The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.01.2015, 14:18
Emmanuel Olisadebe, Roger Guerreiro, Damien Perquis, Tomas Kelati, David Logan, Lu Xie, Wang Xie, Ludovic Obraniak, Eugen Polanski, Tiago Cionek. To tylko kilka nazwisk. Także bez hipokrysji proszę.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 30.01.2015, 14:32
fialo napisał(a):Wyświetl post
Emmanuel Olisadebe, Roger Guerreiro, Damien Perquis, Tomas Kelati, David Logan, Lu Xie, Wang Xie, Ludovic Obraniak, Eugen Polanski, Tiago Cionek. To tylko kilka nazwisk. Także bez hipokrysji proszę.
Tylko ciekawe jakie warunki sa u nich ,aby dostac obywatelstwo....?
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
ulTraS
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2013

Stary 30.01.2015, 15:10
Jak bym czytał Stanowskiego na twitterze.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 30.01.2015, 16:26
naprawde nie widzisz roznicy ? czy te nazwiska graly naraz, razem w mniej wiecej jednym czasie to tylko pojedyncze przypadki farbowanych lisow , rozmieszczeni w dlugim czasie .Wymienieni przez ciebie zawodnicy to przecietni grajkowie , no name-y ktory poza granicami Polski nikt nie zna , pilkarzyny i inni sportowcy ktorzy niemieliby najmniejszych szans zagrac w swoich reprezentacjach ( na stale- bo pojedynczy wystep to i Boguskiemu sie trafi ) , w wiekzosci przypadkow zawodnicy ktorzy sami prosili i zabiegali o polski paszport, ...w Katarze sa zawodnicy markowi , znani , doswiadczeni, grajacy wszyscy wspolnie w jednym czasie ( turnieju - bo mysle ze po MS kazdy z nich bedzie mial wyjebane na ten calykatar ). Hipokryzja ? czyli wg ciebie jakby Smuda na Euro 2012 znaturalizowal kilku czarnuchow, ciapatych i innych tego typu wynalazkow to byloby ok ? bo trzeba sie pokazac na turnieju grajac we wlasnym kraju spoko, jesli Katar dostaie jakies MS pilkarskie to pewnie pol Premier League podkupia ...w sumie masz racje- takie zachowanie absolutnie nie jest kpina , wrecz czystym Fair Play i godnym powielania
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 30.01.2015 o godz. 16:29.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 30.01.2015, 16:34

I teraz wrzuć ich wszystkich do jednego worka i wystaw na boisko- nie będzie to dziwne? Pomijam korzenie Perquisa, Obraniaka, Polanskiego i Cionka.
To jednak nie to samo.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 30.01.2015, 18:24
rafkur napisał(a):Wyświetl post
I teraz wrzuć ich wszystkich do jednego worka i wystaw na boisko- nie będzie to dziwne? Pomijam korzenie Perquisa, Obraniaka, Polanskiego i Cionka.
To jednak nie to samo.
Owszem bedzie to dziwne i patologiczne, dlatego o tym piszę. Jednak po prostu dziwiło mnie świete oburzenie jakie wylało się z polskich mediów, że katarczycy naturalizowani, ze za pieniadze itd.. Zauważyłem, że my robiliśmy bardzo podobnie, tak samo zawodnikom nieurodzonym w Polsce dawaliśmy szanse na rozwój, większe pieniądze i promocję w naszych barwach. I wtedy z mediów wtedy nie słyszałem, żadnych głosów potępiających ten - dla mnie haniebny i sprzeczny z duchem sportu - proceder.

marcin_fan - ja piszę o hipokryzji MEDIÓW, może nie doprecyzowałem. Myślę, że większości 'normalnych' naturalizowanie obcokrajowców brzydzi.

!!!RIVER!!! - owszem jestem głupi, na szczescie tu na forum mamy dużo mądrych, mogę spokojnie zaniżać srednią.

Co do meczu to oprocz tego, ze zagralismy straszliwą wręcz pytę w obronie, jak pisałem na SB przed meczem - Rojewski jest beznadziejny i powinien zostać wymieniony znacznie wczesniej na Szybę, który miał 100% skuteczności jak wszedł. Kluczowa sytuacja - ewidentnie podparta wrzutka Markovicia przy 22-20. Pół stopy w polu bramkowym, sedzia 2m od zdarzenia. Jak dla mnie to najwiekszy błąd zdecydowanie.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 30.01.2015, 18:22
A jeśli nie podobali mi się Emmanuel Olisadebe, Roger Guerreiro, Damien Perquis, Tomas Kelati, David Logan, Lu Xie, Wang Xie, Ludovic Obraniak, Eugen Polanski, Tiago Cionek reprezentujący polskie barwy to dalej jestem hipokrytą?
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź
Narzędzia tematu
Tryby wyświetlania

Zasady wysyłania postów