|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ale wciąż realne są puchary.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Mario nh napisał(a):
![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Elefant mam podobne odczucia. To samo się tyczy meczu z Jagiellonią, gdzie moim zdaniem Wisła - oczywiście poza tą przeklętą końcówką - grała bardzo dobry mecz.
Cóż, życie toczy się dalej. Wszyscy na Śląsk. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Na nogach z tej Warszawy powinni wracać
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I niewiele więcej by walczyć o MP. Masakra. Dzis ten mecz slaby dla obu stron, wygral zespół troche lepiej poukladany. Gol z wolnego którego mozna bylo gwizdnac, kartka dla Sadloka bezzasadna.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
ale trudno nie zauważyć, że jego 4 samodzielna praca wygląda mniej wiecej tak samo organizacja i styl gry mogą sie podobac tylko... wyników jakoś brak ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A tak btw. to kibice Legii naprawdę zartownisie z Was z tymi pociskami po Marciniaku. Trzeba mieć w sobie doprawdy wiele honoru, żeby jebac na sędziow w Waszej sytuacji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Ja zauważam znaczny progres. Nie straciliśmy gola w końcówce.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Idź na swoje forum wylewać żale.Nie od dzisiaj sędziowie pomagają 7egii
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
co ten Kazek wygaduje? zygac sie juz chce. naprawd lubie goscia, ale statystyki ma tragiczne. ile meczy wygralismy za jego kadencji w tej rundzie? 2,3? ile mysmy bramek stracili? ale nadal gramy o puchary.........................
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
stilić poprzeczkami i słupkami zajebał już chyba 3 mecz ?
![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Zapewne tak miało być więc co tu komentować.
W środę pewnie remis, z Amiką jeśli będzie taka potrzeba to w pałę, a potem zasłużone wakacje. Z ciekawych zagrań w dzisiejszym meczu zrócił moją uwagę wślizg w naszym polu karnym chyba Sadloka (albo Ryśka)w 1 połowie z gatunku jak zrobić 100% karnego. Mocno zaskoczony legionista zapomniał się wywalić. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przestańcie z tym Stiliciem, bo gdyby nie on gralibyśmy w grupie spadkowej, a biorąc pod uwagę naszą dyspozycję wszyscy wiemy jak by to się mogło skończyć. Zajebał dużo, owszem, ale chwała mu za to co już zrobił. W podobnych sytuacjach, które on miał nie wiadomo jak zachowałby się kto inny, ale można mieć wyobrażenie. Wystarczy spojrzeć na sytuację Garguły w Białymstoku. Da się bardziej zjebać. Stilić odchodzi po sezonie, znajdziecie sobie kogo innego do jebania
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Równie dobrze, gdyby nie tych kilka indywidualnych błędów i inny wynik w 4-5 spotkaniach to Kazka wynoszono by pod niebiosy. A tak drużyna dostała raz, drugi trzeci raz w dupe w końcówce i psychicznie okazujemy się wrakiem. Pracę nad takimi aspektami z zawodnikami trzeba prowadzić długimi miesiącami Kazek ma zespół przygotowany przez Smude od nieco ponad dwóch miesięcy (12 marca!). Tak przypominam w gwoli ścisłości. Daleki jestem od zachwalania jego warsztatu trenerskiego, ale jako, że bida aż piszczy.... |
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Wywnioskowałeś to z jego komentarza o marciniaku? Jesteś genialny
![]() Co do meczu... to szkoda słów. Może jestem uprzedzony, ale wydaje mi się, że nasi kopacze ostatnio robią wszystko żeby nie wygrać. To już nawet nie jest frajerskość. Czasem wygląda, że taki właśnie jest zamiar. Dzisiejsze sytuacje Stilica, G. z Pogonią i pewnie znalazłoby się wiele innych. Mam nadzieję, że tak nie jest a ja po prostu próbuję się pocieszyć, że to podium nie zostało przegrane w tak frajerski sposób. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Rozkoszujcie się jeszcze grupą mistrzowską i to że "problemem jest brak pucharów"
W kolejnym sezonie będziemy na dnie tabeli, tak jak by to wynikało z wyników w tym roku. Ale mam nadzieję, że Moskala nie zwolnią, gramy jak nigdy przegrywamy jak zawsze. Trzeba dać czas Moskalowi i przeboleć następny sezon widać, że pod jego wodzą pseugrajki są w stanie zagrać solidne zawody. Tak jak z Jagą dobry mecz a w....... przez indywidualne błędy. Trzeba schodzić z pensji powoli i szukać kolejnych Jankowskich bo to tacy piłkarze teraz będą u nas grać. |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Bałem się że dostaniemy baty, ale Legia jest faktycznie cieniem tej drużyny z początku sezonu.
Po meczu w czasie rozmowy z Sadlokiem padło pytanie czy wie ile razy Wisła zamiast bramki obiła słupek czy też poprzeczkę odpowiedź 18 razy (oczywiście najwięcej z wszystkich drużyn) jeśli do tego dodamy pomyłki sędziowskie, stracone w końcówce idiotycznie bramki to wyjdzie, że jesteśmy największymi pechowcami ligi. W tym sezonie mistrz był naprawdę na wyciągnięcie ręki. Zawsze nam coś brakowało takiego pół kroku. Szczerze nie wierze że to do końca pech. Coś jest nie tak z naszą mentalnością. Może ma na to wpływ sytuacja finansowa, osobowości trenerów, topniejąca ilość kibiców. Nie wiem. Ale ogólnie coś z nami jest nie tak. ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Gdyby grajki dostawały hajs na czas , to puchary by były.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Można chyba stwierdzić, że Bobanowi legia nie leży ;/
|
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Czy tylko ja nie mogę patrzeć na Brożka ? Z całym szacunkiem do jego zasług, ale jak widzę jak porusza się i wychodzi na pozycje Sadajew a jak człapie Brożek to mnie coś bierze. A jak leci górna piłka w jego kierunku to nawet sobie nadziei nie robię, że ja przejmie. I ten jego uśmiech na twarzy jak nie strzeli.
![]()
Polecam wszystkim niesamowite urządzenie jakim jest Airwheel
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dziś akurat Brożek nie grał źle, podałby mu Semir czy z Jagą Garguła to by był wychwalany.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Mecz średni z obu stron, kibicowsko też gorzej niż ostatnio.
Doping Legii zamulający, Wiślaków mniej niż na ostatnim wyjeździe do Warszawa. "Kto nie skacze ten za Wisłą" - było paru takich na sektorze tuż obok wiślackiego, w tym ja. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Dobrze, że Brożek nie dostał tej piłki, bo mógłby ją schrzanić i wtedy na niego wylewano by żale. A tak - zły, zły Stlic...
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|