|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Na sport.pl podali ,ze Mila jednak idzie do Lechii, to dla nas bardzo dobra wiadomosc.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
tak piszą. Podobno potwierdzają to też kluby. Mam więc nadzieje, że Lechia przestanie walczyc o Stilicia.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Chyba faktycznie jest coś na rzeczy
http://www.gazetawroclawska.pl/artyk...claw,id,t.html ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Tak umowa 5 letnia 1,5 zł odstępnego bodajże,ale gdzie brać chłopa w wieku 33 lat i podpisać na 5 lat rozumiem dwa,ale 5 ?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
1,5 zł odstępnego? chwila, mam tu w kieszeni jakieś drobne...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
1,5 milona zł zapomniałem dopisać ![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
Wy wierzycie w rzeczy, które sami piszecie ?Mila owszem ma dostać 5 letni kontrakt, ale nie ZAWODNICZY. Zawodniczy kontrakt ma na 2 lata położony, z opcją przedłużenia go o rok w przypadku dobrej formy sportowej PLUS dwa lata gwarancji zatrudnienia w klubie na etat - po zawieszeniu butów na kołku. ![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tym Mila to wydaje mi sie, ze oni podkrecili sie jego ostatnimi wystepami w reprezentacji, kazdy chyba wolal by Stilica czy Ouintane z ktorym podobno tez rozmawiali, od 33 letniego pilkarza, ktory co chwila zaniedbuje sie fizycznie i jak forme utrzyma do konca sezonu to bedzie dobrze, zobaczymy jak dlugi dadza mu kontrakt.Natomiast napewno jest to spore oslabienie dla Slaska na tez sezon.W lecie odejdzie jeszcze M Paixao a zastepowac ich beda pilkarzami z testow.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Chyba się udało z Chavezem...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Osman Chavez prawdopodobnie rozwiąże kontrakt z Wisłą Kraków. Honduranin negocjuje warunki rozstania z „Białą Gwiazdą”. Sprawa jest już na tyle zaawansowana, że piłkarz nie trenuje z zespołem Franciszka Smudy od wtorku
Czytaj więcej: http://www.polskatimes.pl/artykul/3723020,osman-chavez-zegna-sie-z-wisla-krakow,id,t.html |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
żeby tylko tak to było skonstruowane żebyśmy nie musieli znowu kiedyś płacić jakiś kar
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Chavez rozwiązał kontrakt
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Piast zaplacil za tego Rusova 200 tys euro, to ma byc najlepszy bramkarz rundy jesiennej na Slowacji? Przeciez on wogole bronic nie umie.Tyle znaczy ocenianie pilkarzy z tube, z Vlasco moglo byc to samo gdyby przyszedl za Stilica w koncu gra w tym samym klubie co Rusov.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 21.01.2015 o godz. 14:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
To był tylko sparing.Oczywiście bramkę Gargule sprezentował, ale to jeszcze nic nie znaczy.sorry za ot
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Nie wiem na ile to prawda,ale dziwi mnie to,gdyz pare dni w temu udzielił wywiadu,gdzie zapewniał jak bardzo chce pomoc klubowi i przekonac do siebie trenera.Słyszac to od innych piłkarzy w naszej lidze miałbym watpliwosci,ale On wydawał mi sie akurat charakterny.
A co jest z Ostoją? ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
wydaje mi sie ze trener dowiedział się o tym co powiedział Osman i mu to osobiscie wyperswadował.
Ostoją jest po kontuzji dopiero wznowił treningi. Nie zdziwię się jak do gry będzie w kwietniu ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
po rekonstrukcji ? Przeciez dopiero co wznowił treningi, czyli tak naprawde truchta.
Nie wiem jak wygląda po rehabilitacji czy mu czegos nie zjebali, dlatego stawiam na kwiecien da świętego spokoju ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Stepinski dzis fajnie zagral, moim zdaniem my nie musismy szukac drugiego napastnika bo mamy go, tylko co mozna pokazac grajac po 10 minut i to na skrzydle, jezeli Stepinski dostanie wiecej szans to jestem przekonany, ze wroci do formy z Widzewa i bedzie coraz lepszy.Oczywiscie napastnik by sie jeszcze przydal,ale bardziej skrzydlowy.Dla nas priorytet to sa skrzydla na ta pozycje szukac pilkarzy a nie ustawiac tam napastnikow czy obroncow.Nie da sie grac dobrej pilki jadac tylko srodkiem, bo to jest za czytelne.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 21.01.2015 o godz. 16:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tego co wiem to jakies prawo pierwokupu mamy, nie wiem tylko czy ten wykup jest realny.Ta klauzula nie musi byc wysoka,ci Niemcy go pozyskali bez sumy odstepnego wczesniej oni takich mlodych pilkarzy sciagaja pewnie po kilku w kazdym okienku.Jezeli nie i z tego powodu nie gra, to po co go wogole wypozyczalismy.Stepinski wie juz ze z tym wyjazdem to pospieszyl sie o kilka lat, jezeli sie w Wisle nie przebije to nie ma szans nawet na 2 bundeslige, powrot tam, zeby grac w rezerwach na poziomie 4 ligi chyba mu sie nie widzi.W kazdym razie ja bym na niego stawial, bo uwazam ,ze ma duzy potencjal,ale musi grac zeby sie rozwijac.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 21.01.2015 o godz. 20:11.
|
|
|

|
||||||
![]() |
| Narzędzia tematu | |
| Tryby wyświetlania | |
|
|