|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Na szybko...
Szlag mnie trafia ze zremisowaliśmy z tak slabym zespolem... Mila gwiazdor taki ze z checia bym go jebnal... Dwie ladne bramki... Stracone 2 pkt.. Frajersko...strasznie frajersko... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
I w Warszawie i w Białymstoku i dziś powinny być 3 punkty. Mamy takie momenty w grze, gdzie przeciwnik nie ma pojęcia co się dzieje, aż miło się patrzy. Ale za dużo przypadkowych bramek tracimy. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
fakt Buchalik mogł wybronić strzał niemca.... ale imo bramka jest Jankowskiego, gdyby twardo stał w pol karnym na nogach i wyskoczyl do głowki normalnie a nie jak ciota to niemiec w ogole strzału by nie oddał/ zachowajcie choć resztki obiektywizmu.
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Drozd jesteś nie konsekwentny. Chwalisz Boguskiego za ustawienie i technikę a jedziesz po Barrientosie że tak się gra na podwórku. Bez jaj - gol był przepiękny i nie przypadkowy. Cała akcja była świetna ale to co zrobił Jean było kosmiczne. Nie wielu jest piłkarzy którzy zagraliby podobnie. W naszej lidze chyba takich nie ma.
![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Chciałem tylko zauważyć, że prostszym i zdaje się skuteczniejszym sposobem było strzelić z pierwszej piłki. To był dziesiąty metr na środku bramki. Rozumiem, że trudno mówić o skuteczności skoro bramka i tak padła, ale Barrientos z piłką odwrócił się tyłem do bramki sześć metrów od niej to przyznasz niecodzienne zachowanie. Myślisz, że jakby stoperem był Głowa to bramka by padła? Po prostu obrońcom w wyniku wcześniejszej akcji zaczęły puszczać nerwy i rzucali się jak ryby wyjęte z wody. Zostali zwyczajnie rozklepani. Gdyby ta akcja została zakończona soczystym walnięciem byłaby nie mniej galaktyczna ![]() Oczywiście Barrientos zrobił to z pełną kontrolą i faktycznie podobnych możliwości w naszej lidze trudno szukać. Ma szybką nogę i jest zwrotny. Niestety, a może na szczęście także postrzelony i lubi mieć piłkę przy nodze. Widać, że się stara uważam że może być ważną częścią zespołu. Oby ta bramka dała mu pewności i świadomość, że w Krakowie już wiedzą na co go stać i teraz pozostaje to przeświadczenie podtrzymywać dobrą zespołową grą. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
ale o czym wy mówicie, sami wiecie ile czasu potrzeba na zgranie zespołu.. pierwsza część sezonu została spierdR*&%@ przez zatrudnienie kaleki machado.. potem przyszedł Brzęczek i można powiedzieć że pomimo żałosnego CV poukładał te klocki.. mecz jak dla mnie zakończony sprawiedliwym remisem, .......ą niektórzy że Lechia siadła od 75 i powinna przegrać.. zapominają jednak że pierwszą połowę LECHiA dominowała i powinny paść kolejne gole.. a to że nie padły? Toż mówie remis sprawiedliwy. Jest mi bardzo przykro gdy czytam że Lechia jest żałośnie słaba i takie zespoły Wisła powinna wciągać nosem, czasem wydaje mi się że jesteśmy balastem dla was, takimi popychadłami.. rozumiem w....ienie o to że obecnie Lechia ma większe możliwości od Wisły ale zamiast się cieszyć to niektórzy z was życzą nam upadku.. tak się nie robi między braćmi..
Ja tam zawsze będę życzył pucharów, zarówno dla was jak i dla nas a to kto będzie wyżej ? To już jest sprawa drugorzędna którą wyznaczają wyniki osiągnięte na boisku. Mam nadzieję że spiny w tym temacie się skończą a niektórzy przemyślą to co piszą bo naprawdę przykro niektóre wpisy ciężko strawić. ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kolejny remis 2-2 , tak samo jak z Legia i Jagiellonią nie potrafimy dowieźć zwycięstwa do końca . Jak się chce grac w pucharach to takie mecze trzeba wygrywać.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
to żaden niemiec tylko austriak
Biało-zielone pozdrowienia |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Tak szczerze to taką bramkę można strzelić tylko w ekstraklasie. W poważnej lidzie gość po tym jak nie wykończył tej akcji huknięciem z pierwszej piłki pod poprzeczkę to już dawno miałbym piłkę zabraną.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
Za pierwsza połowę byli wyśmiewani, bo się im należało, grali jak łajzy, wolno, nonszalancko. od 60 minuty inna drużyna. Jak zawsze brakło farta i koncentracji, no ale do tego się już zdążyłem przyzwyczaić. Z Pogonią u siebie trzeba koniecznie wygrać, walczymy powiedzmy optymistycznie o 3 miejsce, bez Urygi i Garguły w XI, ze zdrowym IQ77 myślę, że jest to w miarę realny cel. Podejrzewam też że z możliwościami finansowo-marketingowymi Lechii to jeden z naszych ostatnich wyrównanych meczów z nimi.
Ostatnio edytowane przez fialo : 15.05.2015 o godz. 22:03.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|