The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.03.2015, 22:34
3 wojna światowa czeka
https://youtu.be/FOg4jEWnQhU

Trochę o podatkach
Ostatnio edytowane przez palikot : 25.03.2015 o godz. 22:38.
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 25.03.2015, 22:56
kerim1906 napisał(a):Wyświetl post
IncognitoTSW" To Duda jest samodzielny czy nie? Z tego co kojarzę to był podsekretarzem stanu u Lecha Kaczyńskiego, który z kolei ratyfikował traktat lizboński, przewidujący nasze wstąpienie do tej strefy."

zgadza się , tylko jedno ale , i to wielkie ale , nasze "wstąpienie" nie jest określone czasowo , nie ma żadnej daty, tyle i aż tyle jeżeli chodzi o Twoje wątpliwości
Czyli w zasadzie po kilku latach przyznali rację Korwin-Mikkemu.
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 26.03.2015, 08:16
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
O prosze zydokomusza denuncjacja wzgledem Polakow wychodzi z rekawow, brawa za obywatelska postawe
Odezwał się ten co na Polskę d..e wypiął i bryknął z kraju jak Tusk . Widziałem kiedyś taki transparent sprzed lat, oddający w pełni postawę takich mędrków: "Emigrując umacniasz komunizm".
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 26.03.2015, 08:34
Fakt Pulaski komunista, Kosciuszko komunista, Malinowski komunista, Chopin komunista. Duda ostatnio byl w Londynie zabiegac o glosy tych komunistow. Wszystko sie zgadza, masz racje.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 26.03.2015, 08:48
Fakt Pulaski komunista, Kosciuszko komunista, Malinowski komunista, Chopin komunista. Duda ostatnio byl w Londynie zabiegac o glosy tych komunistow. Wszystko sie zgadza, masz racje.
Pie...sz takie smuty, ze głowa boli. Zastanów sie dlaczego Pułaski i inni wyjechali i nie porównuj się juz głupio do nich. Najlepiej poczytaj trochę polskiej historii a nie gazetek z promocjami w marketach

