|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Dowcip roku, nagrodą nadgryziony suchar...
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2015
Offline |
|
|
Z całym szacunkiem, ale takimi wyliczeniami to sobie można tyłek podetrzeć, bo opiera się ona na założeniu sędzia nie podyktował w załóżmy 30 minucie karnego, a że było 1-1 to dopiszemy im 2pkt.
Ale wtedy obie drużyny grałyby kompletnie inaczej przez te 70 minut, przegrywający by atakowali a wygrywający bronili itd. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiadomo, ale jakoś trzeba próbować zbadać wpływ czarnej mafii na kształt tabeli tym bardziej, że nas w Szczecinie nie przekręcili w 30 minucie tylko w 80. I zwykle kręcenie wzmaga się ku końcowi meczu jeżeli wynik jest inny niż planowano.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wczoraj oglądałem powtórkę ligi + ekstra. W niej bardzo pozytywnie wypowiadali się o Moskalu. Mówili że po pierwsze drużyna nie przegrała, po drugie gra widowiskową piłkę, a po trzeci z tymi remisami że to po prostu pech. Wniosek więc, zostawić Moskala na stanowisku do końca rudny i dopiero wtedy zdecydować. Ale media i tak zrobią swoje.
![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Wisła Kraków. Kazimierz Moskal: Mam świadomość, w jakim klubie pracuję
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...im-klubie.html Troche światła na spotkanie w Myślenicach: Cytat:
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Chorwacki trener miał ofertę z Wisły Kraków
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...-krakow/7tshvp Cytat:
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Suche fakty: 2 zwycięstwa w 8 kolejkach i 11 miejsce w tabeli. Najsłabiej punktujący trener w erze Cupiała.
Ja mam do Moskala jedno - wystawiaj dalej Uryge w podstawie, to najsłabszy defensywny pomocnik w całej ekstraklasie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
ja tam widzę problem w Cywce - to raz. A w pierwszej połowie w zbytnim oddaleniu od siebie poszczególnych linii: obrony-pomocy- napadu.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 14.09.2015 o godz. 19:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Gdyby Moskal był na boisku, pewnie strzeliłby karnego i nie podał tak jak Cywka...
1906% poparcia! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
1906% poparcia dla Moskala. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nie mamy ławki, po boisku biega Uryga, tu nie ma co od Moskala oczekiwać cudów.
Na pewno widać u Kazika problemy z reagowaniem na sytuację na boisku, ale poza korektami ustawienia on najzwyczajniej w świecie nie ma alternatyw dla tych parodystów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiadomo
Mieć pretensje do trenera po takim meczu mogą tylko zaślepieni nienawistnicy. Mam tylko nadzieję że Kazek zacznie grać odważniej i wpuszczać młodych bo to co wyprawiali niektórzy rutyniarze to kompromitacja. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Mecz w Łęcznej przegrali piłkarze. Co gorsza nie przegrali go z piłkarzami Łęcznej, tylko z samymi sobą. Naprawdę nie trzeba było dużo, żeby pokonać tego Górnika, bo oni byli zajebiście słabi... niestety my byliśmy słabsi.
Jak ktoś napisał w temacie o meczu - wystarczy obejrzeć tego karnego i wszystko nt. gry naszych piłkarzy jest jasne. Jedyne, co mnie naprawdę martwi, to fakt, że K. Moskal do końca trzymał tę 1 zmianę. Wolał patrzeć na np. Boguskiego, który na boisku przez ostatnie 20 minut pokazał się raz, niż jednak dać zagrać np. Marszalikowi lub Kuczakowi. No kiedy jak nie właśnie wtedy była okazja, żeby ich wprowadzić?! Rywal podmęczony, przegrywamy - co mamy do stracenia? Mam już naprawdę dość tego asekuranctwa.
