Patryk_185 napisał(a):

|
Ktoś kto mówi że Wisła ma słabą kadrę to albo jest spokrewniony z Frankiem albo nie widział innych zespołów naszej ekstraklasy. Spotkałem się z twierdzeniem że "Smuda to dobry fachowiec i więcej z tego zespołu się nie da wyciągnąć". Fajnie że komuś pasuje że na tą chwilę jesteśmy najgorszym zespołem ekstraklasy patrząc na sam 2015 rok.
|
Podobno "pamięć społeczna" sięga pół roku wstecz, tzn, że ludzie po takim okresie przestają pamiętać o rzeczywistych wydarzeniach. Ja chętnie przypomnę. To już 4 sezon, kiedy mamy ponoć super skład, żeby walczyć o najwyższe cele, tylko o nie de facto nie walczymy. Zmieniają się trenerzy, prezesi, a to akurat pozostaje bez mian. Jakieś wnioski?
!!IRIVER!! napisał(a):

Pokazuje to także przede wszystkim, że żaden zespół nie jest w stanie wznieść się na jakieś wyżyny - nikt nie wygrał 3 z 4 meczów... Zawisza natomiast... nie stracił nawet gola - to zdecydowany postęp tego zespołu i kto wie - może się jeszcze utrzymają, jeśli tendencja się nie zmieni. Tabela się spłaszcza coraz bardziej, a my no cóż - idziemy w dół, ale prawdopodobnie po porażce z Legią jeszcze nie zlecimy do drugiej połówki tabeli...
Niemniej - czas na zmiany.
|
Tylko niech one zaczną się od piłkarzy. Wiem. Jesteśmy biedni i nie mamy kasy, ale walczymy o najwyższe cele.