|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
I teraz wrzuć ich wszystkich do jednego worka i wystaw na boisko- nie będzie to dziwne? Pomijam korzenie Perquisa, Obraniaka, Polanskiego i Cionka. To jednak nie to samo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
marcin_fan - ja piszę o hipokryzji MEDIÓW, może nie doprecyzowałem. Myślę, że większości 'normalnych' naturalizowanie obcokrajowców brzydzi. !!!RIVER!!! - owszem jestem głupi, na szczescie tu na forum mamy dużo mądrych, mogę spokojnie zaniżać srednią. Co do meczu to oprocz tego, ze zagralismy straszliwą wręcz pytę w obronie, jak pisałem na SB przed meczem - Rojewski jest beznadziejny i powinien zostać wymieniony znacznie wczesniej na Szybę, który miał 100% skuteczności jak wszedł. Kluczowa sytuacja - ewidentnie podparta wrzutka Markovicia przy 22-20. Pół stopy w polu bramkowym, sedzia 2m od zdarzenia. Jak dla mnie to najwiekszy błąd zdecydowanie. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|