|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Zwyczajnie tacy jak Smuga uskuteczniają tylko agitkę polityczną i nie mają czasu na czytanie postów wymyślając sobie kto jest albo agentem Putina, albo kumplem Jarubasa, którego nie widziałem na oczy
Co do świętokrzyskiego to odniosę się jutro. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
![]() ![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
![]() Co do Janusza to jest on przyjacielem rodziny od czasów studiów, a nie na gruncie politycznym, więc trudno, abym miał okazję poznać lokalnego barona Jarubasa. Znam z widzenia z imprez Sawickiego, czy Kalinowskiego, ktorego ładna córka tańczy w zespole SGGW oraz Struzika, który właśnie przyklepał koalicję PiS-PSL w Wołominie, do której moje ugrupowanie jest w opozycji. Chcesz więcej to musisz porozmawiać z krewnym baronem z SLD, do którego tak ochoczo się przyznałeś ![]() PS. Jaką wysublimowaną grę? Takiej, ani podobnej swojej wypowiedzi nie znalazłem także masz czas dzisiaj do 24, albo sam poproś o bana za pisanie farmazonów i mitomaństwo.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 29.03.2015 o godz. 09:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|

|