|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Zgorzkniały malkontent wysyczy, że każdy by to strzelił, a takich zawsze pełno...
Trybuny puste z dwóch podstawowych powodów. No może trzech. Cen, durnego pieprzenia, że o nic nie gramy i ewenementu na skalę światową czyli imiennych kart kibica ze zdjęciem. Z jakiegoś nieujawnionego powodu nasi biegali w 89 minucie przy wyniku 4-1 tak jakby chcieli strzelić piątą bramkę. Może ktoś rzucił na nich urok i zapomnieli ze o nic nie gramy bo na puchary nas nie stać ps.Wie kto dlaczego no look usiadł? Od razu zagrał do Brożka jak Veron za najlepszych czasów. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Brakowało mi właśnie wprowadzenia na 15 minut kogokolwiek z młodych. Zawsze mi sie wydawało, że Moskal nie będzie miał oporów przed postawieniem na niedoświadczonych i teraz nie wiem, czy to oni są tacy słabi, czy jednak myliłem się, co do Kazka. Generalnie I połowa jak dla mnie mega chaotyczna, nie było żadnego porządku - po prostu organizacyjnei poziom podwórka. Dobrze, że Moskal ogarnął wszystko w szatni i druga połowa świetna. Dużo szczęścia przy pierwszych dwóch bramkach, ale najważniejsza, to żeby grajki wpadły w rytm wygrywania jak Zawisza na początku wiosny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Jedyny z młodych to w sumie Żemło. Wszyscy zdolniejsi juniorzy na wypożyczeniach...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
wszystkie te elementy są spełnione na Lechu (17k) na Legii (31k) i na Derbach (23k). Ale to są fajne mecze. Warto przyjść. Och ach. Na poprzedni mecz z Górnikiem przyszło 12k ludzi. A też był o 20.30. Dożyliśmy czasów, gdy na mecz trzeba serdecznie zapraszać Młyn (patrz fb SKWK, bo wątpię by tam grupą docelową było E/H czy skyboxy). Dziwnych czasów. Tak samo dziwnych jak "druga strona odpowiada" z sektora gości.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|