|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Emmanuel Olisadebe, Roger Guerreiro, Damien Perquis, Tomas Kelati, David Logan, Lu Xie, Wang Xie, Ludovic Obraniak, Eugen Polanski, Tiago Cionek. To tylko kilka nazwisk. Także bez hipokrysji proszę.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Tylko ciekawe jakie warunki sa u nich ,aby dostac obywatelstwo....?
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2013
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
![]()
Ostatnio edytowane przez AntyMod : 30.01.2015 o godz. 16:29.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
I teraz wrzuć ich wszystkich do jednego worka i wystaw na boisko- nie będzie to dziwne? Pomijam korzenie Perquisa, Obraniaka, Polanskiego i Cionka. To jednak nie to samo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
marcin_fan - ja piszę o hipokryzji MEDIÓW, może nie doprecyzowałem. Myślę, że większości 'normalnych' naturalizowanie obcokrajowców brzydzi. !!!RIVER!!! - owszem jestem głupi, na szczescie tu na forum mamy dużo mądrych, mogę spokojnie zaniżać srednią. Co do meczu to oprocz tego, ze zagralismy straszliwą wręcz pytę w obronie, jak pisałem na SB przed meczem - Rojewski jest beznadziejny i powinien zostać wymieniony znacznie wczesniej na Szybę, który miał 100% skuteczności jak wszedł. Kluczowa sytuacja - ewidentnie podparta wrzutka Markovicia przy 22-20. Pół stopy w polu bramkowym, sedzia 2m od zdarzenia. Jak dla mnie to najwiekszy błąd zdecydowanie. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A jeśli nie podobali mi się Emmanuel Olisadebe, Roger Guerreiro, Damien Perquis, Tomas Kelati, David Logan, Lu Xie, Wang Xie, Ludovic Obraniak, Eugen Polanski, Tiago Cionek reprezentujący polskie barwy to dalej jestem hipokrytą?
![]()
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas, Że na drzewach zamiast liści Będą wisieć komuniści! UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY! |
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|