|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
^^Po prostu Gaszyński w obecnej sytuacji chodzi po polu minowym. Sytuacja w klubie jest wujowa i jak by ją nie przestawić to część ludzi będzie strzelała z mordy. Tyle w temacie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Sytuacja jest taka ze bez Cupiała w klubie nie da się nic zmienić ,niestety z Cupiałem tez nie da się nic zmienić .Wisła finansowo i organizacyjnie nigdy nawet w polskich realiach nie była potęga ,za to sportowo przez pewien okres TAK .TERAZ MAMY PO TEJ SYTUACJI PEŁNO SIEROT ( DZIECI SUKCESU ) ja tez jestem taka sierota sukcesu WISLY bub jak kto woli MODY NA WISLE .
Ostatnio edytowane przez wikink1 : 12.02.2015 o godz. 10:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Mamy to szczęście, że wielu świetnych zawodników spędziło tu najlepsze swoje lata kariery i chcą wracać tutaj na stare lata za grosze, żęby dograć do emerytury.. poczekajcie 1-2 lata i spadniemy z hukiem jak odejdzie Brożek,Stilic,Garguła,Boguski, Głowacki czy Dudka, ich za 2 lata już tutaj nei będzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2014
Offline |
|
Rozumiem ciężką sytuacje klubu, ale nawijanie cały czas-"transfery będą, zobaczycie wyjdzie na moje" jest juz troche nudne i uwłaczające marce naszej Wisełki. A co do wspomnianych "hejtów" na Gaszyńskiego. Nie są to hejty, ale niestety stwierdzenie faktów. Moim zdaniem nie zrobił jeszcze nic więc nie widzę powodów, aby go chwalić, bo nie mam ku temu podstaw. Mam nadzieje, że ten sezon nie skończy się tak jak poprzedni. Mamy praktycznie pierwszą 11 i 3-4 zawodników na ławce. Absolutnie nie mamy czym zaskoczyć rywali. Pierwszy skład jest w 90% pewny. Możliwa jest 1-2 zmiany. Wpadną pauzy/kontuzje i co wtedy? Budzimy się z ręką w nocniku. Będziemy grać juniorami. Ale przecież prezes zapowiedział puchary więc będzie dobrze. Tylko z czym do ludzi? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
||
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie zrobił nic- A to jest już dla mnie powód do krytyki, ponieważ uważam że nic nie robienie jest najgorsze. W sumie spodziewałem się takiej odpowiedzi
A co do wypowiedzi na temat transferów. Myśle, że poprostu prezes nie powinien mówić nic. I chodzi mi zarówno o to, że wezmiemy kogos z II druzyny jak i o transferach, których nie będzie. Moim zdaniem jest to niestety ośmieszanie klubu. Mamy drugi sezon telenoweli pt. "Jak Wisła ściąga zawodników". Pierwszym sezonem tej telenoweli było sprawdzanie przez kilka sezonów kilkunastu bramkarzy. Teraz już sprawdzamy co popadnie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie co popadnie - tylko to na co nas stać. A że nie mamy kasy to bierzemy co się da
Im wcześniej się większość z tym pogodzi tym lepiej.A tak w ogóle to co można zrobić przez miesiąc pracy bez kasy od właściciela? ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
Dołaczyli do drużyny ? Tak. A co do nic nie robienia, to kolega chyba siedzi w kieszeni Gaszyńskiego skoro wie że On nic nie robi. Prezes jako prezes ma bardzo szeroki wachlarz obowiązków. Serio. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I to jest jedyne co tak naprawdę można powiedzieć o prezesie po miesiącu urzędowania. 1906% poparcia.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Z tego co wiem i z tego co wie oficjalna strona to nie dołączyli. Chyba, że dołączeniem do zespołu nazywasz sprawdzanie zawodników No ale ty na pewno wiesz lepiej. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Oto cytat ze strony oficjalnej klubu.
"Wczoraj wieczorem, do przebywającej w tureckim Belek drużyny Białej Gwiazdy, dołączył pomocnik – Moustapha Bangura." Dołączył w Turcji tak jak Prezes na spotkaniu mówił czy nie dołączył? Gaszński cos powiedział o wzmocnianiach? Prezes na pewno to Kopernik nie żyje. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Pamiętajcie Silna TeleFonika = Silna Wisła
W miesiąc Cupiał TF nie odbuduje, potrzeba czasu na zrobienie obrotów a wiemy jaka sytuacja była jeszcze przed wigilią. Dlatego nam potrzeba czasu, trzeba się uzbroić w cierpliwość. Cupiał w Wisłę chce inewstować, bo to zawzięty człowiek, a jakby chciał sprzedać to by sprzedał i nie jeździł na zgrupowania do Turcji z całą ekipą. ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cupiałowi nie mam absolutnie nic do zarzucenia. Dzięki temu człowiekowi Wisła jest jednym z najbardziej utytułowanych klubów. Jedynie mógłby zacząć otaczać się właściwymi osobami. Niestety, ale to jest normalne, że nikt nie będzie cały czas wykładał ciężko zarobionych pieniędzy. Klub musi sam na siebie zarabiać. Niestety u nas tak nie jest i wszyscy oczekują milionów od Pana Bogusława.