Trzeba się było jeszcze do Andersa porównać
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 26.03.2015 o godz. 08:52.
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 26.03.2015, 08:50
Odnosze wrazenie ze ciebie boli glowa i bez moich smutow. To jak to z tym Duda w Londynie zabiegajacym o glosy takich komunistow jak ja?
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 26.03.2015, 09:06
Odnosze wrazenie ze ciebie boli glowa i bez moich smutow. To jak to z tym Duda w Londynie zabiegajacym o glosy takich komunistow jak ja?
Nie ubliżaj więc ludziom nazywając ich zwierzętami tylko dlatego, ze nie podzielają Twoich chorych pogladów. Co do zabiegania o głosy. Prawda jest taka, ze aby cos zmienić w Polsce trzeba wygrać wybory. Dlatego potrzeba głosów nawet tych co się wypieli na Polskę. Chociaz tyle mogą zrobić dla dawnego kraju ? Nieprawdaż ?
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 26.03.2015, 09:10
Jakbym sie wypial na Polske to tak jak ty bym agitowal na rzecz czlonkow bandy, ktora Polske doprowadzila do stanu w jakim sie znajduje. Poiwedz szefowi PISu zeby sie wzial do roboty a nie zyl na koszt innych obywateli przyczyniajac sie do ich zubozenia. Tyle w tej kwestii.
Gdzie ja komus ublizylem. Przeciez to twoj kolezka partyjny pierwszy uzyl tego okreslenia ze zwierzetami. Ja tylko odpowiedzialem na jego pytanie.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 26.03.2015 o godz. 09:11.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 26.03.2015, 09:42
Jakbym sie wypial na Polske to tak jak ty bym agitowal na rzecz czlonkow bandy, ktora Polske doprowadzila do stanu w jakim sie znajduje. Poiwedz szefowi PISu zeby sie wzial do roboty a nie zyl na koszt innych obywateli przyczyniajac sie do ich zubozenia. Tyle w tej kwestii.
Gdzie ja komus ublizylem. Przeciez to twoj kolezka partyjny pierwszy uzyl tego okreslenia ze zwierzetami. Ja tylko odpowiedzialem na jego pytanie.
Banda, która doprowadziła Polskę do takiego stanu rządzi już 2 kadencję. O szefa PiS-u sie nie martw, więcej robi dla Polski niż tacy dezerterzy jak ty, którzy zamiast próby zmiany sytuacji w Polsce, spakowali manatki i bryknęli, by na gotowca czerpać z efektów czyjeś pracy (w tym przypadku brytyjczyków), których wiele pokoleń budowało swój kraj. A tu wparowały im cwaniaki, które nie chcą robić porządku w swoim kraju, ale najwiecej mają do powiedzenia na temat Polski.
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 26.03.2015, 09:50
Aha czyli lepiej zmieniac Polske na koszt podatnikow bezefektywnie od 25 lat i oglaszac sie wielkim opozycjonista? Moze lepiej zejsc ze scany i dac szanse sie wykazac komus innemu, madrzejszemu, energiczniejszemu?
Widzisz roznica miedzy mna a Kaczynskim taka, ze on nie musial bryknac zagranice tylko bezczelnie czerpie z efektow czyjejs pracy, w dodatku "ponoc" swoich krajan Polakow, ktorych wiele pokolen budowalo Polske. Jesli Polska oczysci sie z takich wlasnie cwaniakow wtedy bede mogl spokojnie wracac.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 26.03.2015, 10:00
Aha czyli lepiej zmieniac Polske na koszt podatnikow bezefektywnie od 25 lat i oglaszac sie wielkim opozycjonista? Moze lepiej zejsc ze scany i dac szanse sie wykazac komus innemu, madrzejszemu, energiczniejszemu?
Widzisz roznica miedzy mna a Kaczynskim taka, ze on nie musial bryknac zagranice tylko bezczelnie czerpie z efektow czyjejs pracy, w dodatku "ponoc" swoich krajan Polakow, ktorych wiele pokolen budowalo Polske. Jesli Polska oczysci sie z takich wlasnie cwaniakow wtedy bede mogl spokojnie wracac.
Jeszcze raz, jak nie rozumiesz. Dużo Polaków wybrało JK jako swojego przedstawiciela do parlamentu. W Izbie Gmin tez siedzą deputowani na koszt brytyjskiego podatnika (i na twój też). Jak nie rozumiesz tych mechanizmów to popytaj kogos jak wyglada władza wykonawcza a jak ustawodawcza.
Ostatnie zdanie to juz kabaret "jak Polska (czyli k...a kto ? ci jelenie wg. takich jak ty co zostali w kraju i tu na miejscu chcą coś zmienić) wtedy takie cwaniaki jak ty na gotowca łaskawie wrócą" Śmiechu warte. Z takim podejściem, to siedź sobie tam jak najdłużej. Polska z takich nic nie ma.
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 26.03.2015, 10:09
No to ja tez ci napisze jeszcze raz jak nie rozumiesz. Tak w Izbie Gmin tez siedza deputowani na koszt podatnika ( i moj ) jak w Polsce. Teraz tylko sie zastanow co dostaje ten podatnik w zamian w UK i Polsce, czyli notabene jak jest reprezentowany.
Biore czynny udzial w wyborach wiec nie wmawiaj mi, ze nie probuje niczego zmieniac w Polsce pomimo bycia emigrantem. I nie Polska nic ze mnie nie ma tylko twoj zydokomuszy wytwor, ktorego jestes elemntem, ba jeszcze go usilnie wspierasz i namawiasz innych do tego samego.
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 26.03.2015, 10:13
jak już mowa o zwierzętach równych i równiejszych tutaj mamy swinię dosłownie i w przenośni , fuj , kto je nie oglądać

http://niezalezna.pl/65456-minister-...muzyna-na-piwo
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 26.03.2015, 10:22
No to ja tez ci napisze jeszcze raz jak nie rozumiesz. Tak w Izbie Gmin tez siedza deputowani na koszt podatnika ( i moj ) jak w Polsce. Teraz tylko sie zastanow co dostaje ten podatnik w zamian w UK i Polsce, czyli notabene jak jest reprezentowany.
Biore czynny udzial w wyborach wiec nie wmawiaj mi, ze nie probuje niczego zmieniac w Polsce pomimo bycia emigrantem. I nie Polska nic ze mnie nie ma tylko twoj zydokomuszy wytwor, ktorego jestes elemntem, ba jeszcze go usilnie wspierasz i namawiasz innych do tego samego.
Aby ten podatnik miał kraj urządzony np. tak jak w Niemczech czy Wielkiej Brytanii muszą nim zarządzać osoby nie powiązane z układem postkomunistycznym. Niestety ale tylko 2 lata rządów (w dodatku przerwanych) nie mogły zmienić tego bagna narosłego przez długie lata. Teraz zresztą bagno się pogłębiło pod rządami PO i prezia WSI-oka. Co do tego żydokomuszego wytworu. Sam reklamujesz goscia, który przez 20 lat budował komunę w Polsce i jeszcze rżniez głupa. Podtrzymuję, opuściłeś Polskę dla swojej wygody a doradzasz innym co mają robić. Zajmij się wiec swoimi brytyjskimi deputowanymi i nie zawracaj nam głowy dobrymi radami.

