|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Można by było chociaż trocje w to uwierzyć gdyby nie ostatnie słowa..."Bednarz wroc"- większej ....a głupoty daawno nie czytałem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak chcą niech odchodzą. Na siłe nikogo nie trzymają. Mowa o Głowackim, Brożku i kto jeszcze?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
no , zwlaszcza po Brozku to bede plakal najbardziej
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() To on wypuścił nieprawdziwą wiadomość o Smudzie u szejków, rozjechaną później przez wszystkich poważniejszych pismaków. Słowem - no stress ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zarządzanie Wisłą i opowieści nowych prezesów mi się kojarzą z polityką. Taki sam burdel, dużo obietnic bez pokrycia i wieczne problemy.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
czyli kogo bo żadnych twiterów, fejsbuków i innych tam takich nie posiadam i nie zamierzam?
![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
Niestety, miał być prezes, a jest kolejny bajkopisarz, który mydli oczy słowami: będzie dobrze, sponsorzy są, niedługo podpisujemy umowę. Gaszyński nie różni się od łysego. Potwierdziło się moje zdanie o nim z początków jego "prezesowania". |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jest tylko kolejna marionetka w rekach grubego z Myslenic... A to ze mydli oczy |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
a tak na poważnie, przerażające to jest... obyśmy nie skończyli jak widzew |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ten facet chyba był prezesem SKWK awansował na Viceprezidenta TS-u:/ Goście z SKWK dostają darmowe wejściówki na stadion to może powinni zacząć płacić aby finanse klubu się polepszyły? Dramat! ehhhh
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
widze ze pelikany łykaja ....czyli internet sie sprawdza
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
oki wstrzymuje się z osądem, czekam na oświadczenie TS Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Robert Szymański v-ce prezes TSWisła w ostatnich dniach podburzał piłkarzy przeciw klubowi.Głowackiemu nakazał bojkot treningów bo nie płacą
Naprawdę wy wierzycie że Szymański coś nakazuje Głowie. Może piłkarze się postawili bo kasy nie ma ale wierzycie że Brożek Głowa Dudka dają się wkręcać Szymańskiemu Macie pretensje do prezesa a mnie przeraża ilość ludzi na wczorajszym meczu. Gdzie ta ABG, gdzie od zawsze na zawsze. Dla mnie to jest przerażające i pokazuje w jak wielkim kryzysie jest Wisła. Brak pieniędzy od Cupiała sponsorów to jedno ale to co mnie naprawdę niepokoi to sytuacja w wśród kibiców. Jesteśmy skłóceni podzieleni jedni nie ufają drugim. Piknik podejrzliwie patrzy na ultrasa , ultras lekceważy piknika. Każdy uważa że Wisła to My. Porobiły się grupy interesów i każdy chce coś ugrać. Sytuacja jest chora i to My kibice jesteśmy w dużej mierze za to odpowiedzialni.
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 10.05.2015 o godz. 09:40.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiście ze slowo" nakazal" jest pewnie mocno przesadzone ale...
Może bardziej chodzi o jakies dziwne powiazanie pomiędzy nim a pomysłem bojkotu treningu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ktoś zawsze może piłkarzom dawać dobre rady, ale... Zawodnicy Wisły nie muszą wywierać nacisków w ten sposób. Bez ich dobrej woli, kolejnych ugód, klub nie dostanie licencji na kolejny sezon.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
SKWK woli Wisle w 3. lidze bo chce sie zrewanzowac za akademie pilkarska. Nie zalezy im na Wisle w pucharach tylko na rzadzeniu ich "ukochanym" klubem. I nie wciskajcie ludziom kitu o lykajacych pelikanach. Od starozytnosci wiadomo ze zasada dziel i rzadz dziala doskonale.
Myslicie ze frekwencja 8000 jest spowodowana tylko slaba gra pilkarzy? Mielismy juz gorsze sezony a frekwencja byla wyzsza. Jest to poklosie bojkotu i podniesienia cen biletow a do tego gra pilkarzy w tej rundzie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://allegro.pl/wisla-krakow-dudu-...323624500.html
wiem ze allegro, ale aukcja dotyczy polityki sporotwe-finansowej ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Gaszyńskiemu można dopisać plusik, jest licencja na nowy sezon, także na puchary.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Piggy oddaj hajs
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo dobra wiadomość...
Natomiast trzeba teraz się zabrać bo nie ma mozliowsci przedluzania splaty ugod... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^ Dziwne że od wielu miesięcy nie widziałem na mieście żadnego plakatu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
A co do licencji - to nie przypadkiem SKWK najpierw chciało wy.......enia Gaszyńskiego na zbity pysk po kilku dniach urzędowania? Bo kółeczko wzajemnej adoracji się poczuło urażone, że prezes w zębach zaproszenia na spotkanie nie przyniósł? A przyznało się toto do błędu? Nigdzie nie widziałem ani słowa. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
A czy koleczko wzajemnych adoracji ma sie przyznac do bledu i spowiadac tobie czy Gaszynskiemu
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|