The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fansorina
Senior Member

Od: 06.2013

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.03.2015, 08:47
dominatorbj napisał(a):Wyświetl post
Panowie bez spiny.
To że uważam iż zwolnienie Smudy to błąd jest oczywiście faktem
To że uważam iż Gaszyński nie zrobił nic z tego co obiecywał, a jedynie dobił morale w drużynie to też fakt.

Podałem wynik realistyczny 6-0 i optymistyczny 4-0.
Mogę dodać jeszcze wynik życzeniowy 1-0 dla nas, albo marzycielski 3-0, ale uważam, że to nie realne.

Czy chciałbym się mylić? Chciałbym. Jednak bardziej prawdopodobne jest dla mnie to iż prezes nie dotrzyma kolejnej obietnicy (Semir) niż my zrobimy wynik inny niż porażka.

I nie narzekam. Na dzień dzisiejszy uważam, że to nasza szara rzeczywistość. Okaże się już za niedługo. Kciuki i serce są za naszymi, ale rozum i fakty świadczą o czymś innym.
1. Błędem było zatrudnienie Franka.
2. Co obiecał Gaszyński?
Odpowiedz cytując
wolfu
Senior Member

Od: 09.2014

Stary 15.03.2015, 10:49
fansorina napisał(a):Wyświetl post
1. Błędem było zatrudnienie Franka.
Guzik prawda. Franek przyszedł w bardzo trudnym momencie i wyszedł z niego przebojowo, przez jakiś czas mieliśmy nawet fotel lidera, co na przestrzeni ostatnich lat było rzadkością. Zagraliśmy kilka zajebistych meczów za Franka, tych słabych oczywiście też. Dla mnie to jednak był udany transfer. Może nie finansowo, ale piłkarsko. Bóg jeden wie gdzie skończylibyśmy poprzedni sezon gdyby nie ręka Franza
Odpowiedz cytując
fansorina
Senior Member

Od: 06.2013

Stary 15.03.2015, 10:59
wolfu napisał(a):Wyświetl post
Guzik prawda. Franek przyszedł w bardzo trudnym momencie i wyszedł z niego przebojowo, przez jakiś czas mieliśmy nawet fotel lidera, co na przestrzeni ostatnich lat było rzadkością. Zagraliśmy kilka zajebistych meczów za Franka, tych słabych oczywiście też. Dla mnie to jednak był udany transfer. Może nie finansowo, ale piłkarsko. Bóg jeden wie gdzie skończylibyśmy poprzedni sezon gdyby nie ręka Franza
Oczywiście mam na myśli przede wszystkim finanse, pamiętam i dziękuje za te bardzo fajne mecze jak z Lechem czy Legią czy jazda z Pogonią w Szczecinie, ale nie podoba mi się takie coś że gdyby nie Franek to byłaby apokalipsa .

Dziś licze że wszystkich zawodników zobacze na nominalnych pozycjach oprócz Dudki
Odpowiedz cytując
UcheJ
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 15.03.2015, 16:50. skład
Michał Buchalik
Boban Jović
Dariusz Dudka
Richárd Guzmics
Łukasz Burliga
Emmanuel Sarki
Alan Uryga
Łukasz Garguła
Semir Štilić
Mariusz Stępiński
Paweł Brożek

Skład od pierwszej minuty
Odpowiedz cytując
Don Donson
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 15.03.2015, 19:09
Bez wzgledu na wynik widac maksymalne zaangazowanie druzyny. Widac w szatni nowego ducha.
Kazek nigdy nue powinien byc zwalniany.
PS:(...)Skąd ta lojalność?
Kamil Kosowski: "To jest lojalność wobec herbu, wobec kibiców, nie wobec właściciela."
"de oppresso liber"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów