|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy Franciszek Smuda wyciągnie Białą Gwiazdę z marazmu? | |||
| Tak |
|
398 | 51,42% |
| Nie |
|
376 | 48,58% |
| Głosujących: 774. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Niestety, ostatni mecz powinien być ostatnim Franka Smudy. Tu nie chodzi tylko wyniki, ale o to że on sam doszedł do ściany i nic więcej już nie wymyśli. Jego postawa w czasie meczu była dla mnie dowodem na to że on się już pogodził. Ta drużyna musi zacząć grac inaczej ponieważ sposób Smudy został rozszyfrowany i zneutralizowany. Tyle. Nie ma argumentów za. Smuda chce grać w sposób do którego obecnie nie ma ludzi. Za mało jakości do krakowskiej piłki, za mała konkurencja, a właściwie realnie jej brak. Jesteśmy schematyczni, nudni i przewidywalni, do tego koszmarnie nieskuteczni. Do tej pory ( w poprzedniej rundzie) skuteczność przykrywała mnóstwo mankamentów w grze, głównie w konfrontacji ze słabszymi lub beznadziejnymi przeciwnikami ( pamiętajmy że wiele "spektakularnych" wygranych to nie tyle nasza wybitna gra co wyjątkowo beznadziejna przeciwników - Zabrze, Poznań, Szczecin). Nie jestem przekonany czy ludzi stanowiących o obliczu tego zespoiłu jak Głowacki, Stilić, Brożek będzie można mentalnie przestawić do zmiany sposobu gry. Jednym słowem: żałoba.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Najbardziej mnie przerazaja słowa Smudy: "Mysle jak z tego wyjść" "sam się zastanawiam co się dzieje "...
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|