P.S. Ciekawe jak Jego Ekscelencja będzie chciał zaglądnąć do Polski to czy stawisz sie do poboru czy wzamian będziesz żłopał piwko w londyńskich pubach ?
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 26.03.2015, 10:33
Ja nikogo nie reklamuje. Kogo ja niby reklamuje? Gdzie ja mam jakiegos polityka w awatarze? Jakim wam mam nie przeszkadzac, zydokouchom? W taki razie zrozumiale sa twe slowa jak najbardziej. Najlepiej niech kazdy trzezwo myslacy wyjedzie z Polski. Zostana same barany posluszne wodzom po obu stronach barykady jak to ma miejsce od 89ego roku. Z jakim efektem to chyba kazdy widzi.
Jak jego ekscelencja bedzie chcial zagladnac do Polski jade od razu bronic granic kraju ramie w ramie w pierwszym szeregu z Kaczynskim!!!
kerim1906
Banita

Stary 26.03.2015, 11:00
Ty lepiej oglądaj się za siebie , miej oczy i uszy otwarte , ciapatego trzymaj przed sobą , ogarniaj go wzrokiem , jak już wszystko to zrobisz jesteś bezpieczny , i wtedy wracaj i pisz o zakamuflowanych żydkach w Pisie , ale radzę , więcej czasu poświęcaj ciapatym
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 26.03.2015, 13:17
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Nie ubliżaj więc ludziom nazywając ich zwierzętami tylko dlatego, ze nie podzielają Twoich chorych pogladów. Co do zabiegania o głosy. Prawda jest taka, ze aby cos zmienić w Polsce trzeba wygrać wybory. Dlatego potrzeba głosów nawet tych co się wypieli na Polskę. Chociaz tyle mogą zrobić dla dawnego kraju ? Nieprawdaż ?
Dobrze się czujesz obrażając ludzi którzy musieli wyjechać z tego kraju z powodu braku perspektyw?Kim Ty ....a jesteś ?

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 26.03.2015, 13:37
TSWojtas napisał(a):Wyświetl post
Dobrze się czujesz obrażając ludzi którzy musieli wyjechać z tego kraju z powodu braku perspektyw?Kim Ty ....a jesteś ?
Nikogo nie obrażam. Piszę jak jest. Łatwiej wziąć tyłek w troki, wyjechać za granicę tłumacząc się brakiem perspektyw niż zrobić porządek we własnym kraju. Były czasy, ze ludzie naprawdę "musieli" a nie obecne głupie tłumaczenie.
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 26.03.2015, 14:06
Kuerwa co za brednie wypisujesz to już się w palę nie mieści. To lepiej co żeby prawie 20 milionów Polaków teraz wróciło ? Gdzie im dasz pracę z czego? Zastanów się sto razy zanik coś napiszesz.
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.03.2015, 15:13
Gwiaździsty, jak tak Ci zależy na polskim majątku narodowym i na tym, żeby przykładowy wieśniak nie czerpał korzyści z bogactwa budowanego przez Brytyjczyków to może upomnij się o nasze bogactwo, które PiS i reszta bandy rozdaje Żydom?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 26.03.2015, 15:16
Kuerwa co za brednie wypisujesz to już się w palę nie mieści. To lepiej co żeby prawie 20 milionów Polaków teraz wróciło ? Gdzie im dasz pracę z czego? Zastanów się sto razy zanik coś napiszesz.
Jakie 20 ? może 2 mln na początek.Jak się chce miec dobrze we własnym kraju to trzeba w nim zrobić porzadek a nie zwijać d...e w troki i spieprzać dla własnej wygody. Nikt tego za nas nie zrobi. Może mają to zrobić emeryci co zostaną ? Udajesz dalej, ze nie rozumiesz ?
Ci co wyjechali byliby dla rządzących zagrożeniem, bo wyszliby na ulice tak jak kiedyś zrobiła to młodzież w latach 80 - tych a teraz to tej POstkomunistycznej bandzie tata sytuacja jest na rękę. Wyjeżdżasz, problem im znika.
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 26.03.2015, 15:30
Na śmieciówkę mają wrócić? Ich byłe stanowiska zapewne obsadzone przez banderowców.

Cytat:
nie zwijać d...e w troki i spieprzać dla własnej wygody
Tyle, że zwijając tyłek w troki powodują baaardzo wydatne braki w budżecie. To jest walka, a nie klepanie paciorków w stylu "Jarosław, Polskę zbaw".

Cytat:
bo wyszliby na ulice tak jak kiedyś zrobiła to młodzież w latach 80 - tych
Jarosław ma ich poprowadzić?

Ustawa 1066. Mówi to Panu coś?
Anty PO-PiS!!!
kerim1906
Banita

Stary 26.03.2015, 15:45
ABGwislakABG "Jarosław ma ich poprowadzić? "

Jarosław ?, a kto za nim pójdzie moherowe berety i oszołomy ?

dawać na ulicę narodowców i kanapowców, niech się wykażą a nie nadają z Anglii , w sumie na forum jest trochę krzykaczy antysystemowych , skrzyknąć się , dołączy gimbaza i będzie rewolucja , jak co to wiesniak 842 wróci i pomoże
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 26.03.2015, 15:49
A PiS co w tej sytuacji zrobi?
Anty PO-PiS!!!
kerim1906
Banita

Stary 26.03.2015, 15:53
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
A PiS co w tej sytuacji zrobi?
ja się przyłączę , za Prezesa nie odpowiadam
Jaroo1
Senior Member

Stary 26.03.2015, 16:07
Cytat:
dawać na ulicę narodowców i kanapowców, niech się wykażą a nie nadają z Anglii , w sumie na forum jest trochę krzykaczy antysystemowych , skrzyknąć się , dołączy gimbaza i będzie rewolucja , jak co to wiesniak 842 wróci i pomoże
Odnośnie obrażania. Udajesz cwaniaczka, cnotkę, która niewinna jest a co drugi post to jakieś przyjebane przytyki do wszystkich kto nie jest za PiSem. o to mi chodziło pisząc o tym obrażaniu.

PS Już się PiS przyłączył jak były protesty pod PKW. Jak były strajki rolników czy górników to też jakoś PiS nie wiódł głównej roli. To jest właśnie partia krzykaczy, którzy dużo mówią a jak cokolwiek trzeba zrobić to cichosza i się trzymają koryta zamiast dążyć do zmian i "podkopania" PO.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 26.03.2015 o godz. 16:10.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 26.03.2015, 16:41
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Gwiaździsty, jak tak Ci zależy na polskim majątku narodowym i na tym, żeby przykładowy wieśniak nie czerpał korzyści z bogactwa budowanego przez Brytyjczyków to może upomnij się o nasze bogactwo, które PiS i reszta bandy rozdaje Żydom?
Ok, ale Ty też jeśli zależy Ci na majątku narodowym zrób coś abyśmy nie musieli płacić za rosyjski gaz tak drogo (obwaiam sie zę jego cena jest kilkadziesiąt razy większa niż to co dostją ci mityczni Żydzi), a najlpeiej dokończyli szybko budowę gazoportu, odsunęli od włądzy ludzi sowieckiego WSI itp, itd a najlepiej wybrali w wyborach tych, którzy są realnie wygrać by zmienić taki stan rzeczy.

Cytat:
PS Już się PiS przyłączył jak były protesty pod PKW. Jak były strajki rolników czy górników to też jakoś PiS nie wiódł głównej roli. To jest właśnie partia krzykaczy, którzy dużo mówią a jak cokolwiek trzeba zrobić to cichosza i się trzymają koryta zamiast dążyć do zmian i "podkopania" PO.
Z prostej przyczyny. protesty przed PKW dotyczyły praw demokratycznych, wolności wyborów itp. Strajki górmników czy rolników organizowane były przez związki zawodowe, PiS je popierał ale jako partia polityczna nie był organizatorem tych protestów. Tym bardziej gdyby się przyłączył zrobił by tzw. "niedźwiedzią przysługę" ich oganizatorom, którym rząd zarzuciłby, że są polityczne (i tak zresztą to robił ale nie miał dowodu).
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 26.03.2015 o godz. 16:50.
Jaroo1
Senior Member

