The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich?
Andrzej Duda 147 85,96%
Bronisław Komorowski 24 14,04%
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.05.2015, 11:55
kuba.j.g. napisał(a):Wyświetl post
Troche ochlonalem wiec mam prosbe: Czy mogl bys podzielic sie z nami, laikami swoimi doswiadczeniami z dzialanosci i pracy w KORze. Czy mogl bys opisac jak wygladala Twoja wspolpraca z Antonim Macierewiczem a takze z innymi dzialaczami udzielajacymi sie w KOR. Ktorzy juz wtedy dawali sygnaly ze wspolpracuja z wladza, jakie byly stosunki miedzy bohaterami a zdrajcami?
Mam takiego szwagra, co to dzidzi ma 24 latka a pyskuje jakby w Powstaniu Styczniowym nawet bral udzial...opozycjonista z czasow PRLu z niego taki, ze Antek przy nim to harcerzyk...tyle, ze smark sie w 1991 roku urodzil i nawet czolgu w Stanie Wojennym na ulicy nie widzial.
z pełnym szacunkiem ale ? czytasz ze zrozumieniem? ja rozumiem nerwowość po obejrzeniu co się stanie jak PIS dojdzie do władzy , ale nie przypominam sobie co bym pisał że współpracowałem z Panem Antonim , nie przypominam sobie że pisałem że zakładałem KOR , mało tego nawet do niego nie należałem , więcej powiem nigdy nie byłem w żadnej partii , temat znam z historii i pózniejszych swoich doświadczeń , dla Twojego dobra na ten temat odpisuje ostatni raz
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów