The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 18.05.2015, 00:38
Rywale zagrali pod nas i punkt do lidera odrobiony, kurde, szczerze - teraz już nieważne kto gra najlepszą piłkę, kto ma najlepszych piłkarzy. Przy takim układzie tabeli może zadecydować zwykły fart. Żadna z drużyn nie przewyższa jakoś znacząco pozostałych. Legia gra totalny piach - wątpie, żeby obroniła mistrzostwo w obecnej dyspozycji, Lech w kratkę, Wisła w kratkę, Jagiellonia defensywnie i liczy na kontry, ale też dupy nie urywa. A jeszcze z tyłu czai się Lechia i Śląsk, które mogą wygrać praktycznie z każdym.

Może być naprawdę wesoło i w tym momencie nie można niczego wykluczyć. Wystarczy, że ktoraś drużyna wygra 2-3 mecze z rzędu i już będzie pretendowała do tytułu.

Ciekawa sprawa, jeszcze czegoś takiego w Ekstraklasie nigdy nie widziałem. Zajebista te reforma
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 18.05.2015, 08:34
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Ciekawa sprawa, jeszcze czegoś takiego w Ekstraklasie nigdy nie widziałem. Zajebista te reforma
Mam to samo. W każdej kolejce mamy hitowe spotkania. Które niby mogą o wszystkim rozstrzygnąć, a nie rozstrzygają o... niczym. W dodatku tempo gry co 3 dni będzie maratonem dla każdej z drużyn, a my.. ewidentnie łapiemy 2 oddech!

drużyny od miejsc 1-7 mieszczą się w 5-ciu punktach, na 5 kolejek przed końcem. Coś niesamowitego.

Teraz "tylko" wygrać z Pogonią. W pozostałych spotkaniach w tej kolejce, każdy remis jest wynikiem "pod Wisłę". Osobiście uważam, że w "4" będzie Wisła, Legia, Lech, Lechia. W tej kolejności . Wszystko jednak w naszych nogach, bo możemy skończyć ligę na 1 miejscu, a możemy i na 7. W praktyce, jeśli uda nam się wygrać z Pogonią i Jagiellonią, to nie uwierzę w spadek poniżej 4 miejsca.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 18.05.2015, 08:41
Tylko szkoda że zagramy na własnym stadionie tylko 2 a nie 3 razy
.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 18.05.2015, 08:57
syryls napisał(a):Wyświetl post
Tylko szkoda że zagramy na własnym stadionie tylko 2 a nie 3 razy
Z punktu widzenia sportowego to nie ma znaczenia, na naszym stadionie w tym sezonie 'naszym' często wiąże nogi. Na gospodarzu wisi dużo większa presja, tym bardziej przy tak wyrównanej stawce.

U siebie przegrywaliśmy z Legią, Jagą i Lechem. Remisowaliśmy (lub wygrywaliśmy) na wyjeździe. Przypadek?

Oczywiście finansowo i kibicowsko, bez porównania możemy żałować tego 4 miejsca po rundzie zasadniczej..
Odpowiedz cytując
Rafal-SWL
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 18.05.2015, 13:02
ja pierdziu, czy Was już wszystkich przygrzało to słońce czy jak?
wchodze tutaj poczytać o MECZU PRZYJAŹNI, a tu same spiny, kto ma lepszych piłkarzy, kto powinien wygrać i kto kogo wyżej pokonał... spadacie do poziomo sąsiadki...

ktokolwiek by zagrał w LE, czy Wisła, czy Śląsk, czy Lechia, to ja jako kibic WISŁY będę z tego powodu dumny!
w grupie mistrzowskiej z ośmiu zespołów, trzy to ŚWL! zamiast sie wspierać i wspólnie rozpierdzielać pozostałych to Wy drzecie koty między sobą... co z Wami?

Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 18.05.2015, 13:57
Tak mi się zdaje że mylisz sprawy kibicowskie od czysto piłkarskich

To chyba normalne że chcę żeby Wisła była jak najwyżej a potem nasze zgody.
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 18.05.2015, 15:12

głosowanko na ekstraklasa.tv, taka ciekawostka
Odpowiedz cytując
Rafal-SWL
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 18.05.2015, 19:56
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Tak mi się zdaje że mylisz sprawy kibicowskie od czysto piłkarskich

To chyba normalne że chcę żeby Wisła była jak najwyżej a potem nasze zgody.
masz racje... wydaje Ci się

nigdy nie odniesiemy sukcesu, jeśli ludzie nie nauczą się że w jedności siła! to takie typowo polskie zachowanie, zazdrość i wykłócanie się kto jest lepszy, to samo dzieje sie na emigracji, Polak Polaka sprzeda bo nie chce konkurencji...

popatrzcie na takie głupie Dnipro, z kraju w ktorym trwa wojna, niedlugo przyjada do warszawki na final LE, czy to nie smutne? https://youtu.be/znUZj0klI8E

Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 18.05.2015, 20:10
Rafal-SWL napisał(a):Wyświetl post
masz racje... wydaje Ci się

nigdy nie odniesiemy sukcesu, jeśli ludzie nie nauczą się że w jedności siła! to takie typowo polskie zachowanie, zazdrość i wykłócanie się kto jest lepszy, to samo dzieje sie na emigracji, Polak Polaka sprzeda bo nie chce konkurencji...

popatrzcie na takie głupie Dnipro, z kraju w ktorym trwa wojna, niedlugo przyjada do warszawki na final LE, czy to nie smutne? https://youtu.be/znUZj0klI8E
Trochę pokrętne tłumaczenie. To tak, jakbyś w II wojnie światowej kibicował najpierw USA, a w drugiej kolejności Polsce, bo USA mają większą szansę na pokonanie Niemiec. To chyba normalne, że kibice Wisły będą bardziej zadowoleni z sukcesu swoich piłkarzy niż którejkolwiek ze zgód.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 19.05.2015, 14:21
Absurdalne stwierdzenie z tym kibicowaniem klubom z którymi mamy zgodę. Ok, można życzyć jednemu i drugiemu miejsca drugiego i trzeciego ale zawsze najważniejsza dla kibica Wisły powinna być Wisła. Stwierdzenie, że kto będzie wyżej to jeden ch... jest tak samo logiczne jak stwierdzenie że to fajnie że kolega wyruchał laskę która ja chciałem wyruchać. Jakiś totalny bezsens.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów