|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
1. Żenująca frekwencja. Brak słów. Gdzie jesteście kibice sukcesu? Niech każdy sobie odpowie na pytanie co robił dziś wieczór i czemu nie był na R22
2. Jankowski, Stilić, Stępiński - szczyt chujowizny. 3. Czy Jankowski to w ogóle piłkarz? Skąd oni go wytrzasnęli? 4. Czemu nasz trenerski geniusz na ławce rezerwowych przy 1-1 i kiedy w miarę ciśniemy, wprowadza defensywnego pomocnika w dodatku drewnianego jak chatki w Chochołowie. Ktoś to wyjaśni? 5. Wszystko co robi na boisku Alan Uryga z powodzeniem mógłbym robić ja i zapewne 80% użytkowników tego forum - jego "gra" polega na: bieganiu, próbach przeszkadzania oraz podaniach do tyłu. Myślę, że większość z nas potrafiła by skopiować wszystkie jego zagrania z tego meczu z takim samym skutkiem. Z tak słabym piłkarzem w środku pola, nie ma szans na skuteczne granie, bo gracz na tej newralgicznej pozycji, musi dawac drużynie coś więcej niż próby przeszkadzania w rozgrywaniu piłki przez przeciwnika. Stjepanović wracaj czym prędzej, zresztą wg mnie porządny box-to-box DP jest nam teraz niezbędny na równi ze skrzydłowymi. 6. Sędzia ..... 7. Musialem wyrobić dziś KK i widzę, że w Strefie się nic nie zmienia do wyrobienia Karty zachęca mnie.. Tomas Jirsak, a ze ścian patrzą: Maciej Żurawski, Patryk Małecki, Gordan Bunoaza i wielu innych. Załamka. 8. Nie sądzę, żebyśmy złapali sie do ósemki. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|

|
||||||
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|