emj10 napisał(a):

Nie wiem o jakich rzeczach w PSL-u mówi się, a o jakich nie mówi, gdyż PSL jest konkurencją polityczną stąd trudno, aby mnie informowali o tym, czy wybory fałszują, czy ich nie fałszują 
Wiem natomiast, że masa tych sensacji to zwyczajne bzdury. Słynny już wzrost o 1100% w Gdynii to wyssana z palca bajeczka, gdyż w 2010 roku PSL nie miał 800 głosów, a kilka razy więcej skoro sam Kupcewicz miał ponad 5000 głosów. A pelikany łykają.
http://wybory2010.pkw.gov.pl/geo/pl/....html?wyniki=1
Dalej upieram się, że poza pojedynczymi przypadkami w terenie nie było większych problemów poza tymi o których sam pisałem. Wiem jak to wyglądało w kilkudziesięciu lokalach wyborczych i jakoś PiS nie prostestuje po wygranych wyborach w Wołominie 
Co do wyniku PSL-u to jest on naciągnięty, ale trzeba sprawidzić, czy jest to wynik broszury w całej Polsce, która już w 2010 zawyżyła wyniki nieważnych głosów w mazowieckim, czy może coś więcej.
|
Wszyscy wiedzą że jest naciągnięty. W takim przypadku wybory nie są odzwierciedleniem woli narodu czyli muszą być powtórzone. Są wątpliwości - ma być powtórka . To tylko te jełopy z Wiejskiej ustaliły sobie takie prawo że to sąd orzeka czy kombinacje i machlojki albo błędy programu wypatrzyły wynik czy nie.A jest to nie do sprawdzenia bo nie są w stanie sprawiedliwie orzec skąd wynikły nieważne karty- grafologów nie wezwą.Więc trzeba powtórzyć wybory będzie sprawiedliwie, każdy sobie zagłosuje jak zechce.Kamery powinny być w lokalach, liczenie wspólne całej komisji i po sprawie . W Polsce nawet oczywiste rzeczy są skomplikowane
fialo napisał(a):

Ja oddaje głos nieważny. Jacek to Jacek - czerwony, występ na Treningu Noworocznym, budowanie na kredyt, dotacja na Halę Wisły itd., itd., ale Lasota jest kompletnie bezpłciowy. Facet bez wyrazu, rzuca jakimiś ogólnikami, zero, absolutnie zero konkretów, na stronie internetowej żadnego programu nic nie da się o nim dowiedzieć. Na codzień zamieszkały w Olkuszu, chyba trochę nie czai realiów Krakowa, żadnych ciekawych pomysłów dla Miasta. Za duże buty na niego.
Jednym słowem wielkie rozczarowanie.
|
Oddasz głos nieważny czyli głosujesz na urzędującego komucha. Proste i nie tłumacz się tu. Każdy nieważny albo nieoddany głos jest głosem na aktualną władzę i zawsze tak było. Wystarczy że głosują na niego jego pracownicy (urzędnicy) z rodzinami i ma pewną wygraną m.in. przez takich mądrali ja Ty