|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
Wszystko fajnie ale na stadion trzeba przyciągnąć kibiców telewizyjnych okazjonalnych często zwanych Januszami. Co trzeba poprawić: 1. Wyniki - Janusz nie przyjdzie na satadion jak Wisła non stop przegrywa kluczowe mecze. . . . . . . . . . . . . . . 15. Catering i jakość obsługi na stadionie. Musi się człowiek tam czuć dobrze wszystko musi być ogarnięte zorganizowane. 16. Sklepik klubowy - takie rzeczy kupuję się pod wpływem impulsu musi być łatwo szybko i przyjemnie - a jak jest wszyscy wiemy. 17. (Tu mnie część zabije i rozszarpie) ale ukulturalnienie dopingu, odpuszczenie sobie przyśpiewek do kolegów w więzieniu o innych tego typu klimatów. (Wiem wiem, nie realne stadion to nie teatr etc, po prostu twierdzę, że to by pomogło, oraz nie twierdzę, że mamy jakiś bardzo chamski sposób prowadzenie dopingu) 18. Po wprowadzeniu zmian odczekać co najmniej rok aby coś widocznego zaczęło się dziać. 19. Programy meczowe, aplikacje interaktywne, plakaty, spotkania z piłkarzami. Raz w roku konkurs na wzięcie udziału w treningu Wisły. 20. Ożywienie stadionu przed meczem - patrz catering. Oraz rzecz niemożliwa w żaden sposób do zrobienia ale prawie tak ważna jak gra piłkarzy. Zmiana klimatu w Krakowie aby można było sobie bez problemów chodzi w koszulce tego czy innego klubu po mieście, oznakować samochody etc. |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|