The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.05.2015, 11:13
duńczyk ". Jeżeli ktoś wie coś więcej niech o tym napisze."
kpisz czy o droge pytasz , takie sprawy wychodzą po czasie , jak np sprawa siejewicza , dlaczego w całej Polsce piszą Gi(L) , jak myślisz , napisałeś miły pościk ale nic nie warty , jesteście prowadzeni na sznurku od zawsze , nie będę wspominał dawnych "wojskowych" czasów , ale obecnie jak tylko zacznie się pompowanie balona to wszystkie ręce na pokład , a szczytem "bezstronności " jest ruda menda która liże wam tyłek na okrągło, a legia , to , a legia tamto , a jak mi jej szkoda , a c..j mnie obchodzi co mu szkoda , jak został pajaco prerzesem wybranym przez ubecko-komunistyczny beton to morda w kubeł i do roboty , do tego łżemedia spuszczające się na każde pierdnięcie z warszawskiego klubiku , na koniec cytat z berga po wczorajszym meczu "ręka była ewidentna" , prośba do Ciebie , nie pisz miłych postów na naszej stronie bo gówno nas to obchodzi co masz do powiedzenia , każdy jest w...y i nie potrzebuje legijnych przydupasów tutaj oglądać , przepraszam za emocjonalny język ale nie mogę się powstrzymać jak czytam takiego wołominiaka emj czy użytkownika duńczyk
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów