt z informacją za ile punktów (3, 2, 1). Oczywiście nie byłby to pełny obraz, ale dawałby trochę pojęcia, na ile głosów możemy minimum liczyć. Mogło by to też pomóc, w "nakręcaniu" ludzi na ten temat. No i trzeba namawiać Rodzinę i znajomych. Jeśli jest założony w tej sprawie jakiś profil na mediach społecznościowych, to niech ktoś wrzuci linka, żeby każdy mógł sprawę "rozreklamować"... pozdr OSC.N. ![]()
BEZ PODPISU...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Cytat:
Głosować, głosować ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Warto poświęcić 3 minuty życia i dołożyć swoją cegiełkę do tak ważnej inicjatywy.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Głos oddany ! 5 min "roboty"
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Macie fejsbuka? to polubcie i przekażcie dalej!
https://www.facebook.com/ICHWKRK ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kilka minut i głos oddany.
Każdy kto nie zagłosuje na nasz projekt to zwykła menda. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jest możliwość sprawdzenia on line ile głosów który projekt zebrał
Najlepiej oddawać 3 pkt na projekt muzeum i pozostałe na jakieś niszowe które i tak nie mają szansy przejść dalej. ![]() POLSKIE KORZENIE - POLSKI KLUB
...Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten, Ten boski Krakowski nasz TS I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dokładnie głosować na jakies gówniane projekty, które i tak nie mają szans. Wziąć PESELE od rodziny, też zagłosować!
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
W górę!
Ps. Czemu o tym nie ma na głównej? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Panowie podkradnijcie pesele wszystkim rodzicom, babciom, ciotkom itd. i oddajcie ich głos na Centrum Historii!!!
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Głos oddany.
![]()
Zawsze wierni i oddani z Nowej Huty Wisły Fani!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
zrobione...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Jest wyraźnie napisane że liczy się miejsce zamieszkania a nie zameldowania.
Ja też mam zameldowanie w innej dzielnicy niż ta w której głosowałem - według mnie jak mieszkasz w Krakowie to w zupełności wystarczy. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Gratulacje! Zakończyłeś głosowanie.
Dziękujemy za udział w głosowaniu! Twój głos ma znaczenie! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
powiem tak: jak się rejestrujesz podajesz PESEL i miejsce zamieszkania, niżej jest checkbox w którym oświadczasz, że mieszkasz w Krakowie pod podanym adresem. Czy jest to w jakiś sposób weryfikowane ? Szczerze wątpie, bo niby jak ? Na chate Ci wejdą ? Więc nawet jak nie mieszkasz w Krakowie, a np. masz kogoś to podaj jego adres (ważne, że taki adres istniał, bo inaczej mogą wyczuć przewał), głosujesz coco jambo i do przodu ![]() ![]()
„Wiślaku - nie pytaj, co Wisła dała Tobie, pytaj, co Ty dałeś Wiśle”
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Głos oddany.
Trzy punkty. Za wygraną! ![]()
"Nie zawsze mamy wiarę - aby uwierzyć..
Nie zawsze jest nadzieja, że coś się jednak spełni.. Ale prowadzi nas siła, z którą idziemy przed siebie.. Nic nas nigdy nie zatrzyma na ziemi ani w niebie!!" |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Niemal na finiszu 3 ptk ode mnie
Mam ogromną nadzieję, że wspólnie osiągniemy ten wielki, wspaniały cel. Pomyślcie kto jeszcze nie głosował a może nas wspomóc, tu każdy głos może być na wagę złota ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|