Stary 26.03.2015, 17:00
Cytat:
Ok, ale Ty też jeśli zależy Ci na majątku narodowym zrób coś abyśmy nie musieli płacić za rosyjski gaz tak drogo (obwaiam sie zę jego cena jest kilkadziesiąt razy większa niż to co dostją ci mityczni Żydzi), a najlpeiej dokończyli szybko budowę gazoportu, odsunęli od włądzy ludzi sowieckiego WSI itp, itd a najlepiej wybrali w wyborach tych, którzy są realnie wygrać by zmienić taki stan rzeczy.
Jacy mityczni Żydzi? To nie jest mitomania tylko prawda. Zamiast się przyznać do tego i potępiać PiS to musisz odbijać piłeczkę? Bez sensu. I chyba nie na miejscu w tym przypadku jest mówienie o cenie gazu, gazoporcie i ludziach WSI. Trochę za wiele ode mnie wymagasz... Ja tylko podałem zdaje się trafny przykład z tymi Żydami. Bo mówiłeś, że ktoś się dorabia na majątku wypracowanym przez Brytyjczyków to napisałem o tej kasie co Żydom chcą dawać. Proste. Chyba mieszanie w ten wątek dyskusji aż tak wielkiej polityki jak kupno gazu, gazoporty, WSI to trochę przesada.
A co do ostatniego zdania to to jest właśnie to co nas dzieli. Ty uważasz, że PiS gwarantuje realne zmiany a ja uważam, że PiS jest gwarantem utrzymania obecnego statusu z kosmetycznymi zmianami. I dlatego mnie i jak mniemam kilku osób z tego tematu, nigdy nie przekonasz do tego aby głosować na PiS z powodu takiego, że przyniesie on lepsze czasy dla Polski.

Z tym PKW to mi nawet nie chodzi aż tak o sama partię. Chodzi o ludzi. Gdzie jest ten potężny elektorat? Jak Was jest kilka milionów to dlaczego jak trzeba wyjść na ulicę to się kilka procent z Was nie chce ruszyć? Ja uważam, że przyczyny są dwie. Po pierwsze PiS to właśnie partia takich krzykaczy, którzy mówią, że wszystko zmienią ale zapomnieli, że aby nastąpiły zmiany to trzeba ruszyć dupkę z przed telewizora częściej niż na same wybory a po drugie PiS to głównie starsi ludzie. A wiadomo, że generalnie człowiek starszy to ma już swoje na karku i nie ma siły i ochoty hasać po ulicach.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 26.03.2015 o godz. 17:04.
drozd:
kerim1906
Banita

Stary 26.03.2015, 18:13
Jaroo1 bądż mężczyzną , nie marudz z tym obrażaniem bo robisz się groteskowy,mam Ci pisać o florystyce jak żartował Gwiazdzisty

'a co drugi post to jakieś przyjebane przytyki do wszystkich kto nie jest za narodowcami i kanapami"

cytat z Ciebie kapitalnie pasuje do postu powyżej , trafiłeś w sedno
Ostatnio edytowane przez kerim1906 : 26.03.2015 o godz. 18:22.
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 26.03.2015, 18:16
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Jacy mityczni Żydzi? To nie jest mitomania tylko prawda. Zamiast się przyznać do tego i potępiać PiS to musisz odbijać piłeczkę? Bez sensu..
Tu racja, ja bym na to nie głosował, ale kiedyś ktoś tu wrzucił, że głosowanie było sprytnie podczepione pod polskich żołnierzy mieszkających w krajach sąsiednich, w naszej armii służyli teżŻydzi i stąd ten problem.
Natomiast o gazie pisałem dlatego, ze jego horrendalna cena, którą płacimy kilkadziesiąt razy przewyższa temat wypłat dla tych Żydów. I o to mi chodzióo. Będziemy patrzeć na wypłaty dla Żydów a tu nam kasa o wile większa ucieka.

Cytat:
a po drugie PiS to głównie starsi ludzie. A wiadomo, że generalnie człowiek starszy to ma już swoje na karku i nie ma siły i ochoty hasać po ulicach.
A tu byś się pomylił, Stereotyp kolego. W ostatnich wyborach najwięcej młodych głosowało właśnie na PiS. Sprawdź. Natomiast zgadzaqm się z tym co napisałeś w ostatniej części. Właśnie o tym pisałem w polemice z wieśniakiem, że tacy jak on wyjeżdżając zostawiają do walki z komuną właśnie tych starych schorowanych ludzi i liczą, ze oni im wywalczą lepszą Polskę. Do której wieśniak wróci łaskawie jak mu ją już przygotują

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów