Heh, w innym temacie ludzie prześcigają się z pomysłami marketingowymi podczas gdy w klubie odpierdala się takie dziadostwo. Ja też miałem "fajną" sytuację, kiedy idąc na koszykarki pewnej soboty chciałem sobie przy okazji przedłużyć kartę kibica. Sprawdziłem na stronie godziny otwarcia sklepu - wszystko miało być ok i... oczywiście było zamknięte.
Kanonierka napisał(a):

Rozumiem czemu kasy są zamknięte, bo nie ma jeszcze ustalonego cennika na nowy sezon i nie ma co sprzedawać, ale strefa kibica ;/ gdzie się wyrabia KK? to można naprawdę się wkurzyć zwłaszcza jak ktoś chcę podjechać bo ma akurat wolne czy jest blisko Krakowa ....
|
To jest inna sprawa. Start sezonu za miesiąc, klub potrzebuje pieniędzy jak tlenu a tu wszyscy mają wyjebane, bo przecież po co się spieszyć.
O tym, że Amica i Legia już karnety sprzedają chyba mówić nie muszę.
Za to można sobie ściągnąć tapetę z Markiem Zieńczukiem (odszedł 6 lat temu!) albo Piotrkiem Ćwielongiem...
Przez lata finansowania Wisły SA z kasy Telefoniki, "działacze" się rozleniwili. Uznali, że skoro kasa będzie, to po co się przemęczać... Takie podejście jak widać dalej funkcjonuje, z tą drobną różnicą, że kasy z TF nie ma.