|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Grzegorz Braun!!! Mój kandydat. W drugiej turze nie wiem czy zagłosuje, chyba, że Duda i propisowskie media ukłonią się przed prawdziwymi prawicowcami!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Tu chodzi po prostu o to, że ci fanatycy czytaj katofaszyści tak pięknie nazywani przez wielu, chcą aby moralność była odwzorowana z prawa bożego, aby tak jak przez tysiąc lat istnienia Polska była oparta na wierze katolickiej. Tyle. Czy to jest fanatyzm? Nie wydaje mi się. Prosty przykład z dzisiejszego życia. Jesteśmy niby, według lewaków Państwem wyznaniowym. I co się takiego złego dzieje w Polsce? Że religia jest w szkole to takie zło? Jedyny minus to może kwestia finansowa ale tak to nie rozumiem jak Polakowi może przeszkadzać katolicyzm, nawet jeśli jest ateistą czy ma inną wiarę. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zagłosuję na Janusza Korwin Mikkego albo Grzegorza Brauna. Z Bogiem.
![]()
.
. |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że po wyborach wielki patriota i Polak Grzegorz Braun zrobi koalicję z JKM. Jedyne sensowne rozwiązanie, a nie jakieś Komorowskie, Dudki i inni.
JKM dobrze powiedział, PiS jest na lewo od SLD :/ Jak te "niezależne" media przeproszą i się ukłonią przed tuzami polskiej prawicy przed drugą turą to z ciężkim sercem zagłosuję przeciwko komorowskiemu. A jak nie to nie pójdę na drugą turę.
Ostatnio edytowane przez rast : 01.05.2015 o godz. 12:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Może jeszcze "tuzom polskiej prawicy" pomnik postawić za to ze robią łaskę? Z ciężkim sercem prawicowiec, może zagłosuje przeciwko gajowemu . Chyba wam się koledzy w dupach poprzewracało. Ciekawy jestem ilu jeszcze forumowych tuzów polskiej prawicy oczekuje pokłonów... ![]() ps. JKM niech idzie do ruskiej ambasady na imprezkę, jak wróci najpewniej znowu coś "dobrze powie" ... ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
|
Janusz Korwin-Mikke napisał(a):
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Można przesyłać fanom Bronka
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie wiem czy było, ale dobry tekst odnośnie "antystemowca" Kukiza:
http://kontrowersje.net/komorowski_a...ka_z_palikotem POlecam przeczytać ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 01.05.2015 o godz. 20:51.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
W latarniku Grzechu opowiedział się za pozostawieniem Senatu. Nie zgadzam się z nim w tej kwestii, ale i tak to dla mnie najlepszy kandydat. On i JKM. Nie rozumiem jak osoby o prawicowych, wolnorynkowych poglądach mogą głosować na Dudę.
JKM dobrze ich w zetce podsumował-są na lewo od SLD...Czyli Ogórek>Duda.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wyjaśnij w takim razie jak osoba o prawicowych poglądach może głosować na kogoś kto mając żonę (a w zasadzie kilka żon) organizuje sobie spęd młodych klaczek, aby wybrać nową do rozpłodu. Zaiste fantastyczna "prawica". Taka w stylu kacyków z PZPR. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Możę dlatego ze w łóżku kazdy ma prawo robić co mu sie podoba? Jak jstem przeciwko wychodzeniu pedałów na ulicy (nawet ich blokowałem kilkukrotnie) tak dopóki robią sobie co robią w łóżku to mnie to nie obchodzi.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dla pewności: filozofia prawicy opiera się o wartości i one są punktem wyjścia (wolnorynkowość jest w tym wypadku wtórna, jesteśmy wolnorynkowcami dlatego że wierzymy w wartości a nie na odwrót). Spośród wspomnianych wartości takie rzeczy jak: wiara, rodzina, uczciwość są absolutnie podstawowe.Jak traktować kogoś kto swoim postępowaniem zadaje absolutny kłam tym imponderabiliom? "Prawicowość" zredukowana do "wolnego rynku" to jakaś obrzydliwa wersja libertariańsko-anarchistycznej utopii. Ktoś kto jest prawicowcem nie ma prawa zagłosować na takie indywiduum.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 01.05.2015 o godz. 14:40.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Dlatego nie głosuję na Janusza, tylko wielkiego patriotę Grzegorza. Dla JKM wielki szacunek za poglądy, tyle lat je głosi, czy to się przyjmuje, czy nie...Te poglądy są słuszne, do łóżka mu nie zaglądam!! Nikt nie jest idealny...Ale Pis
Jakby Zyta Gilowska z pisu startowała w 2 turze to bym oddał głos, ale na Dudka |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ale idźmy dalej: zamierzasz głosować na "wielkiego patriotę Grzegorz" ponieważ Twoim zadaniem jest, ze względu na swoją "wolnorynkowość", prawicowcem. Zreferuj proszę w takim razie poglądy ekonomiczne "Grzegorza". Zgodnie z moją wiedzą jest on bowiem takim etatystą że "socjalista" Duda mógłby przy nim uchodzić za ekonomicznego libertarianina. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
http://andrzejduda.pl/uploads/media/553b337dba05c.pdf https://youtu.be/to3AHtp1y1Q?t=12m11s http://grzegorzbraun2015.pl/ ![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Wielki LanceTS. PiS to partia socjalistyczna, niestety. O peło nawet nie mówię, bo miejsce tych ludzi jest na Rakowieckiej!!! Dla mnie nie ma mniejszego zła, albo z kimś się zgadzam, albo nie. Mam nadzieję, że Korwin i Braun stworzą jakiś wspólny front na który można zagłosować na jesieni!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Agentura niemiecka, agentura Tel-Avivu. Ciekawe gdzie się podziała agentura sowiecka.