A z kolegą szprotson nie mam zamiaru dalej dyskutować, gdyż nie widze sensu skoro dla niego wzmocnieniem jest samo testowanie zawodników, a nie transfery. Polecam tak wogóle przeczytać cały wywiad z Gaszyńskim. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Czegokolwiek by nie powiedział, i tak byłoby źle. To samo jeśli chodzi o wyniki sportowe- wygrywamy? To zaraz mamy narzekanie na styl, brak organizacji gry. Przegrywamy? No to wiadomo. Oczywiście nierzadko malkontenci mają rację (tak też jest teraz), po prostu chcę pokazać, że Gaszyński miał prawdopodobnie do wyboru zło mniejsze i większe. Zdecydował się na, jego zdaniem, mniejsze. |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Cytat z wywiadu z Robertem Gaszyńskim, który został umieszczony na tej stronie:
Cytat:
Mam nadzieję, że wreszcie skończy się pisanie o utrzymaniu jako najważniejszym celu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Jeśli chodzi o podstawową 11stkę to faktycznie - tutaj jest potencjał na miejsce premiowane grą w pucharach. Tylko, że jeśli popatrzymy na szeroką kadrę, to entuzjazm już słabnie. Wystarczy parę kontuzji, jakieś zawieszenia i może być problem z utrzymaniem się w 1szej ósemce...
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
WY z tym potencjalem pierwszej 11 - to tak na powaznie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Która drużyna ma lepszą linie obrony niż ta: Burliga, Głowacki, Guzmics, Sadlok ?
Która drużyna ma lepszych pomocników niż zestaw: Dudka, Stilić, Garguła, Guerrier (nieokrzesany ale bramke łupnie co jakiś czas)? Która drużyna ma lepszego napastnika niż Brożek? Liczę na odpowiedzi na każde z tych pytań. ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2013
Offline |
|
2) legła: Vrdolijak-Jodłowiec-Radović-Duda-Żyro 3) legła: Sa ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
Ale serio, daj 4 drużyny do każdej kategorii - ja nie potrafię. Do tego poza Kuchenkami i L w każdej kategorii musiał byś wybrać kogoś innego, a i te zespoły nie zawsze są lepsze. Problemem jest ławka, bo tutaj to nawet Podbeskidzie ma większe bogactwo...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
E: Ponoć Karaczankow był ale sie nie dogadali bo nie zgodził sie na 3 letnia umowe
Ostatnio edytowane przez szprotson : 13.02.2015 o godz. 08:11.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Kapsel nie przesadzaj.. o ile obrone rzeczywiście mamy porównywalną o ile nie trochę lepszą, o tyle :
bramkarz - zdecydowanie Kuciak lepszy, nie ta klasa pomoc - mają piekielnie mocną jak na nasze warunki, u nas tylko Stilić, jeśli mu się chce grać Atak według mnie Sa, jakby grał tyle co Brożek u nas to by miał 2x więcej bramek o ławce nawet nie wspominając.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Nie wiem czy było wiec wklejam:
Wisła Kraków - prezes Robert Gaszyński: Właśnie na tym opieram optymizm http://sport.interia.pl/klub-wisla-k...m-,nId,1671413 Cytat:
Cytat:
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2013
Offline |
|
Bez odbioru. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
Przecież to śmieszne porównywać Legię do Wisły. Poza solidnym Głowackim i Guzmiciem, gra reszty zależy od chęci - Brożek, Stilić, Garguła, to wszystko typowe znaki zapytania, albo wystrzelą albo będą grać gówno. Tymczasem Legia ma na naszego jednego gwiazdora Stilicia choćby Rado i Dudę, do tego dochodzi Żyro, Kucharczyk, przeciętny Kosecki, wszystkie Orlando Sa, Saganowskie, Vrdoljaki i inne Jodłowce... Zarówno kadrą, organizacją jak i finansami Legia brutalnie nas przewyższa. Możemy się bić w pierś, strzelać fochy i wyzywać od 'Legionistów, którzy pomylili forum', ale taka prawda. Jesteśmy daleko za Legią, Śląskiem, Lechem.
Powód: wrażliwe oczy użytkowników forum
Ostatnio edytowane przez wolfu : 13.02.2015 o godz. 17:08.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za słowa 'jebie nas w dupsko' powinien to być twój ostatni post tutaj.
I się nie zgadzam z resztą tej wypowiedzi.
Ostatnio edytowane przez muerte : 13.02.2015 o godz. 17:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Uważaj jakich słów używasz frustracie ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2014
Offline |
|
|
No i się nie zgadzaj, patrz dalej na świat przez pryzmat miłości do Wisły i bądź oburzony jak kolejne Karaczanakowy i inne Barrientosy okażą się zwykłą kaczką. Trzeba spojrzeć na to z dystansu, na fakty, składy, statystyki. Może to i boli, ale tak już jest, przynajmniej na najbliższe lata
Przypomnisz sobie moje słowa jak (nie daj Boże) Stilić czy inny Brożek dostaną kontuzji. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Nie offtopując. Wali mnie skład Ległej. Mamy swój cyrk i skupmy się lepiej,żeby stopniowo wyjść na prostą a nie patrzeć kto ma jaką linię obrony czy pomocy. Jak nam to się uda to wtedy można zacząć myśleć realnie o sukcesach i porównywać się do innych. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|