Ostatnio edytowane przez wściekłe pięści węża : 14.09.2015 o godz. 19:57.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Młodych się sprawdza gdy wynik jest bezpieczny a nie kiedy trzeba go gonić. To by dopiero Moskal popełnił samobójstwo. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie ma wytłumaczenia za ten mecz. To był po prostu kryminał, w najgorszych snach się nie spodziewałem, że znowu damy się tak frajersko ojebać. Mając karnego, mają kilka naprawdę super okazji do zdobycia gola. Za pierwszą połowę należała się jednak ta porażka, bo została totalnie odpuszczona.
W Bielsku bez Głowackiego wyczuwam kolejny w....... i przypuszczam, że pożegnamy Kazka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Patrząc na to jak obecnie wygląda nasza gra to nie wiem jaki był cel w wymianie Smudy na Moskala.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]() Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
wściekłe pięści węża napisał(a):
|
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Kazimierz Moskal? Piłkarz- jak na nasze reali świetny; waleczny, niezła wydolność, inteligentny na boisku... a pamiętam jeszcze Go przed przenosinami do Poznania (nawet stałem w 1990 r. pod halą i protestowałem przeciw sprzedaży... taki wybryk młodzieńczy- niech mi będzie wybaczone...) Trener? no cóż... chyba pechowy (kolejny w Wiśle.... może taki klub, ups Towarzystwo). Człowiek? hmmmm kiedy powszechną wiedzą będzie dlaczego Chrapek przeszedł do Lechii i co o transferze powrotnym do Wisły wypowiedział się Nasz trener? czy odpowiedź ma swój początek w rezerwach Wisy przed kilkoma laty? I czy długo trener WF z naszego składu trenerskiego będzie miał taki wpływ na Trenera?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Albo się boi.
Jeśli nawet ci młodzi są słabsi niż ci starzy, to oni przynajmniej dają nadzieję, że się poprawią, nauczą czegoś. A nie da się tego zrobić bez gry. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak się ma nie bać skoro co mecz za uszami ma widmo zwolnienia. Jeszcze dobrze nie zaczął grać, a już ktoś szuka jego następcy. Zależy mu na wynikach. Teraz jak wzmocnienia pokazały na co je stać to może zaryzykuje.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Że co? ponad 20 meczów już prowadził Wisłę. Za tym podejściem. Żeby nie bylo, nie jestem za tym by zwalniać Kazia teraz, optuję za tym żeby poczekać, choćby do meczu z PBB, bo gdzieś to moje "minimum" na dwa mecze spełnił (3pkt.) ale z tym "jeszcze dobrze nie zaczął grać.." to poleciałeś. I to grubo.. ![]()
Z WIŚLACKIM pozdrowieniem
![]() Wiślak z Wlkp. Radosław Sobolewski – DZIĘKUJEMY!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Moskal słuchaj jak zobacze za tydzień Czekaja w miejsce Głowackiego to stracisz cały mój szacunek!!!! Żemło ma grać albo Sadlok innej opcji nie ma!! Z Czekajem znowu bedzie wpe.....ol rozumiesz? A tak najlepiej podaj się do dymisji, chociaż tutaj to nawet Mourinho nie pomoże!!!!!!!! Tu potrzeba piłkarzy, a nie kopaczy!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Masz rację bo gdyby był zarząd to by taką karę finansową przypiepszył, pierwsze Głowackiemu, że ten by jęknął. Za co? Za to, że jako starszyzna nie potrafi sobie z biegającym po boisku ścierwem poradzić.
![]()
-JM---- i Cię nie podrywam :/
- no dobra, uwodzisz, tak to się nazywa w kobiecym języku -JM---- nieświadomie, albo odruchowo.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Czekaj, czekaj, przecież Głowa robi licencję! Załatwić mu tymczasową licencję i mamy grającego trenera! A tak na poważnie, Moskal powinien zostać do momentu, gdy zejdziemy z kontraktu Smudy, jeżeli do tej pory nic się nie zmieni z wynikami, to należy mu podziękować. |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|