Pewnie zdaniem bywalca ruskiej ambasady takiej agentury nie było, nie ma i nigdy nie będzie a imprezowanie z okazji wypędzenia Polaków z Kremla, to przecież standard dla każdego polskiego patrioty.ps. Obawiam się że "dają nabrać" to pobożne życzenia...
Ostatnio edytowane przez Drozd : 01.05.2015 o godz. 16:27.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Co tam, kogo to obchodzi. Tuzy prawicy leją na to ciepłym moczem. Jak im się będziesz kłaniał to moooże, z ciężkim sercem...
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Okropne to jest jak w Polsce żydowsko-banderowskie przydupasy pokroju drozda mogą na ludzi, którzy chcą normalnej Polski pisać z negatywnym wydźwiękiem "tuzy prawicy", "prawdziwa prawica" itp.
Ale pewnie większość PiSowców tutaj - i to jest też kwestia do przemyślenia - to wynajęte szmaty, opłacane przez PO, które mają robić z PiSu takich właśnie oszołomów. Może na przekór takim agentom jednak na Dudę zagłosuję w tej II-giej turze. Wiadomo, że wynajmuje się ludzi do pisania poematów na cześć PO, wiadomo, że płaci się ludziom żeby przychodzili na wiece Bronka ale przecież najskuteczniejszym działaniem jest wbicie takiej szpili pokroju tego cwela z pod krzyża, który krzyczał najgłośniej, Andrzej bodajże mu było. Taki gościu robi mega robotę. I to samo tutaj, jak się czyta drozda to się rzygać chce. Ale to właśnie jest tak, że ci co najgłośniej krzyczą, te największe ekstrema to krety, które mają zdyskredytować jakieś środowisko. Także do osób, które są przeciw PO-PiSom, czasami pomyślmy właśnie tymi kategoriami i nie miejmy PiSowców za debili bo właśnie takie drozdy i inni forumowicze, jak i Andrzeje są po to aby im robić czarny pijar. Jakoś jak się czyta posty lub słucha ludzi związanych z Korwinami, KNP, RN, Kukizem, Braunem a nawet PSLem czy SLD (po prostu lewaki mają zryty beret ze względu na podstawę swojej ideologii) to ciężko jest dostrzec oszołomów. "Przypadkowo" największe ekstrema są po stronie Po i PiSu, ciekawe, ciekawe. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Smuga : 01.05.2015 o godz. 20:39.
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To jest właśnie poziom antysystemowców. On by chciał być prawicowiec z pozytywnym wydźwiękiem, ale czy prezydentem będzie wielkie g... czy doktor prawa UJ znający języki to ma w dupie, prawicowiec pożal się Boże.
Natomiast z PiSem trafiłeś Smuga w sedno. Pytanie za 1000 punktów. Na kogo jeszcze wzmianka o PiS w porównywalny sposób działa? Niech każdy sobie odpowie. Tylko nie piszcie bo prawicowca obrazicie. A on ma tylko "inne zdanie" którego nie ważcie się krytykować. E no, nie rób jaj. Za co mi ta PO płaci ![]() ps. Być nazwany oszołomem przez takiego nihilistę to prawdziwy zaszczyt ![]()
Ostatnio edytowane przez Drozd : 01.05.2015 o godz. 20:52.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Panowie tak czysto teoretycznie gdyby Duda przed pierwszą turą z wielką pompą oddał swoje głosy Kukizowi czy doszło By do drugiej tury u czy Kukiz miał by szanse wygrać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A gdyby Palikot przed pierwszą turą z wielką pompą oddał swoje głosy Komorowskiemu czy doszłoby do drugiej tury czy Komorowski wygrałby w I turze ...Głupie gdybanie ...
Ostatnio edytowane przez heoij : 01.05.2015 o godz. 21:10.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie do Dudy tylko do Kukiza.
Dałem przykład głupiego porównania takiego jak Ty na początku. Dobra odpowiem teoretycznie jak chciałeś: większość wyborców PISu zostałaby w domu i nie poszła głosować na Kukiza i Komorowski wygrałby w I turze, usatysfakcjonowany ? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
W jaki sposob nie mialoby dojsc do drugiej tury?
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 01.05.2015 o godz. 21:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
Gowin za Wisełką ! https://twitter.com/Jaroslaw_Gowin/s...29253593509889
|
|